Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Een TOTO formulier invullen: hoe doe je het?

Hoe moet je nou precies een TOTO formulier invullen? Wanneer jouw geld op het spel staat, wil je geen tijd verspillen aan het ontcijferen van een lastig spelformulier. Na het lezen van dit artikel hebben de spelformulieren van TOTO geen geheimen meer voor jou.

Speel €10 en ontvang €50 aan Gratis weddenschappen
Voor deelname moet men 24 jaar of ouder en Nederlands ingezetene zijn. Iedereen die in de Actieperiode registreert, min. €5 stort, en een eerste voorspelling doet van minimaal €5 bij TOTO Sport tegen een minimale quotering van 1.50, krijgt 6 Gratis Weddenschappen t.w.v. €5. Iedereen die tijdens deze actieperiode min. €50 stort, en een eerste voorspelling doet van minimaal €50 bij TOTO Sport tegen een minimale quotering van 1.50, krijgt 5 Gratis Weddenschappen t.w.v. €10. Iedereen die tijdens deze actieperiode min. €100 stort, en een eerste voorspelling doet van minimaal €100 bij TOTO Sport tegen een minimale quotering van 1.50, krijgt 5 Gratis Weddenschappen t.w.v. €20. Deze actie is alleen voor nieuw geregistreerde spelers. In gevallen waarin deze Actievoorwaarden niet voorzien, beslist TOTO Online bv. Volledige voorwaarden

Hoe moet je een TOTO formulier invullen?

Het Toto formulier

Het spelformulier is zo opgesteld dat je op verschillende sport- en andere evenementen kan wedden. Per blad kan je negen voorspellingen uitbrengen. Telkens maken we een onderscheid uit de volgende onderdelen:

  1. In deze sectie vul je het referentienummer van de wedstrijd in. Dat doe je door de juiste hokjes aan te kruisen, overeenkomstig met het referentienummer in het programmaboekje.
  2. Hier vul je de voorspellingen in over een bepaalde wedstrijd.
  3. Deze vakjes horen bij het systeemspelen. Later in dit artikel zullen wij daar verder op in gaan.
  4. Heb je een fout gemaakt bij het invullen van je TOTO formulier? Kruis dan dit vakje aan. Je weddenschap zal genegeerd worden.
  5. Hier kruis je aan hoeveel geld je wil inzetten per weddenschap.

Het invullen van jou TOTO formulier doe je samen met het programmaboekje. Daarin vindt je informatie over de wedstrijden en de verschillende spelopties.

Speel TOTO als een pro

Je kan op verschillende manieren jouw TOTO formulier invullen. Dankzij de verschillende spelopties kan je verschillende soorten weddenschappen uitbrengen op sport- en andere evenementen.

Voor je een voorspelling kan maken, moet je eerst aanduiden op welke wedstrijd jij geld in wilt zetten. Hier nemen we als voorbeeld de wedstrijd met het referentienummer 4151.

Vul jouw referentienummer in

Voorspel wie wint

Op het TOTO formulier kan je jouw voorspelling invullen.

Op jouw TOTO formulier kan je invullen welke ploeg of speler zal winnen. Je hebt ook opties voor de duur van de wedstrijd. Zo kan je ten eerste voorspellen welke ploeg zal winnen voor de fulltime speelduur. Dat doe je heel eenvoudig door de vakjes (1), (x), of (2) aan te kruisen. Het vakje (1) staat voor het thuisspelend team, (2) voor het uitspelend team en (x) betekent een gelijkspel.

Toto fulltime

Maar het is ook een mogelijkheid om twee van de drie mogelijke resultaten van een wedstrijd te voorspellen. Hiervoor zijn er niet veel extra stappen nodig; je hoeft enkel één extra keuze te maken en vakje aan te kruisen uit de opties (1), (x) of (2).

Toto formulier dubbele kans

Je kan ook het resultaat per speelhelft voorspellen. Hieronder wordt een gelijkstand voorspeld aan het einde van de eerste speelhelft.

Toto formulier eerste en tweede helft voorspellingen

Iets ingewikkelder nu. Hieronder zien we een voorspelling van het resultaat tijdens de tweede helft van de wedstrijd. Je voorspelt dus twee dingen in een weddenschap; wie de tweede helft gaat winnen en wie de gehele wedstrijd gaat winnen.

Toto formulier halftime fulltime

Maak de voorspelling op jouw TOTO formulier spannender door de optie handicap (HC) in te vullen. Bij een handicap krijgt een van de spelende teams één of meerdere doelpunten voorsprong. Rekening houdend met deze handicap probeer je de fulltime uitslag van de wedstrijd te voorspellen.

Toto formulier handicap

Of hou het lekker eenvoudig. Voorspel de winnaar van een tip. Bijvoorbeeld de winnaar van een 100-meter sprint, of de winnaar van een tennismatch. De nodige informatie van een tip vind je in het TOTO programmaboekje.

Toto formulier tip

Voorspel het aantal doelpunten

Je kan op het TOTO formulier ook weddenschappen maken over de precieze score van de wedstrijd. Zo kan je bijvoorbeeld voorspellen of beide teams al dan niet een doelpunt maken. Kruis (G) aan als beide teams één of meerdere doelpunten maken. Kruis (NG) aan als slechts één team scoort, of geen enkele van de twee. Je maakt hier geen onderscheid tussen de thuisspelende of uitspelende ploeg.

Toto formulier goal no goal

Of waag je kansen met een spelletje hoger of lager. Hier voorspel je het aantal doelpunten, sets, ronden of minuten minder (U) of meer (O) is dan een vooraf aangegeven aantal. Het precieze aantal per wedstrijd kun je terugvinden in het programmaboekje van TOTO.

Toto formulier over onder

Een variant op deze speloptie is voorspellen of het aantal punten, sets, ronden of minuten in een wedstrijd oneven (ON) of even (EV) is.

Toto formulier oneven even

Of probeer te raden welke ploeg als eerste een doelpunt op zijn conto zal schrijven.

Toto formulier eerste doelpunt

Is dat nog niet moeilijk genoeg? Voorspel dan het exacte aantal doelpunten, sets, rondes, minuten etc dat in een wedstrijd door één of beide teams gemaakt wordt. Je kan kiezen uit de volgende opties: 0-1, 2-3 of 4+ doelpunten. Let wel, je maakt hier geen onderscheid tussen het thuisspelend of uitspelend team. Het gaat hier over het totale aantal doelpunten, ronden, minuten etc.
Toto formulier aantal doelpunten

Of stel je geluk op de proef met de ultieme voorspelling: de precieze score op het einde van de wedstrijd.

Toto formulier score

Systeemspelen

Wil je weten hoe gevorderde gokkers een TOTO formulier invullen? Lees dan hier hoe je verschillende voorspellingen met elkaar kan combineren tot een meervoudige weddenschap. Deze optie heet systeemspelen.

Zo kan je bijvoorbeeld alle combinaties van een aantal wedstrijden combineren. Zo wil je bijvoorbeeld voor vijf wedstrijden alle mogelijke combinaties van twee wedstrijden voorspellen. In dat geval speel je een systeem twee: je maakt telkens combinaties van twee voorspellingen. Alle voorspellingen die je juist hebt, win je.

 

Toto formulier systeemspelen

Groeperen kan je alleen in combinatie doen met het systeemspelen. Door weddenschappen te groeperen voeg je ze samen in één weddenschap. Als je zeker bent van je voorspelling, kan je zo de winst verhogen. Heb je er eentje fout, verlies je alleen wel alles; het werkt dus precies hetzelfde als een accumulator.

Toto formulier groeperen

Op het systeemspelen kan je ook verschillende variaties maken. Wil je bijvoorbeeld een voorspelling in combinatie met andere wedstrijden spelen, dan kruis je het vakje (R) aan en plaats je ze in dezelfde groep.

Toto formulier meerdere voorspellingen

Vind het juiste verkooppunt

Nu je weet hoe je een Toto formulier kan invullen, moet je ook nog weten waar je zo’n formulier kan bemachtigen. Je kan een TOTO spelformulier bij de supermarkt of Primera vinden. Als je van plan bent om via een spelformulier geld in te zetten op een sportevenement moet je ook zeker even vragen naar het programmaboekje. Wil je wedden op paardenraces met een formulier? Dan moet je weten hoe je een Runnerz formulier moet invullen.

Lees je ook graag wat meer over sportweddenschappen? Laat je dan inspireren door de meest succesvolle sportweddenschappen. Speel je liever vanuit het comfort van je huis? Het is nu mogelijk om online te spelen en zelfs te profiteren van een TOTO bonus.

Ben je verder benieuwd naar wat wij vinden van TOTO? Dan raden wij aan om even onze TOTO review door te lezen, waarin wij de voor- en nadelen overzichtelijk op een rijtje voor je zetten.

Dorine
34 artikelen
Dorine speelt graag gokspellen. Van bingo en gokkasten tot Roulette en loterijen, Dorine weet hier alles van!