Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorspellingen van de winnaars van de groepen CAN


De 24 teams die zich voor het CAN ( Africa Cup of Nations) hebben gekwalificeerd, zijn in 6 groepen verdeeld. Elk van hen heeft als doel de halve finale te bereiken, om zo dicht mogelijk bij de finale te komen. Om zich te kwalificeren, moesten deze teams voorrondes doorlopen.


In de volgende tabel vindt u alle voorspellingen voor weddenschappen op de 6 groepen.

Voorspelling per groep

Groep A

Kameroen🇨🇲 – Burkina Faso 🇧🇫 – Ethiopië🇪🇹 – Kaapverdië🇨
Naar onze mening zou Kameroen als eerste in hun groep moeten eindigen. Als gastland heeft Kameroen veel te bewijzen en beschikt het over de wapens om de finale te halen.

Groep B

Senegal 🇸🇳 – Zimbabwe🇿🇼 – Guinee🇬🇳 – Malawi🇲🇼
Senegal, finalist in 2019, heeft een schat aan talent in zijn rangen. Zij zijn het land waarvan wij denken dat ze bovenaan hun groep eindigen. In een nogal vergevingsgezinde groep zouden Sadio Mané en zijn ploeg alleen maar sereen vooruit moeten gaan.

Groep C

Marokko🇲🇦 – Ghana🇬🇭 – Comoren🇰🇲 – Gabon🇬🇦
Marokko is de favoriet in groep C, maar zal op zijn hoede moeten zijn voor landen als Ghana en Gabon, die in het verleden hebben laten zien dat ze sterke argumenten hebben. Toch zouden de Atlas Leeuwen aan het eind van de 1e ronde op de eerste plaats moeten staan.

Groep D

Nigeria🇳🇬 – Egypte 🇪🇬 – Soedan🇸🇩 – Guinee-Bissau🇬🇼
In deze groep zijn de voorspellingen ingewikkelder om vooruit te komen. Nigeria en Egypte zijn twee sterke ploegen die tot veel in staat zijn. De ene werd uitgeschakeld in de ronde van 16 op het CAN 2019, terwijl de andere als derde eindigde. En om het bal te openen in deze groep, zullen de twee tegenover elkaar staan. De uitslag van deze wedstrijd moet bepalen welk team bovenaan de groep eindigt. Naar onze mening lijkt Nigeria op de goede weg om Egypte in te halen, zeker op het thuisveld van rivaal Kameroen.

Groep E

Algerije 🇩🇿 – Sierra Leone 🇸🇱 – Equatoriaal-Guinea 🇬🇶 Ivoorkust 🇨🇮
Ook in deze groep is het moeilijker om de winnaar te voorspellen. Als Algerije op water lijkt te lopen, houden de Ivorianen, die in de kwartfinales door de Fennec werden uitgeschakeld, misschien hun revanche. Als we dus neigen naar een eerste plaats voor Algerije, zal Ivoorkust een waardige tegenstander zijn.

Groep F

Tunesië🇹🇳 – Mali🇲🇱 – Mauritanië🇲🇷 – Gambia🇬🇲
Tunesië heeft een vrij betaalbare groep geërfd die hen na de 3 wedstrijden de leiding zou moeten bieden. Mali mag dan veel troeven hebben, Tunesië is nog steeds superieur en wij neigen meer naar een eerste plaats voor de Carthage Eagles.

Puck
43 artikelen
Puck is een grote voetbalfan die naast de sport ook een liefde heeft voor poker - zowel online als offline.