Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Tombola Nederland: is de goksite legaal in Nederland?

Het kon ook niet anders. Ook al liet de opening even op zich wachten, is de grootste Bingo site van Engeland nu ook in Nederland actief. Sinds kort is Tombola legaal in Nederland en dat is voor zowel Tombola zelf als voor de Nederlandse gokmarkt fantastisch. Je kunt je dus met een gerust gevoel registreren bij Tombola en genieten van al hun bingospellen.

Het duurde nog even voor de site om live te kunnen gaan. Dit was vanwege de storing die plaatsvond bij CRUKS. Alle nieuwe goksites, moesten toen een dag extra wachten om live te gaan, maar Tombola is nu actief. Tombola is de grootste Bingosite van Nederland en biedt unieke bingospellen aan, zoals alleen Tombola die legaal kan leveren.

Tombola Nederland: is de goksite legaal in Nederland?

De organisatie achter Tombola is al 50 jaar actief in bingo en biedt een leuke spelervaring met hun zelf ontwikkelde spellen. De organisatie deed een gooi naar een Nederlandse vergunning en we zijn dan ook niet verbaasd dat het bingo-bedrijf deze vergunning heeft gekregen van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Eindelijk kan Tombola legaal in Nederland bingo aanbieden, in een veilige omgeving en vanaf Nederlandse bodem! Ontdek in deze Tombola review waarom Tombola betrouwbaar is en uniek is in zijn soort.

Tombola heeft zich in Nederland in september 2021 aangesloten bij NOGA. Dit is de Nederlandse Online Gambling Associatie. Door lid te worden van deze associatie is Tombola legaal in Nederland en een verantwoord en veilige goksite geworden. Wij van Kelbet vinden Tombola ook erg betrouwbaar.

Tombola legaal

In welke landen is Tombola legaal?

Tombola is de grootste bingo site van de UK. De zelfontwikkelde bingo software en arcade games zijn daar een doorslaand succes. Alleen in landen waar gokken bij wet is toegestaan vind je de goksite terug. Nu is Tombola legaal in Nederland, maar daarvoor waren ze al actief in een hoop andere landen. Denk hierbij aan Spanje, Italië, Denemarken en Zweden. In bijna al deze landen heeft Tombola een fysiek kantoor zitten, waardoor hun betrouwbaarheid nog meer wordt vergroot.

Is Tombola betrouwbaar?

Daarbovenop heeft de aanbieder nu ook een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit gekregen en puur vanwege die rede is Tombola legaal in Nederland.

Vanwege deze vergunning kan Tombola betrouwbaar en veilig geacht worden, en mag Tombola legaal zijn diensten in Nederland aanbieden. De controle van de internationale en Nederlandse autoriteiten op de online goksites is ontzettend streng. Dat Tombola betrouwbaar is, bewijst bijvoorbeeld haar aansluiting bij CRUKS, het Centraal Register Uitsluiting Kansspelen.

Buiten de vergunningen om biedt Tombola betrouwbare betaalmethoden die iedereen kent, zodat je weet dat je snel en veilig kunt betalen.  Nu Tombola legaal in Nederland is kunnen de Nederlandse gokkers er ook hun geluk beproeven. Tombola heeft enkele prijzen in de wacht gesleept, zoals ‘meest sociaal verantwoordelijk Operator’ en ‘Beste eigen product’. Tombola scoort dus ook op internationaal niveau en onder de andere websites goed. Kortom, allemaal bewijzen dat je bij Tombola betrouwbaar en veilig bingo kunt spelen.

Tombola heeft een betrouwbare en veilige Nederlandse site. Je bent daar in ieder geval in goede handen! Sinds Tombola legaal in Nederland is kun je op de site met iDEAL betalen. Een groot voordeel van deze goksite, want iDEAL is in Nederland de meest gebruikte online betaalmethode. Dat de goksite deze optie geeft, is van groot belang omdat je er als speler nu nog veiliger kunt betalen.

De geschiedenis van Tombola

Van oorsprong is Tombola Brits. Het is een bedrijf dat bingo spellen zelf ontwikkelt. Daarmee zette Tombola zich echt op de kaart. Bingo hoeft namelijk niet saai te zijn. Het bedrijf biedt een scala van bingo varianten aan.

Pas in het jaar 2000 is het bedrijf online gaan opereren en inmiddels hebben ze een hele goede reputatie opgebouwd. Het is bijna niet voor te stellen, maar op drukke dagen heeft de site soms wel 10.000 mensen tegelijkertijd online. In Spanje en Italië heeft de aanbieder ook een goede naam opgebouwd. De Nederlandse speler kan ook goede dingen verwachten van dit bedrijf nu het ook in ons kikkerlandje actief is. Sinds Tombola legaal in Nederland is, zijn ze bezig met het vestigen van een kantoor.

Wat zijn de Tombola voordelen?

Voordelen dat Tombola legaal in Nederland is

  • We vinden Tombola betrouwbaar want het heeft nu een vergunning in Nederland;
  • Wat prettig is, is het uitgebreide aanbod van bingo spellen die je nergens anders kunt vinden;
  • Ook een voordeel is dat de Klantenservice nu ook in het Nederlands is. Alleen al daarom voelt Tombola betrouwbaar aan!
  • Er is een Tombola promotiecode beschikbaar.

Leuk om te weten: Tombola heeft spellen die uniek zijn! De aanbieder ontwikkelt de spellen helemaal zelf. Je ontdekt online bij Tombola een extreem divers en uniek aanbod van bingo spellen die allesbehalve saai zijn.

Ook de slotspellen op de site, zijn zelf ontwikkeld en ondergebracht in de categorie ‘Arcade’. Je vindt er zeker 30 slots die niet te vergelijken zijn met de traditionele slots zoals Starbust, Mega Moolah of Bonanza. De site focust zich niet op het traditionele, maar meer op het unieke. Helemaal top dat Tombola legaal in Nederland is, want je kunt er als Nederlandse speler nu snel gaan gokken op de nieuwste en uniekste spellen.

Een groot voordeel van de klantenservice van Tombola is niet alleen dat de klantenservice Nederlandstalig is, maar ook nog eens dat je deze 24/7 kunt bereiken. Heb je problemen of vragen dan kun je terecht bij Tombola via de online chat, e-mail of telefonische service. Tot slot is het laatste pluspunt dat Tombola legaal in Nederland is: nu het een Nederlandse vergunning heeft, is Tombola automatisch aangesloten bij CRUKS. Dit om gokverslaving te voorkomen. Ook het kunnen instellen van limieten zodat spelers hun speelgedrag kunnen controleren schept een gevoel van veiligheid waar we het eerder in dit artikel al over hadden.

Klantenservice

Als je Tombola wilt vergelijken met andere aanbieders, vindt je op Kelbet alle legale goksites in Nederland in 2023, en houdt je het gokken nieuws in de gaten.

Govert
36 artikelen
Onze expert op het gebied van legale zaken. Alles wat betaalmethodes, gokwetten en de legaliteit van aanbieders betreft heeft Ricardo goed op het oog.