Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Willem II vs VVV-Venlo: Onze Eredivisie voorspelling

VVV-Venlo en Willem II zijn twee ploegen die het gewend zijn om Eredivisie te spelen. De Tilburgers degradeerden vorig seizoen en de Limburgers gingen een seizoen daarvoor kopje onder. Met een 3-2 voorsprong reist VVV-Venlo af naar Brabant, maar weten zij deze ook vast te houden om zo hun droom van hun Eredivisievoetbal levend te houden, of is Willem II na 90 minuten een stap dichterbij promotie na één jaar in de Keuken Kampioen Divisie? Wij geven je onze gratis Eredivisie voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Willem II
VVV-Venlo
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24/05/2023 17 h 16 min.

Onze voorspelling: Willem II wint

Willem II

Willem II verkeerde voor hun wedstrijd met VVV in topvorm. De Tilburgers hadden een ongeslagen reeks van 10 wedstrijden, voor zij afreisden naar Venlo. In Limburg kwamen zij al snel op een 0-2 voorsprong, maar uiteindelijk wist de thuisploeg dit om te draaien en met 3-2 te winnen. Het verval bij Willem II was slecht en als zij iets effectiever omgingen met hun kansen hadden zij in eigen huis het voordeel gehad over VVV. Opvallend is wel hun sterke thuisvorm de afgelopen tijd. Willem II won 10 van hun laatste 11 thuisduels, met als uitzondering een verliespartij tegen PEC Zwolle, dat direct promoveerde.

Jizz Hornkamp zorgde afgelopen dinsdag voor beide goals van Willem II, maar hij is niet de topscorer van de Tilburgers. Dat is Elton Kabungu, maar ook Bokila en Svensson wisten vaak hun goaltje mee te pikken. Verder heeft Willem II ook Michael de Leeuw, die bij FC Groningen al een succesvolle tijd in de Eredivisie beleefde. Bij Willem II zit hij vaak op de bank, maar met 7 goals in de Keuken Kampioen Divisie is hij op 36-jarige leeftijd alsnog vaak belangrijk geweest voor de ploeg van Reinier Robbemond.

VVV-Venlo

VVV had voor hun wedstrijd tegen Willem II juist niet een al te beste reeks achter de rug. In hun laatste 9 wedstrijden wisten zij slechts één keer te winnen, en in deze reeks verloren ze ook al op bezoek bij Willem II. Opvallend aan VVV-Venlo dit seizoen is wel hoe goed zij het buitenshuis doen. In de Koel pakten zij 25 punten, terwijl zij buitenshuis er 33 wisten te pakken.

Sven Braken en Nick Venema moeten voor de goals gaan zorgen aan de kant van VVV-Venlo. In de eerste wedstrijd tegen Willem II wisten zij dit ook te doen. Braken scoorde tweemaal voor rust en Venema bepaalden na iets meer dan een uur spelen de eindstand in de Koel. Beide spelers wisten meer dan 10 keer te scoren dit seizoen, maar verder wist niemand dit te doen. Kees de Boer en Soulyman Allouch waren goed voor respectievelijk 6 en 7 goals, dus zij zouden vanaf het middenveld ook nog een steentje bij kunnen dragen voor de ploeg van Rick Kruys.

Onze voorspelling

Wij denken dat Willem II gaat winnen van VVV-Venlo. De Tilburgers verkeren in goede vorm en wisten met name in eigen huis de laatste tijd bijna al hun wedstrijden te winnen. De bookmakers zien Willem II ook als de grote favoriet. BetCity geeft Willem II bijvoorbeeld een 1.50 quotering om te winnen van VVV-Venlo.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘VVV-Venlo bereikt de volgende ronde’ voor 2.40, ‘Jizz Hornkamp scoort’ voor 1.89 en ‘Sven Braken scoort’ voor 3.40. Deze quoteringen zijn afkomstig van BetCity en kunnen nog enigszins veranderen voor wanneer jij jouw weddenschap af gaat sluiten.

Al onze voorspellingen in de Eredivisie

Hieronder kun je al onze voorspellingen vinden voor de andere wedstrijden in de Eredivisie playoffs:

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in het Koning Willem II Stadion in Tilburg en vindt plaats op zaterdag 27 mei om 20:00.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.