Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK 2022: Groep C Voorspellingen – wed op de winnaar

Argentinië lijkt perfect geplaatst om bovenaan in de groep te eindigen, voor twee teams die nek aan nek zouden moeten liggen in de race om kwalificatie, namelijk Mexico en Polen. Tenslotte heeft Saoedi-Arabië een zekere achterstand op de concurrentie, en ondanks een schokkende wending van de gebeurtenissen zal de ploeg uit het Midden-Oosten waarschijnlijk niet van de laatste plaats kunnen komen.

Als zodanig kunnen wij ons voorstellen dat de matchup tussen Mexico en Polen, die op de eerste dag van de groepsfases zal plaatsvinden, één van deze teams in staat zou kunnen stellen om de leiding te nemen op de andere. Sterker nog, als Argentinië een slecht resultaat boekt, zou de eerste plaats wel eens open kunnen liggen voor Mexico of Polen.

Onze WK Groep C voorspellingen

Vind hier alle voorspellingen van groep C wedstrijden:

Als je meer informatie, tips en nieuws wilt, kun je hier ook al onze WK 2022 artikelen lezen.

De favorieten en outsiders van groep C van het WK 2022

Argentinië lijkt in de aanloop naar het WK superieur aan zijn tegenstanders. Desondanks zullen de Argentijnen al in de groepsfase de nodige inspanningen moeten leveren. Ze zullen het moeten opnemen tegen twee ploegen die moeilijk te verslaan zijn.

Mexico en Polen mogen namelijk allebei hopen zich te plaatsen voor de knock-outfase van deze WK. Maar dat zal afhangen van enkele uitstekende prestaties, met name in hun onderlinge confrontatie die zeer close lijkt te worden. Als het aankomt op Saoedi-Arabië, lijkt het team al uit de race te zijn.

Groep C Voorspellingen – Favorieten

De twee naties van het Amerikaanse continent lijken ons in de beste positie om de volgende ronde te halen:

  • Argentinië: Een kanshebber voor de titel in Qatar. De Argentijnen zullen geen tijd willen verliezen om een zo goed mogelijke start te maken op dit WK. Als ze op hun niveau spelen, is de kans groot dat Argentinië in de top van hun groep eindigt.
  • Mexico: Het Mexicaanse elftal is gewend aan de knock-outfase, aangezien het deze fase van de competitie in de laatste 7 toernooien heeft bereikt. Mexico zou dus kunnen profiteren van zijn WK-ervaring en die in deze groep kunnen gebruiken.

Groep C Voorspellingen – Outsiders

De twee andere ploegen in deze groep beginnen, volgens ons, met een nadeel. Een van deze landen zou daar voordeel uit kunnen halen:

  • Polen: Met een in vorm zijnde Robert Lewandowski is Polen natuurlijk een kanshebber voor kwalificatie. Maar ze zullen natuurlijk verdedigend solide moeten zijn. Bovendien heeft Polen niet veel ervaring, want het kwalificeerde zich voor het laatst voor de knock-outs in 1986.
  • Saoedi-Arabië: Dit team lijkt ons het minst uitgerust. Ze zullen echt hard moeten werken als ze hopen Qatar te verlaten met ook maar één punt. De kloof tussen dit team en de anderen lijkt zo groot.
Groep C Voorspellingen
Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.