Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorspelling Wereldbeker Wedstrijd: USA vs Wales

Afsluiter van dag één van deze Wereldbeker is de wedstrijd USA vs Wales, die zich kwalificeerden na hun play-off finale overwinning op Oekraïne.

Wedstrijd Voorspelling USA vs Wales

✔1X2 Voorspelling USA vs Wales

Deze wedstrijd belooft open en onbeslist te worden tussen twee teams van vergelijkbaar niveau. We verwachten dat de Amerikanen met twee doelpunten verschil zullen winnen.

Voorspelling score USA vs Wales

Voor deze grote wedstrijd van het Wereldkampioenschap 2022 lijken de Verenigde Staten op papier de favorieten, maar kijk uit voor de Welsh die niets te verliezen hebben in deze Wereldbeker. Onze voorspelling voor de juiste score zou een twee-doelpunt overwinning voor de Amerikanen zijn om hun campagne op de best mogelijke manier te beginnen.

USA Winst

Dit is de meest waarschijnlijke uitkomst. De Amerikanen hebben veel meer ervaring in WKs dan hun tegenstander, en dat kan belangrijk zijn in deze wedstrijd. Scores van 2-0 of 2-1 zijn waarschijnlijk.

Gelijkspel

Dit is een mogelijk scenario. De twee teams lijken gelijkwaardig en het is heel goed mogelijk dat geen van beide erin slaagt de ander te verslaan. In zo’n geval zou een gelijkspel met doelpunten de uitkomst kunnen zijn, 1-1 of 2-2.

Wales wint

De Welsh willen een goede tijd hebben. De Dragons, die voor het eerst sinds 1958 op het WK zullen zijn, hebben niets te verliezen in een groep waarin ook een rivaal zit, Engeland. Ze zullen geen favoriet zijn in deze groep, maar zullen alles geven om te winnen tegen de VS, met een mogelijke score van 0-1 of 1-2.

✔Voorspelling Halftime/Full-Time: Gelijkspel 1e helft : USA 2e helft

Wij verwachten dat de wedstrijd tussen deze twee naties in evenwicht zal zijn. Ze zouden dus in de rust kunnen worden geneutraliseerd voordat de Amerikanen erin slagen de leiding te nemen en hun voorsprong in de tweede helft uit te breiden.

✔Goalscorer Voorspelling USA vs Wales

Deze wedstrijd zal beschikken over een aantal geweldige spelers. Deze wedstrijd zou de kans kunnen zijn voor Christian Pulisic en zijn teamgenoot Timothy Weah om te schitteren. Aan de Welshe kant, zal Gareth Bale duidelijk degene zijn om in de gaten te houden.

✔ Dubbele Kans Goalscorer Voorspelling: C. Pulisic / G. Bale

Deze wedstrijd zou een kans kunnen zijn voor sterren om hun talenten te tonen. Zoals hierboven gesuggereerd, zou dit de kans kunnen zijn om Christian Pulisic en Gareth Bale te zien scoren. Daarom bieden wij je deze dubbelslag doelpuntenvoorspelling aan.

VS vs Wales Analyse

Pre-betting Analyse

De USA kwalificeert zich op het randje. Door als derde te eindigen in de kwalificatiegroep (derde ronde) eindigde de USA achter Canada en Mexico en gelijk op punten met Costa Rica. Het is dankzij het doelsaldo dat de USA zich kwalificeerde voor het Wereldkampioenschap.

Wales in twee fasen. De Welsh werden tweede in hun kwalificatiegroep achter België maar voor Tsjechië, Estland en Wit-Rusland, versloegen vervolgens Oostenrijk (2-1) in de halve finales van de play-offs en moesten tot juni wachten om hun plaats in Qatar veilig te stellen na Oekraïne (1-0) in de finale te hebben verslagen.

Een eerste WK confrontatie. De twee ploegen hebben elkaar nog nooit ontmoet in een Wereldbeker. De laatste keer dat de Welsh bij een dergelijk evenement betrokken waren, was Pele de ster van de Wereldbeker van 1958.

Huidige vorm

De Amerikanen zijn solide. Met drie nederlagen in hun laatste zestien wedstrijden, gaan de VS met veel vertrouwen het WK in. De Amerikaanse spelers hebben zowel Mexico als Marokko gedomineerd in recente vriendschappelijke wedstrijden.

De ‘Draken’ zijn moeilijk te verslaan. Met slechts één verliespartij in hun laatste elf wedstrijden (tegen Polen in de Nations League) is Wales zelfverzekerd en dat heeft het de laatste tijd wel bewezen.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.