Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Hoe open je een account op Tombola?

Wil je graag online bingo spelen? Dan kun je nu helemaal legaal een account aanmaken op Tombola. ‘Dé bingosite van Nederland’, noemen ze zichzelf, en geef ze maar eens ongelijk.

Het is een beetje de vreemde eend in de bijt tussen de andere goksites die de eerste vergunningen van de Nederlandse Kansspelautoriteit kregen. We bekijken in deze bespreking hoe je kunt registreren op Tombola. En zijn er ook Tombola bonussen? En hoe gaat Tombola uitbetalen?

Hoe open je stap voor stap een account op Tombola?

Een account aanmaken op Tombola is niet zo ingewikkeld. Met onze stap voor stap gids heb je in een handomdraai je Tombola account.  Laten we zeggen dat het binnen  tien minuten gepiept zou moeten zijn.

Net zoals bij veel collega-goksites geeft ook een account aanmaken op Tombola recht op een welkomstbonus. Wil je er meer over te weten komen, dan kun je er hier alles over lezen. De stappen voor het openen van een Tombola rekening zijn de volgende:

 • Surf naar de site van Tombola, en klik rechts bovenaan op de rode knop ‘registreren’.
 • Geef je e-mailadres op en verifieer het onmiddellijk. De site stuurt je een code die je gelijk kunt invullen.
 • In het volgende pop-upscherm geef je al je personalia op: volledige naam; Adres; Geboortedatum en plaats; Telefoonnummer; Burgerservicenummer; IBAN; Kruis aan of je al dan niet promoties wenst te ontvangen.
 • In de volgende stap zal tombola controleren of je wel degelijk 18 jaar oud bent. Dit is namelijk de minimumleeftijd om je te kunnen registreren op Tombola. Deze procedure verloopt via je iDIN, dus hou ook je telefoon met je bankapp bij de hand.
 • Accepteer nu, indien akkoord, de algemene voorwaarden en het  gegevensbeschermingsbeleid.
 • Je moet nu een geldig identiteitsdocument met een duidelijke foto uploaden naar de site. Het is altijd handig om daar een kopijtje van op je pc te hebben. Anders zul je het met de webcam of het fototoestel van je telefoon moeten regelen.
 • Vervolgens zal de bingosite je gegevens controleren in de CRUKS database. Dit kan enkele minuten duren. Zonder die goedkeuring kun je geen account aanmaken op Tombola.
 • Stel nu je speellimieten in. Ook al zijn die limieten beperkend, speel enkel met geld dat je echt kunt missen.
 • De laatste stap is de keuze van je gebruikersnaam en je wachtwoord.
Open je Een Account op Tombola

Welkomstbonus op Tombola

We hebben het hiervoor al even aangestipt, een account aanmaken op Tombola geeft je recht om van een welkomstgeschenk te genieten, mits je bij de registratie ook de Tombola promotiecode gebruikt.

Na je eerste storting bij je Tombola account kun je een welkomstbonus van 200%* tot maximaal € 25 claimen. Je stort € 25, en de site geeft je vervolgens 200% van die storting  als bonus. Dit betekent dus dat als je € 25 stort, er op je bankroll € 75 staat.

*T&Cs: Wij verdubbelen je eerste storting. Storting minimal €10 en krijg €20, 0 bonus of stort maximaal €25, en krijg €50, – bonus. Elke winst kun je uitbetalen. Bonus geld kan niet worden uitbetaald. T&C’s gelden

Tombola Bonus

Hoe Registreer Je Je VoorDe Tombola Mobiele Toepassingen?

Je kunt bij Tombola een mobiele app downloaden. De mobiele website werkt ook wel op je mobieltje of je tablet, maar de app is toch handiger om van je Tombola account gebruik te maken.

Voor iPhone kun je perfect terecht in de Apple-Store. Voor de Android toestellen kun je een APK bestand downloaden op de goksite zelf. Google Play biedt niet langer apps aan voor goksites  waarop je met echt geld kunt spelen.

Met de app kun je alle functies bedienen die je ook op de site online via je pc beschikbaar hebt. Je kunt een account aanmaken op Tombola op dezelfde manier als via je desktop pc, en ook kun je mobiel storten en bij Tombola uitbetalen aanvragen.

