Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Nederland – Denemarken (26-03): Onze voorspelling

Nederland neemt het in de komende interlandperiode op tegen Denemarken en Duitsland en wij van Kelbet gaan deze wedstrijden allemaal behandelen. Wij gaan onze Nederland voorspellingen gratis geven en zullen achteraf terugblikken op de wedstrijden van Oranje.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Nederland Wint

Nederland

In de Nederlandse selectie zijn er enkele verassingen te vinden. Zo is het oproepen van Jordy Clasie een grote verassing en is het ontbreken van Joey Veerman uiterst opvallend. Hiernaast vinden wij het opvallend dat Nathan Aké verkozen boven Sven Botman en vinden wij het gek dat Davy Klaassen is geselecteerd in plaats van Ryan Gravenberch. Ook ontbreekt Stefan de Vrij deze interlandperiode door een blessure en Jordan Teze is voor het eerst opgeroepen bij de selectie. Ook moeten Justin Bijlow en Remko Pasveer deze interlands aan zich voorbij laten schieten.

In de vorige interlandperiode wist Nederland met 2-0 te winnen van Noorwegen, maar werd er wel 2-2 gelijkgespeeld in Montenegro. Nederland liet de Montenegrijnen terugkomen in de laatste tien minuten van de wedstrijd en dat zorgde ervoor dat Nederland toen nog niet zeker was van WK-kwalificatie, iets dat na de overwinning tegen Noorwegen wel veilig was gesteld.

Denemarken

Denemarken speelt de laatste tijd erg goed en valt vaak in positieve zin op. Op het EK bereikten zij de halve finale en werd het nipt uitgeschakeld door Engeland. In de vorige interlandperiode wonnen de Denen van de Faëroer eilanden, maar verloor het wel van Schotland.

De komende interlandperiode zal voor de Denen voornamelijk in het teken staan van de terugkeer van Christian Eriksen. De middenvelder kreeg op het EK tijdens de wedstrijd tegen Finland een hartstilstand, maar de Deense middenvelder is weer hersteld en is ondertussen actief voor Brentford in de Premier League. Wel is het nog twijfelachtig of Eriksen mee kan doen tegen Nederland, vanwege een positieve coronatest. Opvallende afwezigen bij de Denen zijn Simon Kjær, Daniel Wass en Mikkel Damsgaard, die allemaal geblesseerd zijn.

Onze voorspelling

Wij verwachten een overwinning voor Nederland en de bookmakers lijken hierin mee te gaan. Momenteel staat er een quotering van 1.83 op Nederland en dat vinden wij een prima quotering.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Nederland wint en beide teams scoren” voor 4.33, “Nederland scoort in beide helften” voor 3.25 of “Meer dan 1.5 goals in de eerste helft” voor 3.25.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.