Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorspelling WK-wedstrijd: Wales vs Iran

Om dag 2 van de WK groepsfase af te trappen staat Wales tegenover Iran in wat een onbesliste wedstrijd belooft te worden.

1X2 Voorspelling Wales vs Iran

Deze wedstrijd belooft open en onbeslist te worden tussen twee teams van vergelijkbaar niveau. Wij zien Wales winnen met een kleine marge tegen een taaie Iraanse ploeg gewend aan WKwedstrijden.

Juiste Score Voorspelling Wales vs Iran

Voor deze grote wedstrijd van het WK 2022 is onze voorspelling voor de juiste score een nipte overwinning van Wales met één doelpunt tegen een moeilijk te verplaatsen natie.

Wales wint

Dit is ons voorkeursscenario. Wales zal niets te verliezen hebben en zou het kunnen opnemen tegen een team dat niet tot de top behoort, maar dat gewoonlijk veel teams in de problemen brengt. 2-1 of 1-0 lijken de meest waarschijnlijke scores.

Gelijkspel

Dit is een waarschijnlijk scenario. De twee ploegen lijken aan elkaar gewaagd, en geen van beide ploegen kan de ander de baas worden. In dit geval zou een gelijkspel met doelpunten een oplossing kunnen zijn, 1-1 of 2-2.

Iran wint

Dit is het minst waarschijnlijke scenario voor ons. Iran is gewend om op het WK te spelen, maar afhankelijk van het resultaat van de eerste wedstrijd tegen Engeland zou de Aziatische natie onder druk kunnen staan en niet hun gebruikelijke voetbal kunnen ontwikkelen, 0-1 of 1-2.

 

✔ Half-time/Full-Time Voorspelling: Gelijkspel – 1e helft : Wales – 2e helft

Wij verwachten een evenwichtige wedstrijd tussen deze twee naties. De twee naties zouden elkaar in de rust kunnen neutraliseren voordat de Welsh het tempo in de tweede helft verhogen om het verschil te maken ondanks de Iraanse weerstand.

Doelpuntenmaker Voorspelling Wales Iran

In deze wedstrijd, die deel uitmaakt van dag twee van de groepsfase van het WK 2022, zouden de twee sterren van de nationale ploeg van Wales, Aaron Ramsey en Gareth Bale, kunnen scoren. De Iraanse ploeg zal goed kijken naar de prestaties van Mehdi Taremi, die de meest waarschijnlijke speler lijkt om de achterkant van het net te vinden.

✔ Dubbele Kans Doelpuntenmaker: A. Ramsey / M. Taremi

Deze wedstrijd zou de kans kunnen zijn voor sterren om te schitteren. In dit geval, zoals hierboven gesuggereerd, zou het de kans kunnen zijn om Aaron Ramsey en Mehdi Taremi te zien scoren. Dus, hier is onze dubbele kans op een doelpunt.

Analyse Wales – Iran

Pre-betting Analyse

Wales in twee fasen. De Welsh werden tweede in hun kwalificatiegroep achter België, maar voor Tsjechië, Estland en Wit-Rusland. Vervolgens versloegen ze Oostenrijk (2-1) in de halve finales van de play-offs en moesten ze tot juni wachten om hun plaats op het WK te bevestigen nadat ze in de finale Oekraïne hadden verslagen (1-0).

Iran in twee fasen. De Iraniërs werden eerste in een groep bestaande uit Irak, Bahrein, Hongkong en Cambodja, maar domineerden vervolgens met gemak de derde ronde groep en eindigden voor Zuid-Korea, Australië, Irak, Syrië en Libanon.

Een eerste WK clash. De twee teams hebben elkaar nog nooit ontmoet in een WK. De laatste keer dat de Welsh in zo’n evenement speelden, was Pele de ster van de WK van 1958.

 

Huidige vorm

Wales is moeilijk te verslaan. Met slechts één nederlaag in hun laatste elf wedstrijden (in Polen in de Nations League) is Wales in vorm en dat bewijst het de laatste tijd.

 

Iran heeft vertrouwen. Het 21ste land heeft slechts één van zijn laatste tien wedstrijden verloren (acht overwinningen en één gelijkspel). Ze hebben niet tegen de beste teams ter wereld gespeeld, maar ze hebben een goed team en kunnen zonder druk naar het WK.