Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Zweden – Tsjechië (24-03): Onze voorspelling

Zweden en Tsjechië werden allebei tweede in hun kwalificatiegroep en dat betekent dat zij in de play-offs moeten vechten voor een WK-ticket. De winnaar van deze twee zal het opnemen tegen Polen, maar wie van deze twee schopt het zo ver? Wij van Kelbet maken de balans op!

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Zweden Wint

Zweden

Zweden eindigde in zijn kwalificatiegroep achter Spanje, maar wist wel voor Griekenland, Georgië en Kosovo te eindigen. Kortom, Zweden deed wat van hun werd verwacht. In de vorige interlandperiode verloren de Zweden wel tweemaal. Een keer op bezoek bij Spanje met 1-0, niet zo’n heel gek resultaat, maar de Scandinaviërs verloren ook in Georgië met 2-0. Dit resultaat vonden wij van Kelbet erg opvallend, zeker gezien het feit dat de Zweden aantraden met een sterk elftal met onder meer Ibrahimović, Lindelöf en Isak.

Dit keer heeft Zweden weer een sterke selectie opgeroepen. Zlatan Ibrahimović, Aleksander Isak, Emil Forsberg en Dejan Kulusevski zijn allemaal opgeroepen voor Zweden. Ook mag Anthony Elanga van Manchester United zijn opwachting maken voor Zweden, evenals zijn teamgenoot Victor Lindelöf. Ook leuk is het om te zien dat Jesper Karlsson van AZ is opgeroepen voor zijn nationale ploeg. Bij Zweden ontbreken er geen échte grote namen ditmaal.

Tsjechië

Tsjechië eindigde in hun groep achter België en Wales, maar omdat zij goed wisten te presteren in de UEFA Nations League, mochten de Tsjechen alsnog naar de play-offs. In de vorige interlandperiode wisten de Tsjechen in eigen huis met 2-0 te winnen van Estland en werd er ook met 7-0 gewonnen van Koeweit in een vriendschappelijke wedstrijd.

De selectie van Tsjechië is zeer gehavend. De Tsjechen zullen het moeten doen zonder Jiří Pavlenka. Vladimir Coufal en Patrik Schick, hun smaakmaker op het vorige EK. Tsjechië zal dus erg afhankelijk zijn van Tomáš Souček voor een goed resultaat. Ook zullen spelers als Jakub Jankto en Jakub Brabec op moeten staan om een goed resultaat te behalen tegen Zweden.

Onze voorspelling

Vanwege het feit dat zoveel belangrijke Tsjechise spelers geblesseerd zijn verwachten wij een overwinning van Zweden. Ook heeft Zweden het thuisvoordeel en hebben zij een ervaren leider in Zlatan Ibrahimović opgeroepen. Momenteel staat er een quotering van 1.95 op een overwinning van Zweden na 90 minuten en dat vinden wij aan de hoge kant.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Zweden kwalificeert zich” voor 1.53, “Zweden wint en beide teams scoren” voor 5.00 en “Zweden scoort in beide helften” voor 3.75.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.