Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bet365 live wedden : onze gidsen en tips

Als je bij bet365 live wedden wilt, dan ben je aan het goede adres. Je kunt hier op verschillende sporten live wedden. In dit artikel gaan we kijken op welke sporten je kunt wedden en hoe je dit doet.

Op welke sporten kun je live wedden met bet365

Je kunt bij bet365 sport live wedden op een hoop verschillende sporten. In totaal zijn er meer dan 30 verschillende sporten waar je op kunt wedden. Hieronder heb je de populaire sporten zoals voetbal, basketbal, formule 1, darten en tennis.

bet365Sporten kun je live weddenKijk live
SportenVoetbal, Darten…*

*Natuurlijk zijn er nog veel meer verschillende sporten waar je op kunt wedden. Voor een compleet overzicht kun je terecht op de website zelf.

Live wedden op bet365 : hoe het werkt

Bij bet365 live wedden kun je doen door te wedden tijdens het evenement. Dit betekent dat je moet wachten totdat het evenement op zijn minst begonnen is. Vaak kun je dit doen tot ongeveer 10 minuten voor het einde van een wedstrijd.

Je kunt tijdens de wedstrijd op de website van bet365 live de stand volgen. Daarnaast is het soms ook mogelijk om deze live te kijken. In beide gevallen kun je tijdens de wedstrijd dan wedden op dingen die gaan gebeuren tijdens de wedstrijd.

Zo kun je bij voetbal bijvoorbeeld wedden op of er een doelpunt wordt gescoord in de komende 5 minuten. Bij tennis kun je bijvoorbeeld live wedden op wie de derde set gaat winnen.

bet365 logo

Voordelen van live wedden bij bookmakers

Het grootste voordeel van live wedden is dat de wedstrijd al bezig is. Zo kun je de verhoudingen in de wedstrijd goed zien. Waardoor het iets beter is om te voorspellen. 

Ook kun je bij bet365 live streaming kijken. Onthoud dat sommige opties mogelijk niet beschikbaar zijn vanwege geografische beperkingen. Dit is ook technisch niet gratis. In de meeste gevallen kun je een wedstrijd live streamen, waardoor je de wedstrijd goed kunt volgen en je een betere inschatting kunt maken voor het resultaat.

Wat zijn de voorwaarden van live wedden bij bet365

Om bij bet365 live te wedden hoef je alleen maar een account te hebben met geld. Iedereen die een account heeft met geld kan live wedden indien dat gewenst is. Zoals altijd is het goed om alleen maar te wedden met geld dat je kunt missen. Je kunt namelijk niet alleen geld winnen met live wedden, maar ook geld verliezen. Ga dan ook nooit gokken met geld dat bedoeld is voor andere dingen.

Tips en tricks voor live wedden bij bet365

De beste tip die we kunnen geven op het gebied van bet365 live wedden is dat je dit doet op een sport die je begrijpt. Daarnaast is het het beste als je de tijd hebt om de wedstrijd waar je op wilt wedden ook te volgen.

Je kunt natuurlijk prima live wedden op een wedstrijd die je niet ziet, maar dat maakt de kans dat je de weddenschap wint wel een stuk kleiner. Uiteindelijk wil je natuurlijk geld winnen als je gaat wedden. Maak het jezelf dan ook zo makkelijk als mogelijk.

Als je gaat wedden op een sport die je nog nooit eerder hebt gezien en de regels niet kent. Dan heb je vaak niet eens door welk team of sporter de overhand heeft. Daardoor wordt je eventuele weddenschap een wilde gok. En een wilde gok is nooit handig om geld mee te winnen.

Welke sport is het makkelijkste om op te wedden?

Uiteindelijk is dit verschillend voor iedereen. De sport waar je het makkelijkste op kunt wedden is de sport die jij het beste begrijpt. Daarnaast zullen sporten als voetbal en darten vrij makkelijk zijn. Dit heeft te maken met het feit dat de regels relatief makkelijk zijn en de meeste mensen het wel eens gespeeld hebben.

Hoe beter je de sport begrijpt, des te beter je bij bet365 live kunt wedden op die sport. Dan weet je bijvoorbeeld precies wat de termen inhouden en ook wat je kunt verwachten dat er gaat gebeuren. Uiteindelijk gebeuren er in sport ook onvoorspelbare dingen, waardoor je moeilijk kunt stellen dat wedden op een sport echt makkelijk is.

voetbal wedden

Welke sport is het meest rendabel?

