Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK Wedstrijd Voorspellingen: Zuid-Korea vs. Portugal | 2/12/22

De derde en laatste groepsfase wedstrijd voor Portugaltegen Zuid-Korea. De teamgenoten van Cristiano Ronaldo hebben zich al gekwalificeerd, maar hun bank is meer dan geschikt om de Zuid-Koreanen, die in de aanval zullen moeten, uit te schakelen.

Wedstrijdanalyse: Zuid-Korea – Portugal

Zuid-Korea werd verrast door Ghana in de vorige groepswedstrijd. De eerste wedstrijd eindigde met een score van 0-0 tegen Uruguay. De Zuid-Koreanen hebben geen keus; ze moeten winnen. Wat me bang maakt, is dat de Portugezen een echt platform hebben om zich gemakkelijk naar voren te lanceren.

Wraak voor Portugal? De twee teams stonden tegenover elkaar tijdens het WK 2002. In de groepsfase, en op eigen bodem, verraste Zuid-Korea iedereen door Portugal te verslaan met een score van 1 tegen 0. De Zuid-Koreanen zouden dit jaar opnieuw voor een verrassing kunnen zorgen, hoewel de Portugezen een pijnlijke herinnering uit hun geschiedenis willen uitwissen.

Daarom denk ik dat Cristiano Ronaldo’s teamgenoten geduldig zullen zijn, en als ze niet winnen, zullen ze in ieder geval met een gelijkspel weglopen.

Exacte Score Voorspelling: Zuid-Korea – Portugal

Deze ontmoeting belooft veel goeds, er kan van alles gebeuren. Portugal heeft een aantal spelers die het verschil kunnen maken, terwijl Korea kan rekenen op Son om de Portugezen uit te spelen.

Overwinning voor Zuid-Korea

Dit scenario lijkt het minst waarschijnlijk. De Zuid-Koreanen behoren tot de absoluut beste teams in Azië, maar Portugal lijkt een te moeilijke berg om te beklimmen voor de teamgenoten van Heung-Min Son.

Gelijkspel

Dit scenario is mogelijk. Portugal zou voor deze wedstrijd tegen Korea een aantal vaste spelers kunnen wisselen, die het normaal gesproken niet van de ene wedstrijd op de andere wisselt. We moeten de mogelijkheid niet over het hoofd zien dat beide teams met één punt weglopen, ook al hopen we op een paar doelpunten.

Overwinning voor Portugal

Dit is de uitslag waar wij voor zijn. De Portugezen zijn superieur aan hun tegenstanders en wij denken dat zelfs als Cristiano Ronaldo op de bank zit, de Portugese ploeg beter is dan de Koreaanse ploeg. De individuele spelers kunnen het verschil maken.

✔ Half-time/Full-time voorspelling: Portugal 1e helft; Portugal 2e helft

Wij zien Portugal deze wedstrijd van begin tot eind leiden, ook al zal de uiteindelijke marge niet erg groot zijn. Eén doelpunt in elke helft zal waarschijnlijk genoeg zijn om Portugal te beschermen tegen een Zuid-Koreaanse comeback.

✔ Scorevoorspellingen: Zuid-Korea – Portugal

In deze interessante wedstrijd zal Heung-Min Son opnieuw degene zijn die de Portugese verdediging in de gaten moet houden. Aan de andere kant kunnen Joao Felix en Bruno Fernandes, als ze op één lijn zitten, het verschil maken voor het team.

✔ Dubbele kans scoringsvoorspellingen: H. Son / A. Silva

Zoals we hierboven al suggereerden, zou dit een kans kunnen zijn om de ster van Zuid-Kora, de aanvaller Heung-Min Son te zien scoren. Aan de Portugese kant zou André Silva wat speeltijd kunnen krijgen en er het beste van maken door de achterkant van het net te vinden.