Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wereldbeker Wedstrijd Voorspellingen: Zwitserland vs Kameroen

In groep G klopt een kans voor Zwitserland en Kameroen. Achter Brazilië, dat op weg lijkt naar de top, is kwalificatie nog steeds mogelijk. Voor hun entree in de strijd om de wereldbeker moeten deze twee teams het tegen elkaar opnemen.

Wedstrijd Voorspelling Zwitserland vs Kameroen

✔ 1×2 Voorspelling: Zwitserland vs Kameroen

Deze ontmoeting tussen twee ploegen die geweldig zijn om naar te kijken ligt heel erg open. Zwitserland is de favoriet, maar pas op voor de valstrik van Kameroen. Dat gezegd hebbende, zien wij de Europeanen in deze wedstrijd het voordeel hebben.

Exacte Score Voorspelling: Zwitserland vs Kameroen

In deze belangrijke 2022 WK-wedstrijd zijn de Zwitsers de comfortabele favorieten tegen een koppig Kameroens team, dat niets te verliezen heeft en zeker alles zal geven. Wat de exacte score betreft, voorspellen we een gelijkopgaande wedstrijd waarin de Zwitsers voor en na de rust zullen scoren. Kameroen zal de wedstrijd competitief maken, maar het zal niet genoeg zijn om het resultaat te halen.

Overwinning voor Zwitserland

Dit is het verwachte scenario en het scenario dat wij voorzien voor deze ontmoeting. Deze wedstrijd lijkt meer gelijk op te gaan dan mensen lijken te denken, maar de Zwitsers hebben nog steeds een voorsprong op hun tegenstanders, en in het kielzog van een meer dan geslaagde Euro, zou Zwitserland kunnen claimen de dark horse van deze wedstrijd te zijn. Een score van 2-1 of 1-0 lijkt ons het meest waarschijnlijk.

Gelijkspel

Dit scenario is mogelijk. Zwitserland lijkt over meer vuurkracht te beschikken dan de tegenstander, maar Kameroen geeft niet op en laat zich niet gemakkelijk uit het veld slaan. Daarom denken wij dat er geen enorme marge is in het niveau van de twee teams en dat er geen uitkomsten kunnen worden uitgesloten. Een 1-1 of 2-2 gelijkspel behoort zeker tot de mogelijkheden.

Overwinning voor Kameroen

Kameroen wil ver komen. Voor hun entree in de strijd om het WK in Qatar hebben de Kameroeners een goede test voor de boeg tegen de kwartfinalisten van het Euro van vorig jaar. We verwachten een hoogstaande wedstrijd van Kameroen, die waarschijnlijk op gelijke hoogte zal komen met hun tegenstander. Maar uiteindelijk zal dat waarschijnlijk niet genoeg zijn. Een 0-1 of 1-2 overwinning lijkt niet erg waarschijnlijk.

✔ Voorspelling halftijd/vultijd: Zwitserland 1st helft; Zwitserland 2nd half

We verwachten een gelijkopgaande wedstrijd tussen deze twee naties. Zwitserland zou de leiding kunnen nemen en de Afrikanen dwingen diep te graven. De Zwitsers zullen in een goede positie zijn om er in de tweede helft nog een weg te werken en de overwinning te verzekeren.

Voorspellingen voor scorers: Zwitserland vs Kameroen

Een belangrijke wedstrijd op de eerste dag van het WK 2022, deze ontmoeting zou Granit Xhaka kunnen laten schitteren, en hetzelfde zou gezegd kunnen worden van Ruben Vargas. Aan de Kameroenese kant, Eric Maxim Choupo-Moting zal degene zijn om goed in de gaten te houden.

✔ Dubbele Kans Scoringsvoorspellingen: G. Xhaka / E. Choupo-Moting

Deze wedstrijd zou sommige sterspelers kunnen laten schitteren. Dat wil zeggen, zoals we hierboven suggereerden, dit zou een kans kunnen zijn om te zien Granit Xhaka en Eric Maxim Choupo-Moting te zien scoren. Dus, wij bieden u deze dubbele kans scoren voorspelling.

Wedstrijd Analyse: Zwitserland – Kameroen

Pre-bet Analyse

Zwitserland blijft verrassen. De Zwitsers lieten iedereen versteld staan toen ze in de kwalificaties bovenaan eindigden in hun groep, met twee punten voorsprong op Italië, dat er overigens niet in slaagde de Zwitsers te verslaan in de play-offs met twee ploegen. In acht wedstrijden heeft Zwitserland nog niet één keer verloren en slechts twee doelpunten tegen gekregen, ondanks de confrontaties met Italië, Noord-Ierland, Bulgarije en Litouwen.

Kameroen heeft alles weerstaan wat het te verwerken kreeg. In de eerste ronde eindigden de Kameroeners bovenaan in hun groep, met twee punten voorsprong op Ivoorkust, en een aanzienlijke voorsprong op Mozambique en Malawi. In een wedstrijd met twee ploegen hebben de ploegmaten van Choupo-Moting Algerije uit de competitie gestoten door in de laatste minuut van de extra tijd te scoren in de tweede leg, na thuis verloren te hebben in de eerste.

De eerste confrontatie in de geschiedenis! Zwitserland en Kameroen hebben nog nooit tegenover elkaar gestaan, niet in een WK, noch in een andere wedstrijd, officieel of vriendschappelijk. Op de eerste dag van de groepsfase van het WK 2022 krijgen de twee landen dus eindelijk de kans om elkaar te leren kennen.

Team vorm

Zwitserland is aan een goede reeks bezig na de Euro. De mannen van Murat Yakin, die in de kwartfinales op wrede wijze uit de Euro werden geknikkerd in een strafschoppenserie tegen Spanje, hebben sindsdien niet meer verloren in een officiële wedstrijd en hebben slechts één keer een overwinning weggegeven, in een vriendschappelijke wedstrijd met Engeland in maart.

Kameroen ziet er zelfverzekerd uit. Met slechts twee nederlagen (en tien overwinningen) in de laatste vijftien wedstrijden, zijn de 5-voudige winnaars van de Afrikaanse Cup een natie die niet opgeeft. Ze werden in de halve finales van AFCON 2022 in een strafschoppenserie tegen Egypte uitgeschakeld.