Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Eredivisie bonussen op Unibet

Unibet bonus code

Unibet heeft nu tijdelijk aantrekkelijke bonussen voor Nederlandse voetbalfans. Zo komen er mooie bonussen voor Ajax, PSV en Feyenoord en wij willen je hier even over inlichten. Voor de bonussen geldt dat je aan de algemene voorwaarden van Unibet moet voldoen. Zo moet je onder meer woonachtig zijn in Nederland en ouder dan 24 jaar zijn om in aanmerking te komen voor deze Unibet bonus. De maximale inzet op deze bonussen bedraagt 1 euro en je krijgt voor alle bonussen 50 keer je inzet terug.

Ajax

Beschikbaar tot zondag 7 augustus 23:59

Je kunt nu 1 euro inzetten op Ajax om de Eredivisie te winnen. Hiervoor krijg je 50 keer je inzet terug, maar het nadeel is wel dat dit een lange weddenschap is. Je krijgt, als de weddenschap correct is, pas op het einde van het seizoen je geld. Wel wordt Ajax door bookmakers gezien als de grote favoriet voor de Eredivisie titel en hebben zij hun eerste overwinning al behaald tegen Fortuna Sittard.

PSV

Beschikbaar vanaf maandag 8 augustus 0:00 tot dinsdag 9 augustus 20:30.

Je kunt ook 1 euro inzetten op PSV die wint van AS Monaco. Ook hiervoor krijg je 50 keer jouw inzet. PSV wist in Monaco een niet al te goede indruk achter te laten maar dit komt grotendeels vanwege de intensieve Johan Cruijf Schaal die ze eerder moesten spelen. Afgelopen weekend heeft PSV met enkele wisselspelers gespeeld en belangrijke spelers rust gegund. Ook heeft PSV het thuisvoordeel tegen de Monegasken en zal PSV dus aanspraak moeten gaan maken op de overwinning in eigen huis.

Feyenoord

Beschikbaar vanaf dinsdag 9 augustus 21:00 tot zaterdag 13 augustus 21:00.

Ook kun je ervoor kiezen om 1 euro in te zetten op Feyenoord dat moet winnen van Heerenveen. De Rotterdammers nemen het volgende week in eigen huis op tegen Heerenveen en dit moet Feyenoord kunnen winnen. De ploeg van Arne Slot won overtuigend van Vitesse met 2-5, terwijl Heerenveen in eigen huis niet langs Sparta kwam.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.