Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Brazilië – Chili (25-03): Onze voorspelling

Brazilië en Chili nemen het op de vroege vrijdagochtend tegen elkaar op in de kwalificatie voor het WK in Qatar. Brazilië is al zeker van deelname aan het eindtoernooi, maar Chili moet nog twee punten goed maken op Peru. Gaat het hun lukken in de komende twee wedstrijden?

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Brazilië Wint

Brazilië

De Braziliaanse selectie neemt het in de komende interlandperiode op tegen Chili en Bolivia. De Brazilianen zijn al gekwalificeerd voor het WK in Qatar, wat betekent dat de wedstrijden lastiger te voorspellen worden. In de Braziliaanse selectie zijn opvallende afwezigen Roberto Firmino, Gabriel Jesus en Renan Lodi. Echter is het niet de verwachting dat deze spelers heel erg gemist worden; de Braziliaanse selectie is namelijk erg breed.

In de vorige interlandperiode wist Brazilië met 4-0 te winnen van Paraguay en speelden ze met 1-1 gelijk tegen Ecuador. Brazilië was toen ook al gekwalificeerd voor het WK, wat betekent dat deze wedstrijden voor de Brazilianen niet heel erg belangrijk waren.

Chili

In de afgelopen interlandperiode wist Chili met 2-3 te winnen van Bolivia, maar verloren ze in eigen huis wel van Argentinië met 1-2. Chili staat momenteel op de zesde plek in de CONMEBOL kwalificatie en zij staan twee punten achter op Peru, dat op de vijfde plek staat. Een vijfde plek is goed voor een intercontinentale play-off.

Alexis Sánchez is de grote man voor Chili tijdens deze WK kwalificatie. De aanvaller van Inter was goed voor 9 goals en assists en is daarmee vaak doorslaggevend. Arturo Vidal, Erick Pulgar en Mauricio Isla zijn ook vaak belangrijk voor de Chilenen en al deze spelers zijn deze keer ook van de partij. Bij Chili ontbreken er geen belangrijke spelers en zij zullen alles gaan geven om alsnog het WK in Qatar te bereiken.

Onze voorspelling

Ondanks het feit dat de wedstrijd niet meer interessant is voor Brazilië verwachten wij toch een overwinning van de Brazilianen. De bookmakers lijken hierin mee te gaan. Er staat namelijk een quotering van 1.44 op een overwinning van Brazilië.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Brazilië scoort in beide helften” voor 2.37, “Brazilië wint beide helften” voor 3.50, “Brazilië wint en beide teams scoren” voor 3.60 en “Rust/eindstand: Brazilië/Brazilië”  voor 2.20.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.