Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

MVV vs NAC: Onze Eredivisie voorspelling

MVV en NAC eindigden in de Keuken Kampioen Divisie op evenveel punten en met een gelijk doelsaldo van 0. In de eerste wedstrijd wist NAC met 1-0 te winnen, maar weten de Limburgers in eigen huis het tweeluik om te draaien? Wij geven je onze gratis Eredivisie voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen, die nog enigszins kunnen veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

MVV Maastricht
NAC Breda
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24/05/2023 17 h 18 min.

Onze voorspelling: Gelijkspel

MVV

De ploeg van Maurice Verberne had geen goed einde van het reguliere seizoen. In de competitie verloren zij drie van hun laatste vier wedstrijden. Almere City, De Graafschap en Jong AZ waren allemaal te sterk voor de Limburgers. Voor deze teleurstellende reeks wist MVV echter erg goed te spelen en wonnen zij vier wedstrijden op rij. Dit deden zij onder meer tegen FC Eindhoven en Jong PSV. Afgelopen dinsdag werd er in Breda met 1-0 verloren, en hoewel NAC de betere ploeg was, was MVV absoluut niet kansloos, en hebben zij met een achterstand van een goal nog genoeg perspectief om dit duel om te draaien in eigen huis.

Ruben van Bommel is de topscorer van MVV en hij wordt ook hevig gelinkt aan een overstap naar de Eredivisie. In een interview na het heenduel gaf hij ook al aan dat hij naar alle waarschijnlijkheid uit zou komen in de Eredivisie volgend jaar, en dat kan geen goede indicatie zijn voor de inzet van hem voor de playoffs. Toch zullen we naar hem gaan kijken voor de goals, en kunnen ook Kostons en Steuckers erg gevaarlijk zijn voor MVV. Doelman Romain Matthys is ook erg belangrijk voor de ploeg van Verberne. Matthys zorgde in de heenwedstrijd voor vier reddingen en is daarom een van de redenen dat MVV nog perspectief heeft op Eredivisievoetbal.

NAC

NAC is een club dat al jarenlang snakt naar de Eredivisie, maar vaak net te kort komt in de playoffs. Sinds hun degradatie in 2019 kwamen de Brabanders altijd in de playoffs terecht, maar wisten ze deze echter nooit te winnen. In 2021 waren ze enorm dichtbij, toen zij in eigen huis in de finale verloren van NEC. Ook NAC had een teleurstellend einde van het reguliere Keuken Kampioen Divisie seizoen. Zo verloren zij hun laatste twee wedstrijden, maar evenals MVV hadden zij daarvoor een goede reeks achter de rug.

Ook NAC heeft meerdere spelers met een neusje voor de goal. Velanas en van der Sande treffen het vaakst het goal, met 14 en 13 goals respectievelijk. Elias Mar Omarsson prikt ook vaak zijn goaltje mee en met Cuco Martina heeft NAC ook een hoop ervaring de verdediging. Met enkele spelers die weten hoe het is om Eredivisievoetbal te spelen heeft NAC veel meer ervaring dan MVV en met meer ervaring, kan je ook eenvoudiger een tweeluik professioneel afmaken.

Onze voorspelling

Wij denken dat de tweede wedstrijd tussen NAC en MVV gaat eindigen in een gelijkspel. Wij zien de ploeg uit Breda als de sterkere van de twee, maar vanwege het thuisvoordeel dat MVV heeft denken wij dat zij toch een gelijkspel eruit weten te slepen. Dit zal echter niet genoeg zijn voor hun om door te gaan in de playoffs en wij denken dan ook dat NAC doorgaat naar de volgende ronde. De bookmakers denken dit ook; zij zien NAC namelijk als de favoriet voor de winst binnen 90 minuten. BetCity geeft hiervoor bijvoorbeeld een 2.10 quotering en een 1.25 quotering voor NAC om de volgende ronde te bereiken.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons ‘Odysseus Velanas scoort’ voor 2.80, ‘Sven Blummel scoort’ voor 3.15 en ‘Dubbele kans: MVV wint of gelijkspel’ voor 1.70. Deze quoteringen zijn afkomstig van BetCity en kunnen nog enigszins veranderen voor wanneer jij jouw weddenschap af gaat sluiten.

Al onze voorspellingen in de Eredivisie

Hieronder kun je al onze voorspellingen vinden voor de andere wedstrijden in de Eredivisie playoffs:

Wanneer vind de wedstrijd plaats?

De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion de Geusselt in Maastricht en vindt plaats op zaterdag 27 mei om 20:00.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.