Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

ZEturf betaling: Beschikbare opties

Er zijn verschillende opties om bij ZEturf betaling te doen, zoals iDEAL, PayPal en Paysafecard. Bovendien is dit de enige bookmaker waar je legaal kunt gokken op paardenraces.

In het vervolg van dit artikel krijg je een stap voor stap gids hoe je een betaling kunt doen bij deze goksites. Verder kun je meer lezen over de beschikbare betaalopties en vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

ZEturf betaling: Stap voor stap gids om een betaling te doen

Als je wilt winnen bij de rensport, moet je eerst een ZEturf betaling doen. Hierbij zijn er een aantal stappen die je goed moet volgen. ZEturf is namelijk geen online casino. Je kunt bij deze website alleen maar wedden op paardenraces.

Er zijn daarom een aantal zaken die anders werken dan bij de meeste goksites. Lees hieronder de complete gids hoe je geld kunt storten en opnemen bij deze bookmaker.

ZEturf Betaling Opties

Storten

Om bij ZEturf storten, moet je eerst account aanmaken. Hier zijn alle stappen die je moet nemen om een betaling te doen:

 1. Klik op de link op deze pagina, om de website van de bookmaker te openen.
 2. Vervolgens kun je registreren op ZEturf, rechtsboven staat er een knop om te registreren.
 3. Er zijn twee opties om een account aan te maken, namelijk met iDIN of het handmatig invullen van het registratieformulier.
 4. Tijdens het registratieproces kun je een promotiecode invullen, om een welkomstbonus te ontvangen.
 5. Tot slot kun je een betaalmethode kiezen en een storting doen.

Uitbetalen

Nadat je een storting hebt gedaan en je hebt winst gemaakt, is het tijd om je geld te laten uitbetalen. Om bij ZEturf geld opnemen, moet je de volgende stappen volgen:

 1. Zorg ervoor dat je voldoet aan alle bonusvoorwaarden, voordat je een aanvraag doet voor een uitbetaling.
 2. Kies voor de optie uitbetalingen.
 3. Vul het bedrag in dat je wilt laten uitbetalen.
 4. Kies waar je de uitbetaling naartoe wilt sturen.
 5. Bevestig de uitbetaling.

Beschikbare betaalmethoden bij ZEturf

Laten we een kijkje nemen naar alle ZEturf betaalmethoden die beschikbaar zijn en welk we er graag bij zouden willen zien.

Hieronder kun je meer lezen over de beschikbare ZEturf betaalopties en de bankmethoden die we graag willen terugzien in de toekomst:

ZEturf iDEAL: Hoe het werkt

In Nederland is iDEAL de meest gebruikte betaalmethode. Dit komt doordat het heel toegankelijk is en veilig. Je kunt iDEAL voor online gokken gebruiken om geld op te nemen en te storten. Dit doe je eenvoudig met jouw eigen bankrekening. Vervolgens moet je de storting goedkeuren via je bank.

ZEturf PayPal/Skrill: Hoe het werkt

PayPal en Skrill zijn allebei e-wallets. Dit zijn online portemonnees waar je geld op kunt zetten en betalingen mee kunt doen. Het is ook mogelijk om betalingen te ontvangen met een e-wallet. Je kunt bij ZEturf PayPal gebruiken om je winsten op te nemen.

ZEturf Paysafecard: Hoe het werkt

Paysafecard is een prepaidkaart die je kunt kopen bij een fysieke winkel, zoals een kiosk of supermarkt. Vervolgens kun je deze kaarten gebruiken om bij ZEturf Paysafecard te betalen. Deze kaarten hebben een vaste waarde tussen de € 10 tot € 100.

ZEturf Trustly: Hoe het werkt

Op het moment is bij ZEturf Trustly nog niet beschikbaar. Trustly werkt precies op dezelfde manier als iDEAL. Je kunt het gebruiken om betalingen te doen met je eigen bankrekening. Het enige verschil is dat Trustly internationaal wordt geaccepteerd, terwijl iDEAL alleen beschikbaar is in Nederland.

