Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Aston Villa – Arsenal (Premier League 19-03): Onze voorspelling

Arsenal en Aston Villa treffen elkaar op zaterdagmiddag in de Premier League en dit zal een spannende wedstrijd worden tussen twee aanvallende ploegen. In hun laatste drie wedstrijden scoorden de ploegen bij elkaar 15 doelpunten, maar zal het zaterdag ook zo doelpuntrijk worden? Wij van Kelbet maken de balans op.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze odds zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Arsenal

Aston Villa

🔴🟢🟢🟢🔴

Aston Villa verkeerde in erg goede vorm, tot aan dit weekend. Afgelopen weekend ging de ploeg uit Birmingham met 2-1 onderuit tegen West Ham United, maar daarvoor hadden zij de laatste drie wedstrijden overtuigend gewonnen. Zo werd er met 0-3 gewonnen van Leeds United, met 4-0 gewonnen van Southampton en moest ook Brighton buigen voor Aston Villa na twee goals van Villa en zelf niet te scoren.

Met name Ollie Watkins en Philippe Coutinho zijn erg in vorm voor de ploeg van Steven Gerrard, maar de compleetheid van de gehele ploeg is belangrijk voor het spel van Aston Villa. Een fijn punt voor Villa is het thuisvoordeel dat zij hebben in het duel tegen Arsenal.

Arsenal

🟢🟢🟢🟢🟢

Arsenal is in bloedvorm en heeft de afgelopen vijf wedstrijden in de Premier League gewonnen. Vorig weekeinde werd er eenvoudig afgerekend met Leicester City in eigen huis en ook in de wedstrijden daarvoor maakte Arsenal een frisse indruk.

Het enige nadeel dat Arsenal heeft is dat zij een midweekse wedstrijd tegen Liverpool moeten spelen. Dit zal een erg lastige wedstrijd worden voor de ploeg van Arteta en zal een hoop energie vergen. Ook is het mogelijk dat hij spelers gaat rusten tegen Aston Villa.

Onze voorspelling

Ondanks de midweekse wedstrijd tegen Liverpool verwachten wij een overwinning van Arsenal in Birmingham. Momenteel staat er een quotering van 2.30 op een overwinning van Arsenal en dat vinden wij een erg hoge quotering. Het kan echter wel zijn dat deze drastisch gaat veranderen na de wedstrijd tegen Liverpool.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Meer dan 3.5 goals” voor 3.20, “Beide teams scoren” voor 1.80 en “Arsenal wint één van beide helften” voor 1.66.

Al onze voorspellingen in de Premier League

Hieronder kun je al onze Premier League voorspellingen vinden voor deze speelronde.

ThuisploegUitploeg1X2
Wolverhampton WanderersLeeds United2.103.503.40
Aston VillaArsenal3.103.402.30
Leicester CityBrentford2.003.503.75
TottenhamWest Ham United1.833.754.00

* Dankzij wedstrijden in de FA Cup, gaan er dit weekend veel wedstrijden niet door in de Premier League.

Björn
471 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.