Ook hiervoor geldt dat je sport goed moet kennen. Als je geregeld wilt winnen, dan moet je de krachtsverhoudingen goed begrijpen. Dit zorgt ervoor dat je betere voorspellingen kunt maken, waardoor je dus ook weer betere weddenschappen af kunt sluiten.

Daarnaast is het ook belangrijk om emotie zo veel als mogelijk buiten beschouwing te laten. Een team of atleet met veel fans heeft vaak per definitie minder goede bet365 odds. Dit heeft er mee te maken dat hier meer mensen op zullen wedden naar verhouding. Houd er rekening mee dat de kansen aan verandering onderhevig zijn

Dit zorgt er allemaal dan weer voor dat je meer geld kunt winnen door objectief naar de odds te kijken en naar de kansen dat die weddenschap uit gaat komen. Uiteindelijk blijft het sport en gebeuren er rare dingen. Daardoor kunnen we niet met zekerheid zeggen welke sport het meest rendabel is.

Had je bijvoorbeeld op Leicester City gewed op het kampioenschap voor 2016, dan was dat heel rendabel geweest. Maar dat wilt niet zeggen dat wedden op een outsider altijd heel rendabel is. Uiteindelijk zul je altijd weddenschappen winnen en verliezen.

Hoe werkt cash out wedden?

In sommige gevallen tijdens het bet365 live wedden krijg je de mogelijkheid op een cash out. Dit is vaak wanneer het er naar uitziet dat je weddenschap uit gaat komen. Maar er nog tijd is dat dit gaat veranderen. 

Op dit moment zal de bookmaker je een aanbod doen om je uit te betalen, maar tegen lagere odds. Dit betekent dat jij je winst kunt ontvangen op dat moment. Ongeacht of je weddenschap uiteindelijk uit komt of niet. 

Dit zorgt ervoor dat als je niet meer heel zeker van je eerste weddenschap dat je toch je winst kunt nemen. Uiteraard kun je deze ook weigeren en alsnog tot het einde afwachten. Waarmee je de odds kunt ontvangen die je in eerste instantie had afgesloten, of dat je verliest. Ook hiermee probeer vooral zo objectief als mogelijk te kijken, naar dit aanbod.

Hoe goed is live wedden op mobiel?

Bij bet365 sport live wedden op mobiel is geen enkel probleem. Je kunt heel makkelijk het menu openen om live te wedden. Dit kan via de mobiele website. Ook kun je gebruik maken van de bet365 app die beschikbaar is voor Android en iOS. 

Het live wedden op mobiel werkt hetzelfde als live wedden op de computer. Ook op je telefoon kun je gebruiksvriendelijk en makkelijk je weddenschappen afsluiten.

❓ Veelgestelde vragen

We hebben vast de meest gestelde vragen over bet365 live wedden voor je op een rij gezet.

Kan ik echt geld winnen met live wedden bij bet365?

Ja, je wed met echt geld. Dit betekent dat je bij winst ook echt geld ontvangt. En dat je bij verlies je geld ook echt kwijt bent.

Kan ik live wedden en live streamen tegelijk?

Ja het is mogelijk om te live wedden op de wedstrijden die je livestreamt via deze aanbieder.

Is bet365 live wedden legaal in Nederland?

Ja, live wedden bij deze aanbieder is volledig legaal. Aangezien bet365 een Nederlandse licentie van de Kansspelautoriteit heeft ontvangen.

Kan ik op alle wedstrijden live wedden?

Nee, niet elke wedstrijd is mogelijk om live op te wedden. Het wordt op de site duidelijk aangegeven wanneer dit wel mogelijk is.

Is live wedden altijd beter?

Nee, in sommige gevallen is het beter om voordat een wedstrijd begint al te wedden. Echter kun je vaak wel de verhoudingen beter zien tijdens een wedstrijd, waardoor het vaak iets makkelijker is om te winnen.

Ian de Man
27 artikelen
Ian is een schrijver en vertaler die sinds 2018 gespecialiseerd is in online casino’s en sportweddenschappen. Hij heeft een natuurlijke honger voor kennis en informatie en het is zijn passie om dit met zo veel mogelijk mensen te delen.