Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

GGPoker Nederland review: onze mening over bonussen, app, winkansen…

In deze GGPoker review gaan we het hebben over GGPoker dat vanaf 1 oktober een officiële licentie heeft gekregen om legaal hun diensten te mogen aanbieden in Nederland. Als één van de snelst groeiende poker aanbieders online is dit zeer goed nieuws voor de poker liefhebbers in Nederland. Hieronder hebben we een GGPoker review en tabel samengesteld en hebben we de onderwerpen een cijfer gegeven.

GGPokerOnze beoordeling
WelkomstaanbiedingTe kiezen uit twee verschillende soorten bonussen: Tot € 85 in tickets & Cash Game Dollars* of 100% stortingsbonus tot een maximum van € 500**
9/10
Mobiele app9/10
Betaalmogelijkheden8/10
Klantenservice7/10
Gemiddelde score8/10
Registreer 

*18+ / Minimale storting van € 20 / $ 52,50 wordt automatisch toegekend verspreid over 6 dagen / Tickets vervallen binnen 24 uur.
** Minimale storting van € 10 / 100% bonus op je eerste storting / maximum van € 500 / Per $ 5 aan netto rake/fees wordt $ 1 vrijgespeeld / Je hebt 90 dagen om de bonus vrij te spelen.

Welkomstbonussen – beoordeling

Het zou raar zijn als we in deze GGPoker opinie het niet over de welkomstbonus zouden hebben. Momenteel als jij jezelf aanmeldt bij GGPoker kun je kiezen tussen twee verschillende welkomstbonussen. De welkomstbonus is makkelijk op te eisen en de verschillende opties zijn zeer zeker interessant.

Welkomstbonussen

GGPoker bonus in verhouding met andere aanbieders

De GGPoker Bonus doet zeer zeker niet onder aan de bonussen die je bij andere aanbieders krijgt. Het zijn aantrekkelijke aanbiedingen en een leuke extra als jij van poker houdt.

Is het makkelijk om de welkomstbonus te activeren?

De welkomstbonus is heel makkelijk te activeren, je hebt er zelfs geen GGPoker bonus code voor nodig. Het enige wat je moet doen is 20 euro storten en kiezen tussen de mogelijkheden. Dus zoals je zelf ziet het is geen absurd hoog bedrag en er zijn geen absurd onhaalbare voorwaarden waaraan je moet voldoen.

GGPoker mobiele app

In deze GGPoker opinie komt ook de mobiele applicatie aan bod.

De mobiele app is er zowel voor Iphone als voor de Android telefoon. De app is makkelijk te downloaden en werkt zeer goed. Na het openen van de app kom je er al snel achter dat deze applicatie zeker gebruiksvriendelijk en heel overzichtelijk is. Dankzij de ingebouwde features kun je op vier tafels tegelijk poker spelen. Er is zelf een extra optie beschikbaar in de app waarbij je de telefoon niet zijwaarts hoeft te houden tijdens het spelen, dit is bij de meeste poker apps wel het geval. De GGPoker mobiele app heeft bijna dezelfde layout als de app die je op de computer nodig hebt en het is echt heel makkelijk in gebruik.

Bij de App Store kun je de app van GGPoker eenvoudig downloaden, maar de Google Play Store staat casino apps niet toe. Op Android zul je dan naar de website van GGPoker moeten gaan om daar de app te downloaden. Voor het installeren van de app moet je deze downloaden van de GGPoker homepage. Om te zorgen dat dit werkt, moet je het systeem vertellen dat GGPoker een betrouwbare site is en expliciet de installatie van de software toestaan. Natuurlijk leggen we in deze GGPOKER review uit hoe u de app kunt installeren.

De procedure werkt als volgt:

  • Android: Open Instellingen en accepteer het installeren van software van “Onbekende Bronnen”.
  • Klik op Installeren op de GGPoker startpagina.
  • Iphone: Open Instellingen -> Algemeen.
  • Kies Apparaatbeheer.
  • Selecteer “NSUS Ltd.” en vervolgens “Vertrouw NSUS Ltd.”.
  • Druk op Installeren op de GGPoker startpagina.

GGPoker betaalmogelijkheden en beoordeling

Bij GGPoker kun je met verschillende manieren betalen. Hieronder hebben we een opsomming gemaakt van de voornaamste GGPoker betaalmogelijkheden.

  1. Visa: gemakkelijk betalen met creditcard
  2. Mastercard: gemakkelijk betalen met creditcard.
  3. iDEAL: gemakkelijk online betalen.

Wat stortlimieten betreft op de GGPoker Nederland website is hier niet zoveel over te vinden. De website is pas online gegaan dus zal in de toekomst vast en zeker nog geupdate worden.

Ook kan er betaalt worden met sommige cryptocoins.

Misschien hier meer over in een volgende GGPoker review.

Klantenservice en beoordeling

GGPoker heeft een 24/7 klantenservice die op verschillende manieren te bereiken is.

Er is een live chat mogelijkheid en ook een uitgebreide FAQ pagina.

Ook kan er met de klantenservice contact worden opgenomen door middel van e-mail.

Als je Discord hebt, kun je het GGPoker Discord kanaal toevoegen aan je app.

Normaal gezien krijg je redelijk snel antwoord, het enige nadeel is dat de live chat niet 24/7 beschikbaar is. De medewerkers van de klantenservice zijn vriendelijk.

GGPoker review: Onze beoordeling en gemiddelde score

Samengevat verdient GGPoker een 8/10.

Deze GGPoker review is met plezier gemaakt en een potje poker spelen was ook zeer leuk. Het GGPoker registratie proces is zeer eenvoudig en snel. De welkomstbonus is ook heel eenvoudig te verkrijgen. Dat de live chat niet 24/7 bereikbaar is, is wel een nadeel want de pokersite biedt 24/7 poker aan. Maar misschien gaat dit in de toekomst nog veranderen.

Tot de volgende GGPoker opinie.

Wat we leuk vindenWat we niet leuk vinden
Betaalmogelijkheid met iDEALGeen 24/7 chat support
Mobiele app 
Legaal in Nederland 
Puck
43 artikelen
Puck is een grote voetbalfan die naast de sport ook een liefde heeft voor poker - zowel online als offline.