Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

WK 2022: Groep B Voorspellingen, wie eindigt bovenaan?

In deze homogene groep lijkt alles mogelijk tussen Engeland, de Verenigde Staten, Iran en Wales. Hoewel er één ploeg bovenuit steekt, lijken de andere drie een gelijke kans te hebben om zich te kwalificeren voor de Ronde van 16. Het is dus moeilijk om zich een groepsfysiognomie voor te stellen.

Finalisten van het afgelopen EK, de Three Lions zouden logischerwijs de groep moeten domineren. Achter hen lijkt alles onbeslist. Om een beter overzicht te hebben, kijk wat wij voor deze groep voorspellen.

Onze WK Groep B voorspellingen

Vind hier alle voorspellingen van groep B wedstrijden:

Als je meer informatie, tips en nieuws wilt, kun je hier ook al onze WK 2022 artikelen lezen.

2022 WK Groep B Favorieten en Outsiders

Met een zeer sterke ploeg op alle posities, Engeland is een van de favorieten om het toernooi in Qatar te winnen.. The Three Lions beschikken theoretisch over een collectieve vorm die te sterk is voor de andere drie ploegen in de groep.

Achter hen zouden de drie landen in deze groep hard moeten vechten voor de tweede kwalificatieplaats voor de knock-out fase. De Welsh hebben echter sinds 1958 niet meer deelgenomen aan de WK.

Groep B Voorspellingen – Favorieten

Eén ploeg onderscheidt zich van de anderen in deze groep. Als ze op hun normale niveau blijven, moet dat genoeg zijn om bovenaan te eindigen:

  • Engeland: Het zal niemand verbazen dat de Engelsen in deze groep worden verwacht. Met vele wapens, zowel verdedigend als aanvallend, ter beschikking van coach Gareth Southgate zouden de Three Lions, als ze in de best mogelijke vorm aan de competitie beginnen, hun drie andere tegenstanders vrij gemakkelijk moeten kunnen domineren, ook al wacht hen aan het eind van het jaar een mooie “derby” tegen Wales.

Groep B Voorspellingen – Outsiders

Dit is een lastige groep om te voorspellen! De volgende drie teams lijken heel dicht bij elkaar te zitten en geen van hen lijkt gegarandeerd beter te zullen presteren dan hun andere concurrenten:

  • USA: Met een bevredigende kwalificatiefase heeft het land onder leiding van aanvalsleider Christian Pulisic genoeg in huis om een onruststoker te zijn op dit WK.
  • Iran: Dit land wordt beschouwd als een van de beste van het Aziatische continent. Zij hebben in vorige edities laten zien dat zij moeilijk te verslaan zijn.
  • Wales: De Welshe ploeg van Gareth Bale heeft grote ambities op dit WK en zal proberen de kwartfinales te bereiken, het beste resultaat van Wales in zijn geschiedenis (in 1958).
Groep B Voorspellingen
Björn
456 artikelen
Björn is een expert op het gebied van sportweddenschappen. Met een persoonlijke interesse in wedden en tips is Björn een grote voetballiefhebber.