Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorspelling Wereldbeker Wedstrijd: Tunesië vs Frankrijk

Laatste wedstrijd van de groepsfase voor het Franse team tegen Tunesië. Les Bleus zouden zich al voor de wedstrijd kunnen kwalificeren. In ieder geval mag Tunesië niet onderschat worden door de ploeg van Deschamps.

Voorspelling wedstrijd Tunesië - Frankrijk

✔ 1X2 Voorspelling Tunesië vs Frankrijk

Tunesië blijft een solide ploeg, maar mist efficiëntie voorin. Het resultaat kan grotendeels afhangen van de positie van Frankrijk voor de wedstrijd. Als Les Bleus al gekwalificeerd zijn, zal Didier Deschamps zijn ploeg waarschijnlijk laten rouleren. Desalniettemin, verwachten we dat de Franse ploeg met een kleine marge zal winnen.

Correcte Score Voorspelling Tunesië – Frankrijk

Frankrijk heeft sinds 2010 niet meer tegen Tunesië gespeeld, een vriendschappelijke wedstrijd die eindigde in een gelijkspel in Rades. Les Bleus hebben nog nooit verloren tegen het Tunesische team met twee overwinningen in 1978 en 2008 en twee gelijke spelen in 2002 en 2010. Het Franse team en de Carthage Eagles hebben echter nog nooit tegenover elkaar gestaan in een officiële wedstrijd.

Frankrijk wint

De context, of Les Bleus al dan niet gekwalificeerd zijn voor de wedstrijd, kan het resultaat sterk beïnvloeden. Maar, als ze serieus zijn, zou Frankrijk moeten winnen. Maar de score zal zeker krap zijn. 1-2 en 0-1 zijn de meest waarschijnlijke scores.

Gelijkspel

Als Frankrijk voor de wedstrijd al gekwalificeerd is, zouden ze licht kunnen spelen, zoals ze deden in hun derde groepswedstrijd op het WK 2018 tegen Denemarken (0-0). Een gelijkspel zou dan een optie kunnen zijn, 0-0 of 1-1.

Tunesië wint

Zelfs als Frankrijk bij de aftrap al in de Ronde van 16 zou kunnen staan, Tunesië lijkt niet te hebben wat nodig is in de aanval om de wedstrijd te winnen. Hun sterke punten blijven vooral hun defensieve organisatie en tactische discipline. 1-0 of 2-1 hebben de voorkeur voor dit scenario.

✔ Voorspelling halftime/vultime: Gelijkspel – 1e helft: Frankrijk – 2de helft

Les Bleus konden in de eerste helft gehinderd worden door het lage blok en de defensieve organisatie van Tunesië. Desondanks, Frankrijk zou in de tweede helft moeten scoren om een nipte overwinning veilig te stellen.

Voorspelling Goalspeler Tunesië vs Frankrijk

Kylian Mbappé en Karim Benzema zijn de twee gevaarlijkste spelers in het Franse elftal. Aan de Tunesische kant, Wahbi Khazri is de technische leider van de Carthage Eagles. Tegen Frankrijk zal hij zeker zeer gemotiveerd zijn om een goede wedstrijd te spelen.

✔ Dubbelslag Goalscorer: O. Giroud / Y. Msakni

Als Frankrijk gekwalificeerd is bij de aftrap, zou Didier Deschamps kunnen rouleren en starten Olivier Giroud als zijn spits. Aan de andere kant, vleugelspeler Youssef Msakni zal niet misstaan in Qatar, een land waar hij al meer dan 3 jaar bijna onafgebroken heeft gespeeld. Hij zou dus beslissend kunnen zijn.

📄 Analyse – Tunesië vs Frankrijk

Pre-betting Analyse

Om het WK van 2022 in Qatar te bereiken, eindigde Tunesië als eerste in groep B in de tweede ronde van de kwalificaties voor de Afrikaanse zone, voor Equatoriaal-Guinea. De Carthago Eagles speelden vervolgens een twee-legged gelijkspel tegen Mali, dat ze wonnen op een uitdoelpunt (1-0, 0-0).

Les Bleus kwalificeerden zich moeiteloos, ongeslagen en eindigden bovenaan in hun WK-kwalificatiegroep voor 2022. Het Franse team eindigde zes punten voor Oekraïne, dat zelf weer voor Finland, Bosnië en Kazachstan eindigde.

Huidige vorm

Tunesië heeft deze winter een behoorlijke campagne gevoerd tijdens de laatste AFCON in Kameroen. Ze haalden het uit de groepsfase en schakelden Nigeria uit in de Ronde van 16 voordat ze in de kwartfinales onderuit gingen tegen Burkina Faso. In maart versloegen de Carthage Eagles Mali in een play-off met twee benen om zich voor een tweede opeenvolgende keer voor de Wereldbeker te kwalificeren.

Frankrijk is ongeslagen sinds hun teleurstellende uitschakeling tegen Zwitserland in de laatste 16 van Euro 2020 afgelopen zomer.. Ze hebben twee vriendschappelijke wedstrijden gewonnen tegen Ivoorkust en Zuid-Afrika in maart.