Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Nederland – Duitsland (29-03): Onze voorspelling

Na de overwinning tegen Denenmarken neemt Nederland het op tegen Duitsland. Kan Oranje verder vooruitgang maken richting het WK in Qatar, of is Duitsland nog een maatje te groot voor onze ploeg? Wij van Kelbet maken de balans op en geven je onze gratis Nederland – Duitsland voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van Bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Nederland Wint

Nederland

Nederland wist dus in de vorige wedstrijd te winnen van Denenmarken. In de Johan Cruijf Arena werd het 4-2 voor Oranje, dankzij goals van Steven Bergwijn, Memphis Depay en Nathan Aké. Onze man van de wedstrijd was Bergwijn, maar ook Frenkie de Jong vonden wij een erg goede wedstrijd spelen. Debutant Mark Flekken had een ietwat minder gelukkige avond. De keeper uit Kerkrade maakte in totaal twee reddingen, en moest ook twee doelpunten incasseren. Bij de eerste treffer zag de keeper er enigszins onzeker uit.

Toch lijkt het nieuwe systeem van bondscoach Louis van Gaal te werken. Het 3412-systeem moet ervoor zorgen dat meer belangrijke spelers van Nederland een basisplekje kunnen krijgen. Zo zou er op het WK met de Ligt, de Vrij en van Dijk kunnen worden gespeeld.

Duitsland

Duitsland nam het op zaterdagavond op tegen Israël en Duitsland wist redelijk eenvoudig te winnen. Uiteindelijk werd het 2-0 in Sinsheim, dankzij goals van Kai Havertz en Timo Werner. Ook kreeg Duitsland nog een strafschop, maar deze werd gemist en in totaal werd de keeper van Feyenoord; Ofir Marciano gedwongen om 7 reddingen te maken.

Duitsland speelde met een erg jong team en liet meerdere mensen hun debuut maken in de wedstrijd. Mensen als Rüdiger, Sané en Müller begonnen allemaal op de bank en dat laat ons vermoeden dat zij 90 minuten zullen gaan spelen tegen Nederland.

Onze voorspelling

Ondanks het feit dat Duitsland met een sterk team lijkt te gaan spelen verwachten wij een overwinning voor Nederland. Nederland heeft een thuisvoordeel en de Nederlanders zijn meer gewend om met elkaar te spelen. Momenteel staat er een quotering van 2.55 op Nederland, wat betekent dat zij net favoriet zijn bij Bet365.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Beide teams scoren” voor 1.71, “Nederland scoort meer dan 1.5 doelpunten” voor 2.43 en “Rust/Eindresultaat gelijk/Nederland” voor 6.25.

Björn
471 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.