Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

FC Twente – FK Cukaricki (Conference League): Onze voorspelling

Na een mooi resultaat in Servië moet FC Twente de klus klaren. In eigen huis heeft de ploeg van Ron Jans een voorsprong van twee doelpunten om te verdedigen en in een kolkende Grolsch Veste mag dit eigenlijk niet misgaan. Weet FC Twente de volgende ronde van de Conference League kwalificatie te bereiken? Wij geven je onze gratis Conference League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: FC Twente

FC Twente

Tegen Cukaricki speelde Twente een sterke wedstrijd. De ploeg uit Enschede begon goed en ze kwamen al bijna in de eerste minuut op voorsprong via van Wolfswinkel. Uiteindelijk was het Daan Rots die de score opende en Vlap en Brenet zorgde ervoor dat FC Twente ging rusten met een 0-3 voorsprong. In de tweede helft liet FC Twente het afweten en lieten zij Cukaricki meer in de wedstrijd terug komen. Dit is ook de grote reden dat dit tweeluik nog niet is beslist.

Afgelopen weekend wist FC Twente op bezoek bij NEC te winnen. In een saaie wedstrijd waren kansen zeldzaam. Toch wist FC Twente er met drie punten van door te gaan. In de laatste minuut maakte Sem Steijn de enige goal van de wedstrijd. FC Twente trad in Nijmegen aan met een sterk elftal en een geroteerde aanval. Het was duidelijk dat in ieder geval van Wolfswinkel rust kreeg tegen NEC en wij verwachten hem donderdag weer aan de aftrap te zien.

FK Cukaricki

Tegen FC Twente wist Cukaricki niet een goede indruk te maken. De Servische subtopper kwam al snel op achterstand en werd in de eerste helft overlopen door de ploeg van Ron Jans. In de tweede helft kwamen de Serviërs terug in het tweeluik, dankzij een goal van Stefan Kovac, maar alsnog wacht hen een grote taak in Enschede.

Cukaricki speelde vorig weekend tegen een Servische middenmoter. In eigen huis werd het uiteindelijk 2-0. Cukaricki trad aan met vijf wijzigingen ten opzichte van het duel met FC Twente. Dit geeft aan dat de Serviërs zeker nog gaan voor een resultaat in de Grolsch Veste.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat FC Twente de wedstrijd gaat winnen. Al is dit wel een lastige wedstrijd om op te wedden. FC Twente heeft namelijk ook genoeg aan een gelijkspel en ze kunnen zelfs met een doelpunt verliezen. Toch verwachten wij dat FC Twente hun eigen fans een showtje wil geven en dat ze er alles aan gaan doen om de wedstrijd te winnen. Bookmakers zien FC Twente ook als favoriet en Bet365 geeft hen een quotering van 1.22.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Beide teams scoren” voor 2.37, “FC Twente scoort in beide helften” voor 2.00 en “Meer dan 2.5 doelpunten” voor 1.70.