Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

bet365 odds : alles over de quoterigen van de bookmaker

Als je gaat wedden op sport dan kom je bij bet365 odds tegen. Deze bet365 odds geven exact aan hoeveel je kunt winnen indien je jouw gekozen weddenschap wint. In dit artikel gaan we dieper kijken naar de bet365 odds en wat deze voor jou inhouden.

Wat zijn de verschillende odds? Waar moet je op letten?

Zoals gezegd zijn er veel verschillende odds te vinden op bet365. Niet alleen heb je veel verschillende sporten als voetbal, basketbal, formule 1, tennis en darts. Maar ook heb je per sport veel verschillende competities.

Daarnaast kun je in de meeste gevallen ook nog wedden op meer dan alleen de uitslag. Zo kun je vaak ook op een toernooi zelf wedden, of op specifieke resultaten. Bij een voetbalwedstrijd kun je bijvoorbeeld ook op de stand in de rust wedden.

Doordat er zo veel verschillende mogelijkheden zijn om op te wedden is het altijd goed om dit van te voren goed door te nemen. Zo weet je zeker dat je wed op hetgeen dat jij wilt en zo krijg je ook de beste odds.

bet365 Nederland Odds

Odds bij bet365

Als je met de bet365 odds gaat wedden dan moet je er rekening mee houden dat deze odds over het algemeen bij de betere odds van Nederland horen. Hoewel er natuurlijk altijd uitzonderingen zijn, is er in de meeste gevallen geen betere odds te vinden dan de bet365 kansen. Daarnaast is er soms ook nog een bet365 bonus die gericht is op het verbeteren van je odds.

⚽ bet365 voetbal odds

Voetbal is misschien wel de meest populaire sport waar op wordt gewed met bet365 odds. Dit is ook niet zo gek als je je bedenkt dat het de populairste sport om te zien is in Nederland. Dus of je nu op zoek bent naar bet365 eredivisie odds of bet365 champions league odds, hier kun je het vinden.

Naast deze twee competities kun je met bet365 bij ongelofelijk veel verschillende competities terecht om op te wedden. Dit zorgt ervoor dat je nagenoeg altijd wel op de wedstrijd kunt wedden waar je op wilt wedden. In onderstaande tabel vind je de bet365 odds voor de komende Eredivisie-wedstrijden.

05/05/2023 19 h 00 min
RKC Waalwijk
FC Volendam
06/05/2023 17 h 45 min
Sparta Rotterdam
PSV Eindhoven
06/05/2023 19 h 00 min
NEC Nijmegen
SC Heerenveen
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 05/05/2023 14 h 58 min.

Disclaimer: Houdt er rekening mee dat deze bet365 odds ten aller tijden kunnen veranderen. Controleer dan ook altijd de odds op de website zelf voordat je een weddenschap afsluit.

🏀 bet365 basketbal odds

Basketbal is misschien niet de grootste sport die in Nederland wordt gevolgd. Toch hebben we bij deze aanbieder het voordeel dat het heel internationaal is. Je kunt namelijk op de meeste grote basketbalcompetities wedden.

Bekijk hieronder de bet365 quoteringen voor aankomende NBA-wedstrijden.

06/05/2023 0 h 30 min
Philadelphia 76ers
Boston Celtics
06/05/2023 3 h 00 min
Phoenix Suns
Denver Nuggets
06/05/2023 20 h 30 min
Miami Heat
New York Knicks
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 05/05/2023 14 h 58 min.

Disclaimer: Houdt er rekening mee dat deze bet365 odds ten aller tijden kunnen veranderen. Controleer dan ook altijd de odds op de website zelf voordat je een weddenschap afsluit.

🏎️ bet365 formule 1 odds

Formule 1 wordt in Nederland steeds groter door Max Verstappen. Het is dan ook niet zo gek dat er ook steeds meer op wordt gewed. In onderstaande tabel vind je de bet365 odds zodra ze beschikbaar zijn.

formule1 odds

🎾 bet365 tennis odds

Tennis is een wereldwijde grote sport. Je kunt bij deze aanbieder op de meeste grote toernooien wedden. Niet alleen de grand slams, maar bijna elk professioneel toernooi valt wel op te wedden. In onderstaande tabel vind je de tennis odds zodra ze beschikbaar zijn.

🎯 bet365 darten odds

Je kunt bij deze aanbieder op de grootste darttoernooien wedden. Hier vind je een aantal voorbeelden van bet 365 darts odds waar je op kunt wedden zodra ze beschikbaar zijn.

darten odds bet365

Odds wedden

In Nederland worden voor odds het decimale systeem gebruikt. Hiermee kun je makkelijk zien welke betaling je kunt verwachten als je een weddenschap wint. Als je bijvoorbeeld een weddenschap van € 10 doet op een weddenschap met odds van 2.50. Dan krijg je bij een gewonnen weddenschap € 25 terug. Dit betekent dat je € 15 hebt gewonnen.

Welke odds worden er aangeboden bij bet365

Als je wilt bet365 sportwedden, dan kun je dit doen door bovenaan op de website te klikken op “Sport”. Hier krijg je alle mogelijkheden te zien op welke sporten je kunt wedden en wat de bet365 odds zijn per weddenschap.

Het voordeel van deze aanbieder is dat ze ook internationaal heel groot zijn, hierdoor is het aanbod niet specifiek op Nederlanders gericht. Dit betekent dat je op veel evenementen kunt wedden die je bij andere bookmakers niet kunt vinden.

Real-time odds: speel live

Voor een andere ervaring kunnen spelers ook live wedden bij bet365. Dit betekent dat naast de mogelijkheid om voordat een evenement begint al te wedden op het evenement, kun je dit ook doen tijdens het evenement. De odds hiervoor zullen tijdens het evenement continue aangepast worden.

Het voordeel is dat je wat beter in kunt schatten wat er tijdens een evenement gaat gebeuren als deze al bezig is. Het grootste nadeel daarentegen is dat de odds vaak iets lager zijn. Verder kun je de wedstrijd ook live volgen met de bet365 live streaming optie.

Wed calculator

Indien wiskunde en hoofdrekenen niet je sterkste punt is, dan kan een wed calculator handig zijn. Hier kun je de bet365 odds invoeren en hoeveel je wilt wedden. Je ziet dan precies welke betaling je kunt verwachten indien je de weddenschap wint.

Accumulator
Odd 1
Ian de Man
27 artikelen
Ian is een schrijver en vertaler die sinds 2018 gespecialiseerd is in online casino’s en sportweddenschappen. Hij heeft een natuurlijke honger voor kennis en informatie en het is zijn passie om dit met zo veel mogelijk mensen te delen.