Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

bet365 Betaling/ Geld Opnemen: De Verschillende Mogelijkheden

Vanaf oktober zijn de eerste Nederlandse goklicenties toegekend aan nieuwe online gokbedrijven. Nu bet365 een licentie heeft zien we dat je bet365 betaling/ geld opnemen kunt regelen vanuit Nederland. Bekijk hier op welke manier je de bet365 betaalmethoden kunt gebruiken.

bet365

Diverse opties voor bet365 betaling/ geld opnemen

De onderstaande tabel laat de meest voorkomende betaalmethoden bij bet365 zien. Voor een compleet overzicht kun je op hun website terecht.

bet365 StortingsmethodenMin. / Max. stortingToeslagenVerwerkingstijd
iDEAL€ 5 / € 10.000geenDirect
Creditcard€ 5 / € 40.000geenDirect

bet365 iDEAL /paysafecard/ PayPal… en meer opties kunnen wellicht ook worden benut voor de uitbetaling in Nederland. Ook de volgende tabel zal worden aangevuld als we meer kunnen delen.

Opname optiesMin. / Max. uitbetalingToeslagenVerwerkingstijd
Bankoverschrijving€ 10 / € 50.000geen1-5 werkdagen
Creditcard€ 5 / € 30.000geen1-5 werkdagen
betaling

bet365 betaling/ geld opnemen – stappenplan

Om een bet365 betaling/ geld opnemen te kunnen regelen kan dit via enkele stappen. Deze lichten we eerst toe, vervolgens bespreken we welke bet365 betaalmethoden er zijn.

Stappen bij bet365 storten

Je kunt bij bet365 storten door het volgende stappenplan te gebruiken:

 1. Open de website en login op je account.
 2. Klik op de knop “Storten” rechtsboven op de pagina
 3. Voor het storten selecteer je een van de betaalmethoden samen met een gewenst bedrag.
 4. Als de betaling via iDEAL of een andere optie verwerkt is, zal je het bedrag in je account zien en kunnen gebruiken.

Als je nog niet geregistreerd bent, maak dan een account aan bij bet365 en volg deze stappen, die hetzelfde zijn.

Voordat je een account aanmaakt raden we je aan de voorwaarden te lezen, samen met de regels voor veilig en verantwoord gokken. Zo is de kans op een leuke speelervaring het grootst.

Stappen voor het uitbetalen

Uitbetalen gaat bij deze goksite op de volgende manier:

 1. Vul je inloggegevens in en ga naar het overzicht van je account.
 2. Bezoek de cashier om een verzoek tot uitbetaling in te dienen.
 3. Bevestig het bedrag, je verzoek zal in behandeling worden genomen.
 4. Als je verzoek wordt gevalideerd wordt het bedrag overgemaakt via een van de beschikbare betaalmethoden bij bet365 (die je hebt gebruikt bij het storten).
 5. Na enkele dagen zal je de betaling ontvangen.

Hoe regel je transacties via bet365 betaalmethoden?

Bij bet365 kun je op verschillende manieren geld storten op je account. Hier zijn wat details over enkele van de betaalmethodes die je wel en niet kunt gebruiken bij bet365.

Hoe regel je transacties via iDEAL?

Net als bij de meeste online bookmakers in Nederland kun je bij bet365 online gokken met iDEAL. iDEAL laat je inloggen bij je bank om een transactie te regelen. Voor een uitbetaling zal het bedrag op je bankrekening worden bijgeschreven. Via iDEAL dien je minimal €5,- te storten en je kunt maximaal €10.000,- storten.

Je kunt bij bet365 iDEAL gebruiken.

Hoe regel je transacties via PayPal?

PayPal laat je inloggen bij de betaalservice om de gewenste transactie te regelen. Verwerking van stortingen zal snel gaan, maar ontvangen geld zou lang kunnen duren voor je er bij kunt wegens de PayPal veiligheidsprocedures (zeker voor nieuwe gebruikers). Helaas kun je deze methode niet gebruiken bij bet365.

