Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Hoe Open Je Een Account Op GGPoker?

Je kan vanaf nu helemaal legaal een account aanmaken op GGPoker in Nederland. Deze goksite is een van de eersten die een licentie van de Nederlandse Kansspelautoriteit in de wacht heeft gesleept.

In deze review behandelen we hoe je kan registeren op GGPoker, wat de bonus is en alles over de algemene werking van deze cardroom. Ben je benieuwd naar hoe je je kunt registreren bij een andere goksite? Ontdek dan hier alle goksites registratieprocessen en vind jouw nieuwe bookmaker.

Stap Voor Stap: Hoe Open Je Een Account Op GGPoker?

In enkele stappen kan je een account aanmaken op GGPoker. Sommige operatoren werken met een code om je welkomstbonus vrij te maken.

 • Surf naar de startpagina van de cardroom en kies daar voor DOWNLOAD.
 • Je downloadt nu een installatiebestand dat je na voltooiing moet uitvoeren.
 • Open de app en je kan registreren op GGPoker.
 • Geef je e-mailadres op en maak een wachtwoord aan. Geef ook hier je eventuele GGPoker bonus code op.
 • Verifieer je e-mailadres, log opnieuw in en stel een avatar en een gebruikersnaam in voor je GGPoker account en klik op aanvragen.
 • Je kan nu naar de betaalpagina gaan. Hier doe je de eerste storting met iDEAL of Trustly en je GGPoker account is meteen geverifieerd. Doe je dat niet, dan moet je via de traditionele manier verifiëren en deze procedure is wat omslachtiger.

Zonder verificatie kan je niet spelen en is het GGPoker uitbetalen onmogelijk.

Account Aanmaken op GGPOKER

Welkomstbonus Op GGPoker

Je moet eerst een account aanmaken op GGPoker. Dan kan jij na je eerste storting leuke extra’s krijgen. Registreren op GGPoker geeft je recht op de keuze uit twee verschillende welkomstgeschenken.

 1. Bonus Voor Je Eerste Storting

De stortingsbonus zoals we die eerlang kennen. Na het registreren op GGPoker en je eerste storting zal de cardroom dat bedrag verdubbelen tot een maximumbedrag van € 500.*

De goksite zal bij elke € 5 die jij inzet € 1 aan bonusgeld gebruiken. Het duurt dus wel even voor je de bonus hebt uitgespeeld, maar je krijgt er wel 90 dagen de tijd voor.

*T&Cs: Minimale storting van € 10 / 100% bonus op je eerste storting / maximum van € 500 / Per $ 5 aan netto rake/fees wordt $ 1 vrijgespeeld / Je hebt 90 dagen om de bonus vrij te spelen.

 1. Stort € 20 En Krijg Tot € 80 Aan Extra’s

Voor de speler die het liever wat rustiger aan doet bij een account aanmaken en zijn eerste storting wat meer bescheiden wil houden, is er een tweede mogelijkheid.

Stort € 20 en krijg tot € 80 cash game dollars en free tickets:

 • € 47 aan tickets voor de All-in of Fold tafels.
 • € 33 in cash game dollars, te besteden aan diezelfde tafels.**

Deze bonus wordt in zes gelijke delen verspreid over zes dagen en is per schijf telkens 24 uur geldig.

**T&Cs: 18+ / Minimale storting van € 20 / $ 52,50 wordt automatisch toegekend verspreid over 6 dagen / Tickets vervallen binnen 24 uur.

Registreer Op GGPoker Mobiel

Het knappe aan de download van de GGPoker app is dat deze app op alle platformen werkt. Je downloadt zowel voor je PC als voor je mobieltje dezelfde app.

Wil je een account aanmaken op GGPoker mobiel, dan surf je met je telefoon of tablet naar de site van de cardroom, die perfect wordt weergegeven op het kleine scherm. Klik ook hier op de knop DOWNLOADEN en het registreren met je mobiele toestel loopt hetzelfde als hierboven beschreven.

Eens je een account op je PC hebt, kan je dit proces ook nog vereenvoudigen. Je kan een account aanmaken op mobiel door de QR-code in te scannen die rechts onderaan de app op je computer kan ingelezen worden door je mobieltje.

