Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV vs Sevilla: Onze Europa League voorspelling

Na een debacle in Zuid-Spanje moet PSV een achterstand van 3 goals goedmaken in eigen huis. De ploeg van Jorge Sampaoli heeft geen overwinning meer nodig, wat deze wedstrijd erg lastig maakt om te voorspellen. Weet PSV hun achterstand weg te poetsen of bekert Sevilla verder? Wij geven je onze gratis Europa League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: PSV wint

PSV

PSV maakte afgelopen week niet bepaald een goede indruk, maar het was niet zo alsof PSV gigantisch door de mand viel. Met name het spel van Sevilla was gewoon erg goed en met name Lucas Ocampos was van grote waarde voor zijn ploeg. PSV begon nog goed aan de wedstrijd, maar een paar belangrijke reddingen van Bono zorgden ervoor dat de stand alsnog op 0-0 bleef. Uiteindelijk zou het spel van de Eindhovenaren in de tweede helft erg afzwakken.

Afgelopen weekend hadden de Eindhovenaren ook niet bepaald een goede generale repetitie. Een lastige uitwedstrijd in Utrecht zag een 2-2 gelijkspel als de eindstand en met de normale basis van PSV werd er wel meer verwacht. Veerman blonk uit op het middenveld, terwijl Luuk de Jong en Bakayoko goed hun goaltjes mee pikten. Het gebrek van roulatie geeft wellicht ook al aan dat de hoop bij PSV lichtjes weg is en dat de focus teruggaat naar de Eredivisie.

Sevilla

Sevilla speelde een erg sterke wedstrijd tegen PSV en daardoor reizen zij nu af met een comfortabele voorsprong. De Spanjaarden scoorden ook op erg gunstige tijdsmomenten voor hen. Kort voor rust opende En-Nesyri de score voor de thuisploeg en vijf minuten na rust was het Lucas Ocampos, die bij Ajax enorm teleurstelde dit seizoen, die de prachtige 2-0 maakte. Voormalig Ajacied Nemanja Gudelj tekende uiteindelijk nog voor de 3-0.

Sevilla maakte afgelopen weekend ook niet een goede indruk. Zij lieten ook kostbare punten liggen in hun jacht op Europees voetbal. Op bezoek bij Rayo Vallecano speelden zij 1-1 gelijk, al moet er wel gezegd worden dat zij hun team wel hevig rouleerde. Suso was uiteindelijk de beste man van Sevilla en hij zorgde ook voor hun goal. Ocampos mocht nu in de basis beginnen, terwijl hij tegen PSV op de bank startte. De Argentijn maakte echter niet dezelfde indruk als tegen de Eindhovenaren en hij verliet dan ook het veld voor En-Nesyri.

Onze voorspelling

Wij denken dat PSV gaat winnen van Sevilla. Toch denken wij dat dit niet genoeg zal zijn om de volgende ronde te bereiken. Sevilla kan met 2 goals verliezen zonder dat zij in de problemen komen en wij denken dan ook dat Sevilla niet met hun volledige A-team gaat spelen in Eindhoven. De hoofdzorg zal zijn om deze wedstrijd professioneel uit te voetballen en geen blessures op te lopen. Een vervelende gedachte voor iedere PSV-fan, maar voor het wedden biedt dit wel kansen om voor de Eindhovenaren te kiezen. De bookies zien PSV ook als favoriet, wat onder meer blijkt uit de bet365 quotering van 2.05 op een overwinning van de Eindhovenaren.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Xavi Simons scoort’ voor 3.25, ‘PSV wint één van beide helften’ voor 1.57 en ‘PSV wint en houdt de nul’ voor 3.50. Deze quoteringen zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen voor wanneer jij jouw weddenschap af gaat sluiten.

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in het Philips Stadion in Eindhoven en vindt plaats op donderdag 23 februari om 18:45.

Andere Europa League wedstrijden

Naast PSV vs Sevilla worden er nog een paar andere wedstrijden gespeeld in de Europa League deze week. Ontdek hieronder onze uitgebreide Europa League voorspellingen voor de aankomende week: