18+ | Please play responsibly | Terms and Conditions apply | Commercial Content

Registreren op Toto: Aanmelden & Transactiemogelijkheden

De Toto is al jaren een gevestigde naam voor sportwedstrijden in Nederland. Toch kunnen ze spoedig rekenen op meer concurrentie omdat er dit najaar waarschijnlijk vele internationale gokbedrijven een licentie zullen krijgen voor de Nederlandse gokmarkt. We bespreken alles wat je met je Toto account kunt doen en hoe het registratieproces werkt.

Toto Logo

Stap voor Stap: Registreren op Toto

Om een Toto account aan te maken gelden er een aantal eenvoudige stappen.

 • Ga naar de website en klik op de groene registratie knop rechts bovenin
 • Vul je e-mail in, kies een wachtwoord, geef aan of je promotionele berichten wenst te ontvangen en klik op doorgaan.
 • Vul je gegevens in en bevestig dat je ouder dan 18 jaar bent en klik op doorgaan.
 • Controleer je gegevens en ga akkoord met de voorwaarden en het privacybeleid.
 • Rond het registreren op Toto af met een klik op de bevestigingsknop en volg de verificatie stappen via iDIN of per e-mail.

Soms zou het mogelijk kunnen zijn dat er een promotiecode gebruikt kan worden bij het aanmaken van je Toto account. Je zult een overzicht van alle actieve promoties terug kunnen vinden op de website door de actiepagina te bezoeken: TOTO promotiecode.

Toto Account

Toto Welkomstbonus

Wanneer je ervoor kiest je te registreren op Toto zou je wellicht een welkomstbonus kunnen ontvangen. De goksite zou je free bets, boosts en winacties kunnen aanbieden wanneer je een account aanmaakt.

Over het algemeen geven goksites een welkomstbonus in de vorm van een eerste stortingsbonus. Na je storting kan er een extra percentage aan het bedrag worden toegevoegd waarmee je niet direct je eigen geld hoeft in te zetten. Minder vaak komen no-deposit bonussen voor waarmee je enkel voor het registreren op Toto al een bonus zou kunnen krijgen als je voor deze bonus kunt kiezen.

Registreren op Toto mobiel 

De aanbieder is al toegankelijk op je mobiele apparaat via de webbrowser maar ook via de Toto app voor iOS en android. De iOS versie kun je downloaden vanuit de App Store.

De Android app kun je op de volgende manier downloaden op je mobiele apparaat:

 • Open je Instellingen en ga naar Beveiliging.
 • Vink ‘Onbekende bronnen’ aan.
 • Open de website en klik op de Android- button om de software te downloaden en installeren.

Met de applicatie kun je je Toto account altijd raadplegen. Zolang je een internet connectie hebt maakt het niet uit waar je bent en wanneer je wilt inzetten op je favoriete weddenschappen, statistieken checken, transacties regelen en meer. Ook het registreren op Toto regel je eenvoudig via de app.

 • Open de app en klik op registreren.
 • Vul alle velden in en doorloop het proces en bevestig dat je meerderjarig bent.
 • Ga akkoord met alle voorwaarden, het privacybeleid en stel je voorkeuren in.
 • Rond het registreren op Toto af en volg eventueel het verificatieproces.

Registreren Toto Mobiel

Algemene Voorwaarden

Je zag zojuist al termen als voorwaarden en privacybeleid voorbij komen. Wanneer je een Toto account aanmaakt zul je daar zeker rekening mee moeten houden. Zo is het absoluut wettelijk verplicht dat je ouder dan 18 jaar bent om in Nederland te mogen gokken. Lees het deelnemersreglement goed door op de website om meer te weten te komen over de organisatie, het inzetten, storten, Toto uitbetalen en meer.

Het wedden bij een bookmaker kent risico’s en daarvan moet je je vooraf zeer bewust zijn voordat je ervoor kiest je te registreren op Toto. Door te weten hoe je veilig en verantwoord kunt gokken zou het een leuke hobby kunnen zijn. Maar als het uit de hand dreigt te lopen is het belangrijk om hulp te zoeken. Ook daar kun je online meer informatie over vinden.

Toto Sportweddenschappen

De geschiedenis van Toto gaat terug naar 1956 toen het mogelijk werd om te wedden op voetbalwedstrijden. In de loop van de jaren is dit verder uitgegroeid en inmiddels een online gelicentieerd bedrijf voor sportweddenschappen. Je kunt er met je Toto account terecht voor je favoriete sporten, waaronder:

 • Basketbal
 • Boksen
 • Honkbal
 • Motorsport
 • Formule 1 en nog veel meer

Je kunt lang voor een wedstrijd inzetten of in-play wedden als de wedstrijd bezig is. Het verschil is dat bij in-play weddenschappen de odds blijven veranderen tijdens het spel, waardoor het extra spannend is op welk moment je inzet. Je kunt live statistieken bijhouden om je te helpen bij het maken van je keuze.

Op dit moment zijn livestreams nog niet beschikbaar op de goksite. Wellicht zou dat kunnen veranderen nu de Nederlandse gokwereld waarschijnlijk fors zal gaan veranderen nadat de wetswijzigingen zijn ingevoerd. Als deze streams beschikbaar worden hoef je geen moment van de wedstrijd te missen.

Verder zou je met de bet builder je eigen weddenschappen samen kunnen stellen en kans kunnen maken op een gebooste winst als je meerdere secties juist voorspeld op hetzelfde spelformulier. Toto geeft 2 uur voor diverse grote wedstrijden een ‘Lekker Man Special’ boosts waardoor de odds tijdelijk verhoogd worden. Vergeet ook niet om de ‘Boost of the Day’ te bekijken voor dagelijkse unieke voordelen. Dat en meer kun je terugvinden op de actiepagina van de goksite.

Transactiemogelijkheden: Toto uitbetalen en storten

Nadat je het registreren op Toto hebt voltooid dan wordt het mogelijk om transacties te regelen aan de hand van diverse methodes. Het volledige overzicht zal te vinden zijn op de website, maar we zullen een aantal opties nader toelichten die vaak worden aangeboden door bookmakers en waarmee je zou kunnen storten of het Toto uitbetalen zou kunnen regelen.

iDEAL / iDIN

Je kunt vertrouwd via je bank storten en Toto uitbetalen met iDEAL. Voor het verificatieproces voor de bevestiging van je leeftijd zou je eenvoudig gebruik kunnen maken van iDIN.

PayPal / Paysafe

Bij bookmakers kun je soms transacties regelen via PayPal of Paysafe. Op dit moment kun je deze methode niet gebruiken voor storten of Toto uitbetalen. Maar wellicht verandert dat nu we grotere concurrentie binnen de Nederlandse gokmarkt verwachten.

Creditcard

Na het registreren op Toto kun je gemakkelijk geld overmaken met je vertrouwde creditcard. Met je Visa, MasterCard en meer kun je snel transacties regelen om je saldo op te hogen of voor het Toto uitbetalen.

Contactopties

Je kunt de klantenservice contacteren voor support als je vragen hebt, bijvoorbeeld over het registreren op Toto. Ook zou je eerst zelf op onderzoek uit kunnen gaan. Op de goksite zijn de volgende opties beschikbaar:

 • Antwoorden op veelgestelde vragen met een zoekfunctie
 • Telefonisch contact tussen 9.00 en 22.00
 • Facebook messenger met een gemiddelde reactietijd van 2 uur
 • Twitter met een gemiddelde reactietijd van 6 uur
 • E-mail
 • Live Chat en meer