Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Liverpool vs Villareal (Champions League 27-04): Onze voorspelling

Villareal wist dit seizoen al vriend en vijand te verassen in de Champions League, door Juventus en Bayern München uit te schakelen. Hoe zullen zij zich stand weten te houden tegen Liverpool, dat op zoek is naar hun zevende eindzege in het miljardenbal? Wij van Kelbet maken de balans voor je op en geven je onze gratis Champions League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Liverpool

Liverpool

Sinds de tweede wedstrijd tegen Benfica heeft Liverpool drie wedstrijden gespeeld en werd er driemaal gewonnen. Zo werd er beslag gelegd op de FA Cup, door met 2-3 te winnen van Manchester City en won Liverpool hun twee belangrijke derbies; tegen Manchester United werd het 4-0 en van Everton werd er met 2-0 gewonnen. Om de halve finale te bereiken rekende Liverpool af met Benfica en Inter, niet al te sterke tegenstanders op papier dus.

Liverpool is dit seizoen erg afhankelijk van de creatieve input van Alexander-Arnold. De rechtsback uit eigen jeugd is dit seizoen al goed voor 14 doelpuntcontributies in de Premier League en ook in de Champions League is hij van belang geweest. Verder is Mohamed Salah dit seizoen weer in bloedvorm, blijken Diogo Jota en Luis Díaz goede aankopen te zijn en lijkt Sadio Mané zijn vorm weer gevonden te hebben, nadat hij drie goals in drie wedstrijden heeft gescoord.

Villareal

Villareal heeft sinds hun wedstrijd tegen Bayern twee wedstrijden gespeeld en ook Villareal was foutloos hierin. Er werd namelijk gewonnen van Getafe en Valencia, twee wedstrijden waarvan ook een overwinning van Villareal verwacht werd. De Nederlandse Arnaut Danjuma was tweemaal trefzeker tegen Valencia en hij is ook hun topscorer in de LaLiga en de Champions League.

Verder zijn Gerard Moreno, Dani Parejo en Pau Torres vaak opvallend goed en wist het Nigeriaanse talent Samuel Chukwueze zijn ploeg naar de halve finale te schieten in München. De Gele Duikboot heeft een erg sterke ploeg en met de expertise van manager Unai Emery mag Liverpool zijn borst nat maken.

Onze voorspelling

Ondanks de goede vorm van Villareal verwachten wij een overwinning van The Reds. Het thuisvoordeel op Anfield zal hierin een belangrijke factor zijn en Liverpool lijkt momenteel niet te stoppen; zelfs niet door Manchester City. Bookmakers zien Liverpool ook als topfavoriet, door hun een quotering van 1.30 te geven.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Dubbele kans: Gelijkspel of Villareal” voor 3.40, omdat Villareal in onze ogen enorm wordt onderschat door de fans en bookmakers. Verder zien wij “Beide teams scoren” voor 2.00 als interessante optie, gezien dat Liverpool in de Champions League redelijk wat doelpunten tegen krijgt en “Danjuma scoort” voor 4.00 vinden wij ook interessant, gezien hij de topscorer is van Villareal en ook de strafschoppen neemt voor de Spaanse ploeg.

Björn
471 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.