Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Ajax gaat samenwerken met Unibet

unibet

Ajax heeft Unibet als nieuwe sponsor gestrikt, zo maakt de club bekend via zijn eigen kanalen. De samenwerking met Unibet volgt nadat Unibet op 8 juni 2022 een Nederlandse vergunning heeft gekregen voor het aanbieden van online kansspelen. Ajax laat weten dat zij en Unibet zich ook voor maatschappelijke projecten in gaan zetten.

Ajax en Unibet hebben een overeenkomst getekend tot de zomer van 2026 en naar verluidt ontvangen de Amsterdammers jaarlijks een bedrag van bijna drie miljoen euro. Ajax heeft grotendeels gekozen voor een samenwerking met Unibet dankzij het belang dat zij hechten aan verantwoord spelen. Een onderdeel van de overeenkomst is dat de twee partijen zich gaan inzetten op het vlak van matchfixing preventie, mentale gezondheid en verantwoord spelen.

“We zijn verheugd met Unibet als onze nieuwste partner”, zegt commercieel directeur Menno Geelen. “Unibet staat wereldwijd bekend als voorloper op het vlak van verantwoord spelen. In ons partnership zal dit nadrukkelijke aandacht krijgen. Unibet onderscheidt zich bovendien door een hoogkwalitatief spelaanbod waar fans veel plezier uit halen. Ook zullen we met gezamenlijke content en activaties ondersteunen. Daarnaast zullen we ons gaan inzetten voor Unibet Impact.”

Unibet is in 1997 opgericht en is actief in vele landen. Met het verkrijgen van de benodigde vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit betreedt de bookmaker nu ook de Nederlandse markt. Binnenkort wordt de Nederlandse website gelanceerd, waarna wij je zullen voorzien van een onafhankelijke Unibet review.

Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.