Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Nederland vs Polen (11-06) – Onze voorspelling

Oranje is na hun overwinningen op Wales en België de koploper in hun groep van de Nations League. Komende zaterdag komt Polen op bezoek in de Kuip en zal Nederland hun derde wedstrijd binnen een week gaan spelen. Wij van Kelbet geven je onze gratis Nederlands elftal voorspellingen.

Voor dit artikel gebruiken wij enkele quoteringen. Deze zijn afkomstig van Bet365 en kunnen nog enigszins veranderen. Tevens willen wij benadrukken dat dit artikel geen enkele vorm van garantie biedt tot succes.

Netherlands
Poland
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 11/06/2022 18 h 43 min.

Onze voorspelling: Nederland

Nederland

Nederland wist hun afgelopen twee wedstrijden in de Nations League te winnen. België werd eenvoudig in de kant gezet in Brussel en in Wales wist de B-ploeg van Oranje in de blessuretijd de drie punten veilig te stellen.

Omdat er tegen Wales aangetreden werd met een B-team en de grote namen rust kregen, verwachten wij dat er tegen Polen met het sterkste team gespeeld gaat worden. Wij verwachten onder meer goede optredens van mensen als Bergwijn, de Jong en Depay, die tegen België ook een goede indruk wisten te maken.

Polen

Polen heeft het zwaarder gehad in de laatste interlandwedstrijden. Hun eerste wedstrijd wisten ze wel te winnen tegen Wales, dankzij late goals van Kaminski en Swiderski. Tegen België viel Polen echter volledig door de mand. Robert Lewandowski opende nog wel de score voor Polen, maar uiteindelijk wisten de Belgen kinderlijk eenvoudig te winnen en werd het uiteindelijk 6-1 in Brussel.

Aan de kant van Polen zijn onze ogen voornamelijk gericht op Robert Lewandowski. De Poolse superspits die gelinkt wordt aan een overstap naar Barcelona is de echte leider van zijn land en zijn optreden is vaak doorslaggevend voor het land ten oosten van Duitsland.

Onze voorspelling

Wij verwachten dat Nederland hun derde wedstrijd in de groepsfase van de Nations League ook eenvoudig gaat winnen. Oranje verkeert in goede vorm, gaat spelen met een fit team en ze hebben ook nog eens het thuisvoordeel. Bookmakers zien het Nederlands elftal als de grote favoriet en geven hun een quotering van 1.36.

Andere interessante wedopties

Andere interessante wedopties zijn volgens ons “Memphis Depay scoort” voor 1.95, “Nederland scoort in beide helften” voor 2.10 en “Nederland wint -1” voor 1.95.

Björn
138 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn ...