Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Chelsea vs Crystal Palace (FA Cup, 17/04/2022): Onze Voorspelling

In een Londense wedstrijd nemen Chelsea en Crystal Palace het tegen elkaar op voor een plek in de finale van de FA Cup. Beide ploegen verkeren in prima vorm, maar wie zal er doorgaan naar de finale? Wij van Kelbet maken de balans voor je op en geven je onze gratis FA Cup voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Chelsea

Chelsea

Chelsea wist afgelopen weekend op dominante te wijze op bezoek bij Southampton. Het werd daar maar liefst 0-6, dankzij goals van Mount, Werner, Havertz en Alonso. Daarvoor had Chelsea echter wel een lastige week achter de boeg. Er werd namelijk met 1-4 verloren van Brentford en ook tegen Real Madrid gingen ze onderuit. In de kwartfinale van de Champions League werd het 1-3 voor de Koninklijke.

Chelsea bereikte de halve finale van de FA Cup door af te rekenen met Chesterfield in de derde ronde. Verder werd het 2-1 tegen Plymouth Argyle en was een nipte overwinning op Luton Town in de vijfde ronde genoeg voor een plek in de kwartfinale. Hierin kwam Chelsea tegen Middlesborough, waar ze met 0-2 van wisten te winnen.

Crystal Palace

Palace verloor afgelopen weekend, maar wist daarvoor juist erg goed te spelen. Afgelopen weekend werd het 2-1 voor Leicester City, maar daarvoor werd er met 3-0 gewonnen van Arsenal. Zaha is een van de grote namen bij Palace, maar sinds kort geniet hij van goede steun van zijn ploeggenoten. Zo zijn ook Gallagher, Olise en Guéhi onder meer erg belangrijk voor The Eagles en zit de selectie van Crystal Palace vol met talent.

Crystal Palace nam het in de derde ronde van de FA Cup op tegen Millwall, waar ze met 1-2 wisten te winnen. Verder wonnen zij met 2-0 van Hartlepool United, werd het 2-1 tegen Stoke City en wonnen ze met 4-0 van Everton in de kwartfinale.

Onze voorspelling

Onze gratis FA Cup voorspelling is dat Chelsea de finale gaat bereiken. Chelsea liet afgelopen weekend een keurige indruk achter bij Southampton en heeft simpelweg een betere selectie. Het enige nadeel voor Chelsea is dat zij een midweekse wedstrijd moeten spelen tegen Real Madrid. Dit zal energie vergen en Crystal Palace kan zich de hele week voorbereiden op dit duel in de FA Cup. Toch staat er een quotering van 1.57 op een overwinning van Chelsea na 90 minuten en worden zij dus gezien als de absolute favoriet voor dit duel.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Chelsea wint beide helften” voor 4.00, “Chelsea scoort in beide helften” voor 2.50 en “Chelsea wint en houdt de nul” voor 2.50.

Björn
248 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...