Je zal dus dezelfde functies kunnen gebruiken zowel online als mobiel. Je kan spelen, bonussen claimen, storten en het GGPoker uitbetalen regelen.

Registreer Op GGPOKER Mobiel

Algemene Voorwaarden

Je kan pas een account aanmaken op GGPoker in Nederland als je aan bepaalde voorwaarden voldoet. Dit is wat je moet naleven wanneer je gaat registreren:

 • Een account aanmaken kan pas wanneer je minstens 18 jaar oud bent.
 • Pas na de verificatie van je GGPoker account zal je kunnen spelen, storten of het GGPoker uitbetalen aanvragen.
 • Dubbele accounts zijn verboden.
 • Om een GGPoker account te verkrijgen, mag je niet met openstaande schulden failliet verklaard zijn en mag je geen crediteurenakkoord getroffen hebben.
 • Een account aanmaken op GGPoker is niet mogelijk wanneer je op een uitsluitingslijst van het CRUKS staat.

Pokerspellen – Toernooien

Het allerbelangrijkste bij een cardroom zijn uiteraard de spellen die je kan spelen. Nadat je klaar bent met het account aanmaken kan het spel beginnen.

In deze cardroom kan je aan drie variaties van het pokerspel deelnemen:

 • Texas Hold’m
 • Omaha
 • Short deck

Er worden meestal spellen aangeboden die onder de Texas Hold’m variant vallen. Enkele andere spellen zijn verdeeld over de andere twee pokerversies. Pokerspellen zoals Razz en 5 en 7 card stud, vind je in deze cardroom niet terug.

Er worden heel wat wereldberoemde toernooien ondersteund door deze van oorsprong Aziatische cardroom. De Millions en de GG Masters zijn hier enkele voorbeelden van.

GGPOKER Pokerspellen

Betaalmethoden: Hoe Doe Je Een Storting En Ontvang Je Een Terugbetaling?

Je moet eerst een account aanmaken op GGPoker en dan zal je een methode kunnen uitkiezen om bij de goksite te storten of een voor het GGPoker uitbetalen.

Voor je eigen comfort is de eerste storting met iDEAL of Trustly een goede keuze als je een omslachtige verificatie wenst te vermijden. Met deze betaalmethoden wordt je GGPoker account meteen goedgekeurd en kan je starten.

Daarna kan je gerust voor andere methoden kiezen voor het GGPoker uitbetalen of storten.

 • iDEAL
 • Visa
 • Mastercard
 • Trustly

Niet meteen het breedste aanbod, maar de klassiekers voor Nederland vinden we toch terug. Enkel de voorafbetaalde geschenkkaarten, zoals Paysafe en Klarna, lijken te ontbreken. Misschien wat sneu voor het storten, maar om het GGPoker uitbetalen te regelen heb je toch altijd nog een andere manier nodig.

Klantenservice

Een van de belangrijke criteria die gelden om de felbegeerde Nederlandse online gokvergunning te krijgen, is een degelijk uitgebouwde klantenservice. Dit heeft deze goksite goed begrepen. Is er een hapering bij het account aanmaken op GGPoker of een ander probleem na je registreren op GGPoker, dan staan ze met verschillende mogelijkheden klaar.

Wanneer je rechtsonder op het vraagteken klikt, krijg je een aantal mogelijkheden:

 • Live chat: deze dienst is 24/7 bemand door medewerkers van de goksite.
 • Een link naar het e-mailadres van de cardroom. Dit is echter het e-mailadres van de internationale site. Er is is ook een e-mail rechtstreeks voor Nederland: [email protected].
 • Daarnaast zijn er links naar de algemene voorwaarden en de veiligheids- en ecologische voorschriften.

Je kan GGPoker ook bereiken via de sociale media, met name Twitter, Facebook en Instagram.

Neem zeker ook een kijkje op een andere link die je onderaan de app vindt. Het gaat over verantwoord gokken. Een onderwerp waar je als nieuwe online pokeraar bij stil moet staan voor je start met kaarten voor geld. Gokken kan gevaren en problemen opleveren. Informeer je eerst zodat je kan merken wanneer het ook voor jou moeilijk zou worden.

Eva
37 artikelen
Eva is in haar vrije tijd vaak op online casino’s te vinden. Daarnaast speelt ze ook graag online poker.