ZEturf Creditcard: Hoe het werkt

Wedden met creditcard is altijd een risico, omdat je niet aan het spelen bent met je eigen saldo. In plaats daarvan leen je geld van de bank om te gokken. Als je gaat gokken op krediet, zorg ervoor dat je bewust omgaat met je uitgaven.

ZEturf Afterpay: Hoe het werkt

Afterpay is een dienst waarmee je achteraf kunt betalen. Het is een betaalmethode die niet beschikbaar is bij deze bookmaker. Het wordt voornamelijk gebruikt door consumenten die willen betalen, nadat ze een product hebben ontvangen. Bij online gokken, komt Afterpay nog niet zo vaak voor.

ZEturf Creditcard

Meest gestelde vragen over betaalmethode

Als je algemene vragen hebt over storten en geld opnemen bij ZEturf, is er een grote kans dat je hieronder het antwoord vindt. Hier zijn de meest gestelde vragen over de betaalopties bij deze bookmaker:

Wat zijn de transactiekosten om een betaling te doen en geld op te nemen?

Er zijn geen transactiekosten om een betaling te doen of geld op te nemen. Het kan wel voorkomen dat je extra kosten moet betalen voor het gebruikmaken van een betaaldienst. Zo moet je bijvoorbeeld transactiekosten betalen, om geld over te maken met PayPal.

Hoe kan ik mijn persoonlijke gegevens verifiëren?

Om je account te verifiëren moet je aanvullende documenten opsturen, bijvoorbeeld een identiteitskaart, rijbewijs of paspoort. Verder kun je een ZEturf promotiecode doorgeven, om een extra bonus te ontvangen. Tot slot kun je gebruikmaken van iDIN, om je account sneller te verifiëren.

Wat is de minimale storting en minimale uitbetaling?

Het minimale bedrag dat je moet storten om toegang te krijgen tot deze goksite is usually € 15. Dit is een relatief hoog bedrag in vergelijking met andere bookmakers. Ook het minimale bedrag dat je kunt uitbetalen is € 15.

Hoe lang duurt het om geld te storten en op te nemen?

Wanneer je geld hebt gestort, duurt het minder dan een uur totdat het op je saldo is terug te zien. Dit betreft alle goksites betaalmethoden.  Uitbetalingen kunnen tussen de 1 tot 5 werkdagen duren, afhankelijk van de methode die je hebt gekozen. Directe bankoverschrijvingen duren het langst en uitbetalen naar een e-wallet is het snelst.

Hoe kan ik een uitbetaling annuleren?

Dit hangt ervan af of de uitbetaling al is verwerkt. De beste manier om hierachter te komen is door contact op te nemen met de klantenservice. Hier kun je vragen wat de status is van de uitbetaling en of het nog mogelijk is om het te annuleren.

Welke valuta is beschikbaar op de website?

ZEturf is een Europese bookmaker voor paardenraces. Dus je betaalt gewoon met euro’s bij deze website. Daarbij is het niet mogelijk om een andere valuta te kiezen.

Kun je al de hierboven genoemde methoden gebruiken voor internationale transacties?

Ja, het is mogelijk om de eerdergenoemde betaalmethoden te gebruiken voor transacties. Hierbij moet je wel rekening houden dat er extra kosten kunnen bijkomen voor een internationale transactie.

Welke betaalmethoden zijn allemaal beschikbaar?

Op het moment zijn de volgende 5 opties beschikbaar om een storting te doen bij ZEturf:

 • iDEAL
 • PayPal
 • Creditcard (Mastercard en visa)
 • Paysafecard
 • Skrill

ZEturf klantenservice evaluatie

Je kunt met specifieke vragen terecht bij de klantenservice. Hier kun je bijvoorbeeld vragen, wanneer de ZEturf app uitkomt. De klantenservice is alleen maar op twee manieren te bereiken. Je kunt het contactformulier invullen op de website of bellen met de klantenservice. Verder is er geen live chat beschikbaar.

Willem
13 artikelen
Onze paardenrennen expert. Hij kijkt vrijwel elke grote race en als het kan, bezoekt hij ook graag deze evenementen.