Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

De Graafschap vs Ajax: Onze KNVB Beker voorspelling

Ajax heeft met De Graafschap een op papier gunstige loting ontvangen. Toch lijken de superboeren klaar te zijn voor hun wedstrijd met de regerend landskampioen en bij De Graafschap zal het zeker niet aan de fans liggen. Weet Ajax te winnen op de vijandige Vijverberg of zorgt De Graafschap voor een verrassing? Wij geven je onze gratis KNVB Beker voorspellingen

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Onze voorspelling: Ajax wint

De Graafschap

De Graafschap heeft een goede generale repetitie achter de rug. De ploeg uit Doetinchem won afgelopen vrijdag met 0-4 op bezoek bij FC Eindhoven. De Graafschap verkeert verder dit seizoen niet in al te beste vorm. zij staan momenteel dertiende in de Keuken Kampioen Divisie en in 2023 wisten zij drie van hun acht wedstrijden in de competitie te winnen. In de KNVB Beker wist De Graafschap af te rekenen met De Treffers, HV & CV Quick en Rijnburgse Boys. Een makkelijk programma voor De Graafschap, maar je moet de wedstrijden alsnog maar zien te winnen.

Afgelopen vrijdag was Camiel Neghli de matchwinner. De 21-jarige middenvelder was goed voor een hattrick en verzorgde de assist op de andere goal van de superboeren. Neghli is ook de clubtopscorer in de KKD en verder zijn Benschop en Denzel Gravenberch ook vaak verantwoordelijk voor de doelpunten. In het aanvallende spel zijn backs Alexander Büttner en Jeffrey Fortes ook vaak betrokken. In totaal waren beide spelers al goed voor 11 assists in de Keuken Kampioen Divisie.

Ajax

Ajax verkeert de laatste tijd in goede vorm. De Amsterdammers werden weliswaar uitgeschakeld in de Europa League door Union Berlin, maar op de Nederlandse velden heeft Ajax alleen nog maar gewonnen onder Johnny Heitinga. Afgelopen weekend won Ajax met 1-2 van Vitesse, nadat zij wel nog op achterstand kwamen. In de KNVB Beker won Ajax van FC Twente en FC Den Bosch en dit deden ze telkens zonder een tegendoelpunt te incasseren.

Bij Ajax blinken Tadic en Kudus de laatste tijd weer erg uit. Met name Kudus steekt er met kop en schouders bovenuit en de Ghanees was onder Heitinga al goed voor 5 goals en een assist in 8 wedstrijden. Ook Edson Álvarez was afgelopen weekend erg belangrijk. De Mexicaan is bezig aan een ongelukkig seizoen, maar kopte tegen Vitesse wel het winnende doelpunt tegen de touwen. Wij denken ook dat de wedstrijd tegen De Graafschap kan zorgen tot roulatie. Zo hopen wij onder meer op basisplekken voor Conceicao en Brobbey.

Onze voorspelling

Wij denken dat Ajax binnen 90 minuten gaat winnen van De Graafschap. De Amsterdammers verkeren onder Heitinga weer in betere vorm en met de breedte van de selectie van Ajax zouden zij eenvoudig moeten kunnen winnen van de nummer 13 van de Eerste Divisie. De bookmakers zien Ajax als favoriet. Bij BetCity vind je op het moment een 1.15 quotering op een overwinning van de regerend landskampioen in reguliere speeltijd.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Brian Brobbey scoort’ voor 1.78, ‘Ajax wint en houdt de nul’ voor 1.81 en ‘Ajax wint beide helften’ voor 2.08. Deze quoteringen zijn afkomstig van BetCity en kunnen veranderen voordat je jouw weddenschap plaatst. 

Al onze voorspellingen in de KNVB Beker

Naast De Graafschap vs Ajax worden er nog enkele andere wedstrijden gespeeld in de KNVB Beker deze week. Ontdek hieronder onze uitgebreide KNVB voorspellingen:

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in De Vijverberg in Doetinchem en vindt plaats op donderdag 2 maart om 21:00.