Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Unibet betaling: hoe zal storten en opnemen gaan verlopen?

Vanaf oktober 2021 worden er licenties uitgegeven aan Nederlandse goksites. De wet is goedgekeurd en daarmee wordt online gokken mogelijk in Nederland. Unibet is een van de partijen die een Nederlandse goklicentie heeft mogen ontvangen en zij hebben dan ook hun deuren geopend voor het Nederlandse publiek. Hierom reviewen wij Unibet en in dit artikel willen we uitleg geven over het voldoen van een Unibet betaling.

We beschrijven dan ook de manier hoe Unibet geld opnemen verloopt. Een belangrijk punt bij online gokken is de verantwoordelijkheid van de speler en dat er uit een objectief oogpunt wordt gespeeld.

Hoe zullen de Unibet betaling en Unibet geld opnemen gaan verlopen?

In deze gids beschrijven we hoe de Unibet betaalmethoden voor storten en opnemen verlopen in Nederland. Dit artikel is dus niet toepasbaar voor België of elk ander land.

Unibet Betaling

Hoe werkt Unibet storten?

Om geld te storten bij Unibet Nederland moet je de volgende stappen ondernemen.

Unibet Registreren
  • Ga naar ‘mijn rekening’.
  • Ga naar ‘storten’ en kies de betaalmethode naar wens.
  • Vul de gegevens in, het bedrag wat gestort zou moeten worden voor deze Unibet betaling en een eventuele bonuscode.
  • Rond de betaling af via de link van jouw betalingsmethode.

Hoe werkt Unibet geld opnemen?

Om geld op te nemen moet je gebruik maken van de volgende stappen.

  • Log in op jouw bestaande account.
Unibet Inloggen
  • Ga naar ‘mijn rekening’.
  • Ga naar ‘opnemen’ en kies de betaalmethode voor Unibet geld opnemen.
  • Vul de gegevens en het gewenste bedrag in dat opgenomen zou moeten worden. Hiervoor is het vanzelfsprekend wel van belang dat dit bedrag op jouw account staat.
  • Rond de opname af.
Zet €10 in, ontvang €50 aan Free Bets
24+. Om deel te nemen is registreren vereist. Plaats een sportweddenschap van minimaal €10 om de 5x €10 free bets te krijgen. Weddenschappen moeten geplaatst zijn met cash. Er zijn geen minimale odds vereist voor het verkrijgen van de free bets. Wanneer de free bets op je account staan, zijn deze zeven dagen geldig. De promotievoorwaarden van Unibet zijn van toepassing. Volledige voorwaarden

Welke Unibet betaalmethoden kunnen we wellicht gaan verwachten?

In onderstaande tabel vind je de verschillende mogelijke betaalmethodes van Unibet Nederland. Het kan zijn dat Unibet nog andere betaalmethodes toevoegt, maar deze methodes zijn momenteel beschikbaar bij deze goksite.

Unibet stortenMin. / Max. stortingExtra kostenVerwerkingstijd
Unibet iDEALMinimaal: €5Maximaal: €5000Niet van toepassingDirect
Unibet PaysafeMinimaal: €10Maximaal: €5003% van het stortbedragDirect
BankoverschrijvingMinimaal: niet van toepassingMaximaal: niet van toepassingNiet van toepassing1-3 werkdagen
TrustlyMinimaal: €5Maximaal: €6000Niet van toepassingDirect
Creditcard (Visa of Mastercard)Minimaal: €10Maximaal: €10000Niet van toepassingDirect

Unibet iDEAL: hoe zou dit werken?

Unibet iDEAL is de meest populaire betaalmethode in Nederland. Met iDEAL kun je eenvoudig online gokken. Met iDEAL verricht je betalingen zonder dat je hier extra kosten voor hoeft te betalen. Daarnaast gebeuren betalingen met iDEAL direct en kun je met een iDEAL betaling dus al snel genieten van alles wat Unibet te bieden heeft. De populairste banken van Nederland, zoals Rabobank, ING en ABN Amro zijn aangesloten bij iDEAL, dus de kans is groot dat jij ook met iDEAL kunt betalen.

Unibet PayPal: hoe zou dit werken?

Unibet PayPal zal helaas waarschijnlijk geen mogelijkheid worden. Dit is vanwege het feit dat PayPal nog niet beschikbaar is als betaaloptie bij Unibet Nederland. Daarnaast is de Nederlandse overheid onwelwillend tegenover PayPal. Je kunt hiermee namelijk niet de identiteit en adresgegevens van de rekeninghouder controleren en dit is wel iets dat de Nederlandse overheid graag wil als het gaat om online gokken.

Unibet Paysafe: hoe zou dit werken?

