Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Is GGPoker legaal in Nederland?

GGPoker is zoals de naam het al indiceert een gok aanbieder welke het mogelijk maakt voor poker liefhebbers om een gokje te wagen. Sinds kort is deze goksite ook actief in Nederland. Maar is GGpoker legaal in Nederland? In deze GGPoker review lichten wij nader toe of GGpoker legaal Nederland opereert.

In dit artikel zullen we ook nagaan of deze operator behalve in Nederland ook in andere Europese landen actief is. Interessant is niet alleen om te weten te komen of GGpoker legaal Nederland opereert, maar ook of ze gekwalificeerd kunnen worden als betrouwbaar.

GGPoker Legaal Nederland: is de goksite legaal in Nederland?

Sinds 1 oktober is er een nieuwe wet in Nederland welke betrekking heeft op het bieden van online kansspelen. GGPoker behoort namelijk tot een van de gelukkigen, die een licentie heeft weten te bemachtigen van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Dit maakt dat GGpoker legaal Nederland aandoet en gokspelen aan de man brengt. Dit betekent dat alle Nederlandse pokerspelers vanaf achttien jaar en ouder bij deze aanbieder terecht kunnen om hun geluk te beproeven met de verschillende pokerspellen welke geboden worden.

Dat GGpoker legaal Nederland mag aandoen is zeer bijzonder. Gok aanbieders die een licentie willen bemachtigen van de Nederlandse Kansspelautoriteit om online kansspelen in Nederland te bieden moeten namelijk aan enkele strenge voorwaarden voldoen. Hieruit valt dus af te leiden dat GGpoker betrouwbaar genoemd mag worden.

GGPoker Legaal in Nederland

In welke landen is GGPoker Nederland legaal?

GGpoker is legaal in Nederland, maar zijn er ook andere Europese landen waar deze gok aanbieder actief is? Deze vraag stellen vooral loyale gebruikers van GGPoker zich af. Als ze in het buitenland zijn willen ze namelijk ook een gokje wagen en dan is het fijn om dat te kunnen doen bij een aanbieder waar ze al bekend mee zijn. Naast Nederland is GGPoker in veel andere Europese landen actief.

In de volgende landen kun je geen gebruik maken van de diensten van GGPoker:

Afghanistan, Åland Islands, Algeria, American Samoa, Angola, Armenia, Australia, Azerbaijan, Bahrain, Belarus, Belgium, Belize, Bonaire, Saint Eustatius and Saba, Bosnia and Herzegovina, Bulgaria, Colombia, Cuba en natuurlijk is de lijst nog veel langer.

Is GGPoker betrouwbaar?

Behalve dat GGPoker legaal Nederland is wordt het ook als zeer betrouwbaar bestempeld. Dit wordt bevestigd door veel personen, die reeds gebruik hebben gemaakt van de diensten van deze poker site. “Voor wat mij betreft is GGPoker betrouwbaar”. Dit is een van de vele reacties van personen die gebruik hebben gemaakt van de diensten van deze site.

Zo hebben we een heleboel goede recensies van spelers terug gezien, maar er zijn ook een aantal slechte ertussen. Houd in gedachten dat mensen snel een slechte beoordeling geven als ze geld verliezen, zelfs als GGPoker betrouwbaar is.

Wat je ook in overweging kunt nemen is dat sommige van ‘s werelds beste pokerspelers deze operator promoten en wees eerlijk zou je iets promoten als het niet betrouwbaar was? Ook veel review sites benadrukken dat GGPoker legaal Nederland mag aandoen en derhalve als betrouwbaar gekwalificeerd mag worden.

Je zult merken dat ook een aantal goede spelers van de wereld actief zijn op dit platform. De website is ook zeer goed ontworpen en geeft echt een geloofwaardige uitstraling. Aangezien GGpoker legaal Nederland een goede optie is om online poker te spelen durven wij nogmaals te zeggen dat GGpoker betrouwbaar is en de moeite waard is. Ook omdat GGpoker legaal Nederland actief is hoef je je geen zorgen te maken, dat je op gegeven moment je winsten niet uitbetaald kan krijgen omdat de site niet bestaat of fictief is. Je winsten kunnen worden opgenomen via een van de GGPoker legale betalingsopties.

