Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

PSV vs ADO Den Haag: Onze KNVB Beker voorspelling

PSV wist vorig jaar de KNVB Beker te winnen en zij zullen dit jaar er ook op gebrand zijn om De Dennenappel omhoog te kunnen tillen. PSV neemt het in hun kwartfinale op tegen ADO Den Haag. Een tegenstander die een lastige, kleurloze tijd doormaakt. ADO zal met een KNVB Beker hun grijze periode een hoop kleur kunnen geven, maar met een uitwedstrijd tegen PSV hebben zij een loodzware taak gekregen. Wie wint er in de kwartfinale van de KNVB Beker? Wij geven je onze gratis KNVB Beker voorspellingen

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: PSV wint

PSV

PSV verkeert de laatste tijd in best goede vorm. De Eindhovenaren verloren in 2023 pas één wedstrijd op de Nederlandse velden. Dit was tegen FC Emmen in een verrassende 1-0 nederlaag op de Oude Meerdijk. Verder werd er onder meer gewonnen van FC Twente en speelden zij gelijk tegen Feyenoord in de Kuip. De Europa League uitschakeling viel echter wel zwaar. PSV verloor over twee wedstrijden met 3-2 na Sevilla, maar afgelopen weekend lieten zij tegen FC Twente zien dat ze hier al overheen zijn, toen zij met een 3-1 overwinning sportieve revanche wisten te behalen.

Sinds het vertrek van Gakpo zijn alle ogen in het Philips Stadion gericht op Xavi Simons. De jonge creatieveling is de topscorer van PSV en de speler met de meeste assists. In de punt van de aanval is Luuk de Jong terug van een blessure en moet hij de concurrentiestrijd aangaan met Fabio Silva. Beide spelers wisten afgelopen weekend tot scoren te komen en het kan goed zijn dat Fabio Silva de kans krijgt van Ruud van Nistelrooy tegen het op papier zwakkere ADO Den Haag.

ADO Den Haag

ADO werkt zijn wedstrijden af in de Keuken Kampioen Divisie. Dit seizoen verloopt het niet volgens plan en staat de ploeg uit Den Haag op de 11e plek. Wel moet er gezegd worden dat Dick Advocaat de boel weer op de rit heeft gekregen. Een zwakke seizoenstart heeft hun seizoen eigenlijk een beetje verpest, daar zij nu al 9 wedstrijden ongeslagen zijn in de Eerste Divisie. In de KNVB Beker won ADO van Go Ahead Eagles, Kozakken Boys en Excelsior’31.

Thomas Verheydt is de topscorer van ADO in de Keuken Kampioen Divisie. De geboren Hagenees is dit seizoen goed voor 7 goals en hij wordt daarin ondersteund door Xander Severina. De 21-jarige staat momenteel op 5 goals en was tweemaal trefzeker in de afgelopen drie wedstrijden. Verder kan de ploeg van Dick Advocaat ook bouwen op een sterke verdediging. Na de huidige top 4 van de Eerste Divisie heeft ADO de minste tegengoals moeten incasseren in de competitie.

Onze voorspelling

Wij denken dat PSV gaat winnen van ADO Den Haag. De Eindhovenaren verkeren in goede vorm en zij hebben simpelweg een veel betere selectie dan ADO. Toch denken wij dat gemakzucht voor problemen kan zorgen en kan het goed zijn dat PSV hevig gaat rouleren in hun KNVB Beker wedstrijd. De bookmakers zien PSV ook als grote favoriet voor dit duel. BetCity geeft hen bijvoorbeeld een 1.13 quotering om te winnen in reguliere speeltijd.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Fabio Silva scoort’ voor 1.58, ‘PSV scoort in beide helften’ voor 1.48 en ‘PSV wint beide helften’ voor 1.97. Deze quoteringen zijn afkomstig van BetCity en kunnen veranderen voordat je jouw weddenschap plaatst. 

Al onze voorspellingen in de KNVB Beker

Naast PSV vs ADO Den Haag worden er nog enkele andere wedstrijden gespeeld in de KNVB Beker deze week. Ontdek hieronder onze uitgebreide KNVB voorspellingen:

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in het Philips Stadion in Eindhoven en vindt plaats op donderdag 2 maart om 18:45.