Met Unibet Paysafe zou een storting mogelijk maken door te betalen via een anonieme betaalkaart die je zowel online als in fysieke winkels kunt kopen. Paysafe is een goede betaalmethode voor mensen die anoniem willen blijven tijdens het betalen.

Betalen met Visa

Bij Unibet kun je ook met Visa betalen. Visa is een andere veelgebruikte betaalmethode in Nederland en ook hiermee betaal je geen extra kosten en is een overschrijving direct.

Betalen met creditcard?

Ook als je een creditcard hebt kun je bij Unibet terecht. Creditcards zijn een goede betaalmethode voor Nederlandse spelers die pas later willen betalen.

Betalen met Afterpay in Nederland?

Afterpay is een populaire betaalmethode in Nederland, aangezien je hiermee pas na een tijdje je rekeningen hoeft te voldoen. Momenteel is dit nog geen betaalmethode bij Unibet en wij verwachten dat deze niet al te snel zal worden toegevoegd. Ook zouden we deze betaalmethode ten zeerste afkeuren omdat het te makkelijk leidt tot schulden en andere problemen.

Vragen omtrent een Unibet betaling

Hieronder behandelen wij enkele veel voorkomende vragen rondom stortingen en opnames bij Unibet.

Wat zijn de extra kosten voor een Unibet betaling of Unibet geld opnemen?

Over het algemeen hoef je voor de betaalmethodes geen extra kosten te betalen. De uitzondering op deze regel is Paysafe, waar je 3% van het stortingsbedrag als servicekosten betaalt. Het is van belang dat je hier rekening mee houdt, voordat je kiest om Paysafe te gebruiken als Unibet betaalmethode.

Hoe werkt het proces om de identiteit te verifiëren?

Je kunt jouw account op twee verschillende manieren verifiëren. Je kunt ervoor kiezen om dit ‘automatisch’ te doen door middel van jouw bankgegevens. Dit wordt ondersteund door iDEAL en zij zullen dan ook jouw BSN-nummer en adresgegevens verstrekken.

De tweede methode om dit te doen is door een foto te maken en in te sturen van een geldig identiteitsbewijs. Hiervoor zul je een duidelijke foto van de voorkant en achterkant van een geldig ID in moeten sturen.

Wat is de minimum waarde van een storting of opname?

De minimale waardes van stortingen en opnames kun je in de bovenstaande tabel vinden. Deze getallen verschillen namelijk per betaalmethode. Voor iDEAL is het minimum stortbedrag €5,- en als je gebruik maakt van een bankoverschrift zit er zelfs geen minimumbedrag aan verbonden.

Wat is de verwerktijd voor het overmaken van stortingen en opnames?

Online transacties met bijvoorbeeld iDEAL, Paysafe en Visa zijn vrijwel direct. Dit betekent dat jouw saldo doorgaans binnen enkele seconden verhoogd wordt. Het kan zijn dat het vanwege drukte iets langer duurt, maar ook dan duurt het vaak slechts enkele minuten.

Hoe kan een opname geannuleerd worden?

Als je besluit om jouw opname te annuleren kun je dit aangeven in de sectie ‘Mijn opnames’. Dit kun je vinden onder jouw account.

Welke valuta’s zullen er gehanteerd worden?

Het is enkel mogelijk om jouw saldo te verhogen met euro’s.

Zullen Unibet betaalmethoden te gebruiken zijn voor internationale transfers?

Je kunt opnames alleen maken naar accounts die onder jouw naam staan. Je zult dus eerst jouw opname moeten boeken naar jouw eigen rekening, voordat je deze ergens anders naar toe kunt versturen.

Wat zijn alle beschikbare betaalmethoden?

Je kunt bij Unibet Nederland gebruik maken van iDEAL, Paysafe, bankoverschrijving, Trustly, Visa en Mastercard. Voor een gedetailleerd overzicht van deze betaalmethodes verwijzen je naar de tabel die je eerder in dit artikel kunt vinden.

De beoordeling van de Unibet klantenservice

De Unibet klantenservice is 24/7 beschikbaar via een live-chat, email en hun telefoonnummer. Ook biedt Unibet een uitgebreid hulpcentrum, dus op het gebied van klantenservice valt er weinig slechts te noemen over deze goksite.

Erick
33 artikelen
Erick heeft een passie voor voetbal en sport over het algemeen. Hij heeft een goede kennis van de Nederlandse gokmarkt en zorgt ervoor dat hij altijd de laatste ontwikkelingen omtrent legale gokaanbieders weet. Zo zorgt hij met het Kelbet team ervoor dat de beste informatie beschikbaar is voor onze bezoekers.