Algemene Voorwaarden

Registreren op Tombola is aan enkele voorwaarden verbonden. Je kun een account aanmaken op Tombola wanneer je aan volgende criteria voldoet:

 • Je moet geregistreerd staan op een geldig Nederlands adres;
 • Een account aanmaken op Tombola kan alleen als je over een eigen Nederlandse bankrekening beschikt;
 • Je kunt pas registreren op Tombola als je 18 jaar of ouder bent. Voor promoties en hogere stortingslimieten moet je zelfs ouder dan 24 jaar zijn;
 • Spelers die geregistreerd staan bij het CRUKS, kunnen geen account aanmaken op Tombola.

Deze voorwaarden zijn echter niet exclusief voor Tombola; je zult ze bij alle goksites registratieprocessen in Nederland vinden.

Tombola Bingo Games

Je kunt bij tombola enkel bingo en enkele slots van eigen makelij spelen, ga na het inloggen op je Tombola account niet naar het casino zoeken. Het is niet voor niets een online bingosite.

Maar de familie achter de site heeft ondertussen wel meer dan 50 jaar ervaring in het organiseren en aanbieden van bingospellen. De spellen die je kunt spelen op je Tombola account komen uit de eigen stal van de provider. Je kunt ze nergens anders aantreffen. Het zijn naast de arcadeslots echer wel alleen de Bingo 90 spellen die je nu kunt spelen.

Hierdoor is het aanbod nog redelijk beperkt. Maar als we een kijkje nemen in de andere landen waar de operator actief is, zien we dat het totaalaanbod nog veel groter kan zijn. Misschien iets om naar uit te kijken?

Maar dat betekent helemaal niet dat nu al een account aanmaken op Tombola geen zin zou hebben. Het Bingo 90 spel is leuk en bekend in ons land. Tombola is de enige echte legale bingosite in ons land, en we verwachten dat de site wat betreft haar aanbod nog zal groeien in Nederland.

Je kunt ook op een zestal arcadespellen spelen. En het Tombola uitbetalen ligt hoog bij deze goksite. De RTP heeft een gemiddelde van 98.5%, wat betekent dat je naast een redelijke kans op wat winst, ook lang speelplezier hebt van je geld.

Een ander leuk kenmerk is de chat. Je kunt terwijl je speelt lekker kletsen met de anderen die in de bingoroom aanwezig zijn. En wees gerust: er is steeds een moderator aanwezig die alles netjes en beschaafd houdt.

Betaalmethoden: Hoe verloopt een storting en een terugbetaling?

Na het registreren op Tombola kun je enkel met iDEAL storten, en ook enkel via deze methode zal Tombola uitbetalen.

De minimumstorting is € 10. Het maximum is gebonden aan de limieten die je zelf instelt. Een account aanmaken op Tombola is gebonden aan stortingslimieten. Je kunt echter niet meer dan € 500 per dag of € 2.500 per maand inzetten.

Voor het Tombola uitbetalen zijn er geen maximumlimieten. Minimum geldt wel € 10. De verwerkingstijd van een uitbetaling van je Tombola account is ongeveer 2 dagen.

Klantenservice

Om een vergunning van de Nederlandse Kansspelcommissie te kunnen krijgen moest je als aanvrager bewijzen dat je een degelijke klantenservice zou uitbouwen. Het was een van de speerpunten om het online gokken in ons land te legaliseren. De bescherming van de spelers komt op de eerste plaats.

De bingosite Tombola heeft hier echt wel zijn best gedaan. De vraagbaak in de lijst met veelgestelde vragen is echter beperkt. Maar de live chat, waarvan de medewerker zich spontaan aanbiedt als je de helppagina bezoekt, maakt veel goed.

Daarnaast je kunt gebruiken e-mail en telefoon contact opnemen. Dus als een account aanmaken op Tombola je problemen bezorgt, of je loopt vast bij het Tombola uitbetalen, dan  is er altijd een gedegen klantenservice die voor je klaar staat.

Mocht je plannen hebben om je te registreren op Tombola, denk dan ook aan de mogelijke gevaren die gokken met echt geld kan meebrengen. Op de site vind je alle mogelijke documentatie en verwijzingen die je in geval van moeilijkheden kunnen bijstaan.

Dorine
34 artikelen
Dorine speelt graag gokspellen. Van bingo en gokkasten tot Roulette en loterijen, Dorine weet hier alles van!