Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Nederland vs Wales (14-06): Onze voorspelling

Nederland en Wales nemen het in de tweede keer in een week tegen elkaar op. In Cardiff had de B-ploeg van Oranje het niet bepaald makkelijk, maar wisten ze uiteindelijk wel te winnen. Hoe zijn de verhoudingen sindsdien veranderd en weet Oranje in eigen huis weer te winnen van Wales? Wij geven je onze gratis Nederland voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van Bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Nederland

Nederland

Sinds hun laatste wedstrijd met Wales heeft Nederland met 2-2 gelijkgespeeld tegen Polen in de Kuip. Het Nederlands elftal speelde een teleurstellende wedstrijd tegen Polen en de gemiste strafschop van Memphis Depay in de laatste minuut somde de gehele avond op.

Het was niet bepaald de avond van Memphis, maar Denzel Dumfries wist wel een goede wedstrijd op de mat te leggen. Wij verwachten dat de verdediger van Inter gaat spelen tegen Wales en ook verwachten wij een basisplaats voor Vincent Janssen. De spits van Monterrey die opvallend werd opgeroepen door Louis van Gaal gaat hoogstwaarschijnlijk zijn eerste interland sinds 2017 spelen.

Wales

Wales wist een positiever resultaat te behalen. Tegen de Belgen wisten zij in eigen huis gelijk te spelen dankzij een late goal van Brennan Johnson. De jonge spits van Nottingham Forest scoorde hiermee zijn eerste doelpunt voor zijn land.

Verder speelde ook invaller Aaron Ramsey een sterke wedstrijd. De voormalig middenvelder van Arsenal die bezig was aan een slecht seizoen maakte indruk tegen onze zuiderburen en wij verwachten hem ook tegen Oranje aan de aftrap te zien.

Onze voorspelling

Onze voorspelling is dat Nederland voor de tweede keer gaat winnen van Wales. Nederland zal zich willen herpakken en in eigen huis tegen Wales is hiervoor een goede kans. Wel verwachten wij dat het geen gemakkelijke wedstrijd zal worden voor de mannen van Louis van Gaal. Bookmakers zien Nederland ook als favoriet en geven hen een quotering van 1.50.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Beide teams scoren” voor 1.90, “Nederland scoort in beide helften” voor 2.37 en “Nederland wint één van beide helften” voor 1.28.