Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Tombola NL: onze review voor bonussen, toernooien en spellen

In dit artikel gaan we kijken naar wat de verwachtingen zijn voor Tombola. Tombola is nu legaal in Nederland, maar we gaan kijken naar hoe hun internationale versie het nu doet. Van daaruit kijken we naar de verwachting voor Tombola Nederland.

 Ons oordeel
Welkomstaanbodbinnenkort
Spelaanbodbinnenkort
Andere promo’sbinnenkort
Software & Navigatiebinnenkort
Mobiele appbinnenkort
Betaalmethodenbinnenkort
Klantenservicebinnenkort
Gemiddelde beoordelingbinnenkort
Registrerenbinnenkort

Welkomstbonus – wat te verwachten

We kunnen niet met zekerheid gaan zeggen wat de Tombola bonus en welkomstbonus zullen gaan worden. Dit heeft alles te maken met het feit dat ze nog niet live zijn in Nederland. Of Tombola Nederland gaat veroveren dat valt ook nog te zien.

Als we daarentegen naar de internationale website kijken, dan zien we daar dat ze een welkomstbonus geven op je eerste storting. We verwachten dan ook dat dit zo zal gaan zijn voor de Tombola NL versie.

Over de precieze voorwaarden die op deze welkomstbonus gaan zitten, kunnen we nog geen nuttig woord zeggen. De Britse wet is hierin heel anders dan de Nederlandse wet. Daarom verwachten we dat er andere voorwaarden op gaan zitten. In alle gevallen raden we sowieso aan om de algemene voorwaarden op de welkomstbonus van Tombola Nederland zelf door te nemen zodra deze live is. Zodat je precies weet wat wel en wat niet mag.

Spellen

Als je Tombola online spelen zegt, dan zeg je bingo. Deze goksite staat internationaal, bekend als bingo site. We verwachten dan ook dat ze de bingo zeker meenemen naar de Nederlandse versie van hun bedrijf. Het is niet alleen een normale bingo zoals je gewend bent. Maar ze hebben verschillende mogelijkheden in bingo, zodat ook dit gevarieerd blijft en je het kunt spelen op verschillende manieren.

Wat velen echter niet weten is dat ze daarnaast ook nog een zustersite hebben. Namelijk Tombola Arcade. Deze is momenteel alleen beschikbaar vanuit het Verenigd Koninkrijk. Het is dan ook niet zeker of deze wel of niet in Tombola Nederland open gaat.

Hier hebben ze een aantal arcade achtige spellen. Welke je stuk voor stuk kunt spelen voor echt geld. Het zou dan ook leuk zijn als deze Tombola online spelen ook in Nederland beschikbaar komen, omdat de meeste online casino’s deze niet bieden. Maar zoals al eerder gezegd is het totaal nog niet zeker of deze ook naar Tombola NL komen.

Tombola NL

Tombola promo’s

Wat betreft promoties voor Tombola Nederland, moeten we ook gokken. Het is nog niet bekend wat ze precies gaan worden. En we kijken dan ook hiervoor naar de andere versie. Wat we hier zien is dat ze elke maand een andere Tombola promotiecode hebben.

In deze promoties kun je gratis spellen verwachten, maar ook speciale of tijdelijke spellen. In sommige maanden hadden ze wat mindere spectaculaire promoties en was het een simpele stortingsbonus. In alle gevallen probeert Tombola online spelen in ieder geval interessant te houden.

Deze promoties lijken dan ook vooral gericht op het behoud van klanten. En zorgen er ook voor dat loyale spelers elke maand in ieder geval weer iets nieuws hebben om naar uit te kijken. Dit lijkt dan ook erg succesvol. We verwachten dan ook zeker dat Tombola Nederland iets vergelijkbaars gaat doen.

Tombola software

Als we gaan kijken naar hoe je bij Tombola online spelen kunt. Ook dan moeten we nog even kijken naar de Britse versie. Hier zien we dat ze online op de computer of laptop geopend kunnen worden in de browser. Daarnaast hebben ze voor de mobiele apparaten een app. Op deze Tombola app kun je dezelfde spellen spelen als in de browser.

Het valt dan ook in de lijn der verwachtingen dat voor Tombola NL ditzelfde gaat gebeuren. Hoewel we het nog niet zeker weten, lijkt het ons veel makkelijker voor het team om alles naar Nederland over te zetten. De verwachting is dan ook dat je zonder al te veel problemen bij Tombola NL gaat kunnen spelen op elk apparaat dat je wilt.

Tombola betaalmethoden

Wat betreft de Tombola betaalmethoden, kunnen we eigenlijk nog niet heel veel nuttigs zeggen. Tombola Nederland is namelijk nog niet live, dus het is nog niet zeker. Als we kijken naar de internationale versie, dan zien we eigenlijk vooral Britse betaalmogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat wij verwachten dat het in Nederland veel gebruikte iDeal niet mogelijk gaat worden.

We verwachten dat voor de Nederlandse speler het vooral mogelijk gaat worden om te betalen met creditcards en misschien met een online wallet als PayPal of Neteller. Het grootste nadeel is alleen dat de laatste mogelijkheid op de internationale versie nog niet mogelijk is. Dit is zeker iets om in de gaten te houden hoe ze dit gaan doen voor Tombola NL, zodat je zeker weet dat het makkelijk kan zijn om geld te betalen, maar ook om weer geld op te nemen indien je gewonnen hebt.

Klantenservice

Wat betreft de klantenservice moeten we ook gaan kijken naar de andere versie. Dit omdat de bingo site nog niet live is. We houden je op de hoogte van Kelbet wanneer je je kunt registreren bij Tombola Nederland. Als we echter kijken, dan zien we dat ze voor de andere versie een livechat, bel en email optie hebben. De livechat en telefoon optie zijn over het algemeen erg snel en hiermee heb je binnen een minuut reactie.

Hoewel we niet met zekerheid kunnen zeggen of er ook een beloptie komt voor Tombola NL, verwachten we in ieder geval dat de email en livechat opties wel mogelijk zijn. We verwachten niet dat deze in het Nederlands gaat zijn. In de andere landen waar deze bingo site al beschikbaar is, gebruiken ze namelijk ook alleen maar Engelse klantenservice. Wil je hier dus hulp krijgen van de klantenservice, dan verwachten we dat dit in het Engels gaat zijn.

Ons oordeel

Op dit moment kunnen we nog geen oordeel vellen over Tombola NL. Dit vanwege het feit dat ze nog niet online zijn. Onze daadwerkelijk oordeel zal dan ook pas komen zodra we bij Tombola online spelen.

Wat we wel kunnen doen is een overzicht maken van wat we hopen dat er komt. En wat we hopen dat er niet komt. In beide gevallen is dit niet alleen een wenslijstje, maar ook iets dat in de lijn der verwachtingen ligt. Dit betekent dus dat dit de punten zijn waarvan we verwachten dat ze zowel positief als negatief in uitblinken.

Wat we willen zienWat we niet willen zien
Bingo en arcade spellenGeen iDeal
Maandelijkse promotiesGeen Nederlandse klantenservice
Goedwerkende software/app 
Dorine
34 artikelen
Dorine speelt graag gokspellen. Van bingo en gokkasten tot Roulette en loterijen, Dorine weet hier alles van!