Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Wedstrijd Voorspellingen: Uruguay vs Zuid-Korea

Uruguay begint dit WK met een wedstrijd tegen Zuid-Korea. Het zal een levendige ontmoeting worden. Uruguay moet geen tijd verliezen als ze snel hun plaats in de knock-out fases willen veilig stellen.

Wedstrijd Voorspelling Uruguay vs Zuid Korea

✔ 1×2 Voorspelling: Uruguay vs Zuid-Korea

De ontmoeting tussen deze twee teams belooft open en boeiend te worden. Uruguay begint de wedstrijd als comfortabele favoriet. We verwachten dat de Zuid-Amerikanen met twee doelpunten verschil zullen winnen.

Exacte Score Voorspelling: Uruguay vs Zuid-Korea

In deze spannende WK 2022 wedstrijd, onze voorspelling van de exacte score zal een wedstrijd worden gedomineerd door Uruguay, die met een comfortabele voorsprong de overwinning in deze matchup zou kunnen pakken.

Overwinning voor Uruguay

Dit is het meest waarschijnlijke scenario. De Uruguayanen zijn comfortabel favoriet in deze wedstrijd, en als het team vanaf het begin sterk voor de dag komt, zal het voor de Zuid-Koreanen moeilijk worden om te reageren op de druk van de Zuid-Amerikanen. We voorzien een score van 2-0 of 2-1.

Gelijkspel

Deze uitkomst is mogelijk. In hun eerste wedstrijd van de competitie zou Uruguay wel eens kunnen scoren tegen de Koreaanse defensie, waarvan wij denken dat die de tegenstanders zo lang mogelijk op afstand zal houden. Een gelijkspel met doelpunten moet niet worden uitgesloten, 1-1 of 2-2.

Overwinning voor Zuid-Korea

Het is, op dit moment, moeilijk om je deze uitkomst voor te stellen. Zuid-Korea lijkt inferieur aan hun tegenstanders, maar Uruguay moet voorzichtig zijn, want men moet niet vergeten dat de Koreanen in 2018 iedereen verrasten door Duitsland te verslaan, dat goed op weg was om hun plaats in de ronde van 16 te bevestigen. 0-1 of 1-2 zou genoeg zijn, in dit geval.

✔ Voorspelling halftijd/vultijd: Uruguay 1st helft; Uruguay 2nd half

In deze wedstrijd, Uruguay snel kunnen scoren om de ontmoeting wat gemakkelijker te maken, alvorens de tweede helft af te wachten om zichzelf op een comfortabele voorsprong te zetten. De Koreanen hebben niets te verliezen en zouden het de Uruguayanen wel eens moeilijk kunnen maken.

Voorspellingen Scorers: Uruguay vs Zuid-Korea

In deze wedstrijd zal sterspeler Edinson Cavani zou wel eens effectief kunnen blijken te zijn, net als zijn teamgenoot Federico Valverde. Aan de andere kant, Heung-Min Son is, natuurlijk, in de beste positie om het verschil te maken voor zijn team.

✔ Dubbele Kans Scoringsvoorspellingen: E. Cavani / H. Son

Deze wedstrijd zou een aantal van de sterren kunnen laten schitteren. Dat wil zeggen, zoals we hierboven suggereerden, dit zou een kans kunnen zijn voor Edinson Cavani en Heung-Min Son om te scoren. Daarom bieden wij u deze scoringsvoorspelling met dubbele kansen aan.

Wedstrijd Analyse: Uruguay vs Zuid-Korea

Pre-bet Analyse

Uruguay heeft niet gewankeld. In de Zuid-Amerikaanse zone eindigden de Uruguayanen op de derde plaats, ver achter Brazilië en Argentinië, en betwisten ze hun vierde WK op rij. De ploeggenoten van Diego Godin zullen proberen zo ver mogelijk te komen in Qatar.

De Zuid-Koreanen eindigden in de tweede ronde bovenaan in hun groep met vijf overwinningen en één gelijkspel, na ontmoetingen met Libanon, Turkmenistan en Sri Lanka. In de derde ronde eindigde Korea als tweede, twee punten achter Iran maar met een ruime voorsprong op de Verenigde Arabische Emiraten, Irak, Syrië en Libanon.

Drie opeenvolgende overwinningen voor Uruguay? De twee landen stonden al twee keer tegenover elkaar op het WK. In 1990, in de groepsfase, zegevierden de Zuid-Amerikanen (1-0), en daarna, in de ronde van 16 in 2010, gingen de Uruguayanen opnieuw met de zege aan de haal met een score van 2 tegen 1.

Team vorm

Uruguay heeft een inconsistente staat van dienst. De Zuid-Amerikaanse ploeg heeft namelijk zes van hun laatste dertien wedstrijden gewonnen, met vijf nederlagen en twee gelijke spelen. Ze zullen consistenter moeten zijn op het WK als ze hopen op een goede reeks, zoals ze deden in 2010 (halve finalisten) en 2018 (kwartfinalisten).

Zuid-Korea voelt zich zelfverzekerd. Met vier nederlagen in hun laatste 16 wedstrijden, is Zuid-Korea in vorm, met 10 van die wedstrijden gewonnen. Er waren geen grote namen in die wedstrijden, maar het heeft de Zuid-Koreanen hoop gegeven voor dit Wereldkampioenschap.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.