Hoe regel je transacties via Paysafe?

Met een Paysafecard maak je prepaid transacties met een kaart die je vooraf oplaad met een bepaald bedrag. Paysafecard is helaas niet een van de bet365 betaalmethoden.

Hoe regel je transacties via VISA?

Met een VISA card regel je bet365 betaling/ geld opnemen door een bedrag te selecteren en je kaartgegevens in te vullen.

Hoe regel je transacties via creditcards?

Net als met een VISA kaart kun je met andere creditcards ook transacties regelen door je kaartgegevens toe te voegen aan bet365 betaling/ geld opnemen. Om met creditcard geld te storten op je account moet je minimaal €5,- storten. Maximaal kun je €40.000 euro storten via creditcard.

Hoe regel je transacties via AfterPay?

Met AfterPay betaal je in vier periodes van 2 weken steeds een vierde deel van je betaling als je voor deze optie zou kunnen kiezen. Helaas is dit niet mogelijk bij bet365.

bet365 betaling/ geld opnemen – antwoorden op vragen

Enkele vragen over de bet365 betaling/ geld opnemen worden hier behandeld.

Zijn er transactiekosten bij bet365?

De aanbieder zal zelf geen kosten in rekening brengen. Houd rekening met eventuele bijkomende kosten die betaalservices rekenen.

Wat kan ik verwachten van het verificatieproces?

De aanbieder zal je om veiligheidsredenen vragen enkele documentatie te delen om je identiteit te bevestigen, dit kan je eventueel ook doen via iDIN.

Zijn er regels voor minimale/maximale stortingen?

Ja de minimale en maximale stortingen zijn afhankelijk van het gekozen betaalmethode. In dit artikel hebben we een overzicht gemaakt, je kunt dit ook vinden op de officiële website van deze aanbieder. Je zult waarschijnlijk geld op je rekening moeten storten wanneer je zich aanmeldt, vooral om de welkomstbonus vrij te spelen. Zie onze bet365 bonuscode pagina voor meer informatie over de minimale stortingsvereisten.

Hoe lang is de verwerkingstijd bij bet365 betaling/ geld opnemen?

Verschillende goksites betaalopties zoals iDEAL, bankoverschriften, Paysafecard en PayPal, betekenen ook dat er een verschil is in verwerkingstijd.  Dit kan van vrijwel direct tot enkele dagen variëren. Deze informatie kun je vinden op hun eigen site.

Als ik een uitbetaling wil cancelen, kan dat?

Dit is nadat je verzoek bevestigd en verwerkt is niet langer mogelijk. Zolang het nog niet verwerkt is, is het mogelijk om het vanuit je account te annuleren.

Kan ik zelf een valuta instellen bij bet365?

Nee, je kunt met de verschillende bet365 betaalmethoden alleen via de euro betalen.

Zijn internationale transfers mogelijk bij alle betaalopties?

Wanneer je geld gestort hebt, zal uitbetalen meestal via dezelfde weg gaan. De aanbieder zal alleen aan jou geld overmaken en niet aan derden. Internationale transfers zal je zelf moeten regelen bij je betaalprovider na ontvangst van de uitbetaling.

Welke bet365 betaalmethoden zijn er?

Het is onder andere mogelijk om de volgende betaalmethoden te gebruiken:

 • iDeal
 • VISA
 • Bank Transfer en meer

bet365 Klantensupport

Je kunt de klantenservice op de volgende manieren 24/7 bereiken:

 • Live Chat
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres en meer.

Voor meer informatie over de klantenservice en alle andere aspecten van bet365, zoals de welkomstbonus, het aanbod en hoe je een account moet aanmaken verwijzen wij je door naar onze bet365 recensie, waar we deze goksite dieper analyseren.

Ian de Man
27 artikelen
Ian is een schrijver en vertaler die sinds 2018 gespecialiseerd is in online casino’s en sportweddenschappen. Hij heeft een natuurlijke honger voor kennis en informatie en het is zijn passie om dit met zo veel mogelijk mensen te delen.