Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Almere City vs FC Eindhoven: Onze Eredivisie voorspelling

FC Eindhoven wist in de heenwedstrijd een verrassende overwinning te boeken op Almere City. Weet de ploeg van Alex Pastoor dit tweeluik in eigen huis om te draaien, of gaat FC Eindhoven door naar de volgende ronde van de Eredivisie playoffs? Wij geven je onze gratis Eredivisie voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Almere City FC
FC Eindhoven
Kansen zijn momenteel niet beschikbaar.
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24/05/2023 17 h 13 min.

Onze voorspelling: Almere City wint

Almere City

Almere City eindigde als derde in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg uit Flevoland kreeg dit seizoen erg weinig tegengoals, maar wist zelf ook niet al te veel te scoren. In Eindhoven werd dit in de heenwedstrijd duidelijk, en ook in hun laatste wedstrijd van het normale seizoen was dit het geval. Toen wisten zij namelijk in eigen huis met 1-0 te winnen van MVV.

Almere City heeft een hoop talentvolle spelers in huis. Jeredy Hilterman is hun topscorer met 14 goals en verder verkeert ook Alvaro Pena in topvorm. Almere City heeft een hoop jonge spelers, die toch al veel ervaring op hebben kunnen doen. Anthony Limbombe en Rajiv van la Parra zijn hier misschien wel de beste voorbeelden van. Van La Parra speelde eerder bij Wolverhampton en Huddersfield Town, terwijl Limbombe onder meer actief was bij Nantes en Club Brugge. Hun ervaring en kwaliteiten zouden genoeg moeten zijn om in actie te komen in de Eredivisie.

FC Eindhoven

FC Eindhoven verkeerde in wisselvallige vorm voor het seizoen voorbij was. In hun laatste zes wedstrijden, behaalden ze twee overwinningen, speelden ze tweemaal gelijk en verloren ze twee keer. Opvallend is het verschil in resultaten als zij thuis en uit spelen. In eigen huis wisten zij 34 punten te pakken in het normale seizoen, terwijl uit slechts 24 punten werden gepakt. Almere City was buitenshuis een stuk constanter en deed het in eigen huis even goed als FC Eindhoven. De slechte vorm van de Eindhovenaren buitenshuis is een positief vooruitzicht voor Almere City.

Charles-Andreas Brym is de topscorer van FC Eindhoven, maar voormalige toptalent Naoufal Bannis en Evan Rottier wisten ook vaak het doel te vinden. Verder zijn ook Mawouna Amevor en Ozan Kökçü, de broer van de aanvoerder van Feyenoord, erg belangrijk voor de ploeg van Rob Penders. Youness Mokhtar zit ook sinds kort bij FC Eindhoven. Hoewel hij nog geen vaste basisplaats heeft, is hij een speler met een hoop ervaring, iets dat veel spelers bij FC Eindhoven niet hebben.

Onze voorspelling

Wij denken dat Almere City gaat winnen van FC Eindhoven. Wij schatten Almere City namelijk hoger in dan FC Eindhoven als team, en nu zij ook nog het thuisvoordeel hebben denken wij dat zij het tweeluik om gaan draaien. Dit is gedeeltelijk ook wat de bookmakers denken. BetCity geeft hen een 1.72 quotering om na 90 minuten te winnen, maar een 2.40 odd om te kwalificeren voor de volgende ronde.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Jeredy Hilterman scoort’ voor 1.94, ‘Almere City scoort in beide helften’ voor 2.60 en ‘Alvaro Pena scoort’ voor 4.25. Deze quoteringen zijn afkomstig van BetCity en kunnen nog enigszins veranderen voor wanneer jij jouw weddenschap af gaat sluiten.

Al onze voorspellingen in de Eredivisie

Hieronder kun je al onze voorspellingen vinden voor de andere wedstrijden in de Eredivisie playoffs:

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in het Yanmar Stadion in Almere en vindt plaats op vrijdag 26 mei om 20:00.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.