Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Real Madrid – Manchester City (Champions League 04-05): Onze voorspelling

Real Madrid en Manchester City nemen het na een spectaculaire wedstrijd in Manchester nogmaals tegen elkaar op. Kansen waren er in overvloed in de heenwedstrijd, maar hoe zal de returnwedstrijd gaan en wie zal de finale bereiken? Wij van Kelbet maken de balans op en geven je onze gratis Champions League voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze odds zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Real Madrid Wint

Real Madrid

In Manchester speelde Real Madrid niet bepaald een overtuigende wedstrijd, maar is het te danken aan hun absolute superster; Karim Benzema, dat zij nog steeds uitzicht hebben op de finale. Verder was ook Vinícius belangrijk, maar wisten mensen als Alaba en Courtois niet te overtuigen en baart dit zorgen voor de returnwedstrijd.

De Koninklijke won afgelopen weekend overtuigend met 4-0 van Espanyol en daarmee sleepten zij hun 35e LaLiga in de wacht. Belangrijke spelers als Benzema, Kroos en Vinícius kregen ook nog eens rust en Rodrygo was tweemaal trefzeker. Verder keepte Courtois ook een goede wedstrijd, al is het wel verontrustend dat de Belg zes reddingen moest verrichten tegen een ploeg dat in de middenmoot van Spanje verkeert.

Manchester City

Ook Manchester City won met 0-4 dit weekend. Tegen en in Leeds was Manchester City heer en meester en was Phil Foden weer eens man of the match. De Engelse middenvelder verzorgde namelijk twee assists, waardoor een “B-team” van Manchester City eenvoudig kon winnen. Wij zeggen “B-team” omdat mensen als Mahrez, de Bruyne en Bernardo Silva rust krijgen, maar wij nog steeds geen enkele zwakke schakel in de basis van The Citizens kunnen vinden.

Tegen Real Madrid was Manchester City in de vorige wedstrijd heer en meester en genoten zij ook van de nadrukkelijke support van het thuispubliek. City had veel grote kansen gemist en wist ook nog eens het houtwerk te raken. Deze onzorgvuldigheid is precies de rede dat Real Madrid nog in de race is voor de finaleplaats.

Onze voorspelling

Onze voorspelling is dat Real Madrid gaat winnen en dat we een vergelijkbare wedstrijd als tegen PSG gaan krijgen. Real Madrid speelde toen een zwakke wedstrijd in het buitenland, maar eenmaal in Madrid was Real Madrid ontketend en wisten zij onder leiding van Benzema de wedstrijd te winnen. Toch verwachten wij dat zij het een stuk lastiger gaan krijgen tegen City, dat gebrand is om voor de eerste keer in de clubhistorie de Champions League te winnen. Bookmakers zien Man City als favoriet en geven een quotering van 3.25 aan een overwinning van Real Madrid.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Karim Benzema scoort” voor 2.20, “Beide teams scoren” voor 1.50 en “Kevin de Bruyne scoort” voor 2.87.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.