Het hebben van plezier met gokken vereist verantwoordelijkheid. Zorg dat je altijd op de hoogte bent van de regels welke betrekking hebben op verantwoord gokken. Controleer bij het wedden altijd alle voorwaarden en bepalingen over de site en de desbetreffende aanbiedingen. Alsjeblieft, onthoud dat verantwoordelijk gokken en het hebben van alle nodige informatie terwijl je objectief blijft, essentieel zijn voor jou om te beslissen of je wilt wedden of niet. Tenslotte is dit volledig afhankelijk van jezelf.

Korte Geschiedenis van GGPoker

GGPoker is een in 2017 opgerichte online pokerroom die gevestigd is op het eiland Man in de Ierse Zee. In 2019 kreeg de pokerroom een flinke boost nadat ze Daniel Negreanu als ambassadeur van het platform hadden aangewezen. Hij is een van de beste en gerespecteerde pokerspelers ter wereld. Nu GGpoker legaal Nederland  is zal het alleen maar een flinke boost krijgen.

Mensen geven de voorkeur aan casino’s en gok aanbieders, die als betrouwbaar gekwalificeerd worden. Gelukkig is GGPoker betrouwbaar voor de Nederlandse spelers. Althans zo wordt deze poker aanbieder ervaren.

In 2020 steunden enkele bekende pokerspelers het platform en dat verhoogde het vertrouwen van het platform. Het platform begon nog meer te groeien en kreeg op dat moment veel meer spelers. Sinds 1 oktober 2021 is in Nederland een nieuwe wet van kracht die het mogelijk maakt dat GGPoker legaal Nederlandis en een licentie heeft.

Wat de voordelen van GGPoker zijn

GGpoker legaal in Nederland spelen brengt een aantal voordelen met zich mee. Hieronder zullen we een aantal voordelen beschrijven.

  • Deze operator heeft een licentie gekregen. Dit maakt GGPoker legaal Nederland spelen mogelijk.
  • Omdat GGPoker legaal Nederland mag opereren is GGPoker betrouwbaar te noemen.
  • GGpoker heeft een mobiele app.  Dat betekent ook dat je GGPoker legaal in Nederland op je mobiel kan spelen. Ook in dit is GGPoker betrouwbaar te noemen.
  • De site heeft een aantrekkelijke website.
  • Er is een GGPoker bonus code.
  • Deze bookmaker heeft een groot assortiment aan online games. Hieronder zullen we een aantal soorten poker games aangeven met een beschrijving wat voor soort spel het is. De games zijn een zekere aanrader nu GGpoker legaal Nederland is.

AOF sit and go: Sit and go toernooien zijn perfect voor de beginner. Deze toernooien kosten niet veel geld en duren meestal niet zo lang. Je neemt deel aan deel aan een tafel en zet in en je kunt spelen. Heel gemakkelijk dus zeker nu GGpoker legaal in Nederland is.

All-in of fold: Er zijn maximaal 4 spelers aan de all-in of fold tafels en elke speler moet zich inkopen met 4-8 big blinds aan de tafel. Alle spelers moeten de blinds inzetten met de klok mee en de actie begint. Als tenminste twee spelers all-in zijn gegaan, volgen de flop, turn en river direct na elkaar. Een favoriet bij GGpoker legaal Nederland.

Flip and go poker: Een Flip & Go wordt het best omschreven als een hybride spel dat ananas poker kruist met loterij sit and go evenementen. De spelers kunnen de beginfase van pokertoernooien omzeilen. Aan de tafel krijgen alle spelers drie kaarten gedeeld. Voorafgaand aan de flop, moet elke speler één kaart weggooien.

Ten slotte kunnen we bevestigend antwoorden op de vraag of GGpoker legaal Nederland opereert. Dit betekent ook dat GGpoker betrouwbaar is. Dit kan alleen omdat GGPoker legaal Nederland is. De website heeft een cool design en er is ook een mobiele app.

Omdat GGpoker legaal Nederland is, is het een zekere aanrader om de website te bezoeken en een gokje te wagen. 

Als u GGPoker en legaal online gokken wilt vergelijken, vindt u op Kelbet alle legale goksites in Nederland in 2023, en houdt u het gokken nieuws in de gaten.