18+ | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | Commerciële inhoud

ZEturf review: ons oordeel over bonussen, app en odds

In deze ZEturf review kijken we naar wat je kunt doen bij deze bookmaker. We kijken naar hoe je hier kunt wedden en wat je bij deze bookmaker kunt doen.

Our rating
Welkomstaanbod100% stortingbonus tot € 30* Cashback tot € 30**
8/10
Spelaanbod3/10
Andere promo’s8/10
Software & Navigatie9/10
Betaalmethoden9/10
Klantenservice7/10
Gemiddelde beoordeling8/10
Registrerensoon

*T&Cs: 18+, voor nieuwe klanten, 100% van de eerste storting, tot een maximum van €30 bonus
**T&Cs: 18+, voor nieuwe klanten, 10% cashback op alle weddenschappen, tot een maximum van €30, binnen 30 dagen na je eerste storting

Welkomstbonus

Als eerste in deze ZEturf review kijken we naar de welkomstbonus.Op dit moment hebben ze bij ZEturf Nederland twee verschillende bonussen. We hebben hieronder neergezet wat de bonussen inhouden.

Stortingsbonus

De eerste bonus die ze hebben is een stortingsbonus. Hier krijg je 100% van je eerste storting tot maximaal € 30. Deze bonus moest je eerst minimaal een keer inzetten voordat je hem uit kan laten betalen.

ZEturf Stortingsbonus

Cashback bonus

De tweede welkomstbonus die ZEturf Nederland heeft is een cashback bonus. Hier krijg je 10% van al je weddenschappen terug na de eerste 30 dagen. Ook hierbij geldt een maximum van € 30. Ook deze bonus moet je eerst minimaal een keer inzetten voordat je hem uit kan laten betalen. In deze ZEturf review vinden we dat deze bonussen redelijk laag zijn. Maar de voorwaarden zijn dan wel weer redelijk goed.

Sportweddenschappen

Bij ZEturf Nederland kan je alleen maar op paardenraces wedden. Ook bij de internationale versie zijn paardenraces het enige waar je op kunt wedden. Aangezien dit is waar ze groot mee geworden zijn. Gaan we er in deze Zeturf review ook van uit dat dit in de nabije toekomst niet gaat veranderen.

ZEturf Sportweddenschappen

ZEturf odds

Doordat deze bookmaker volledig gericht is op het paardenracen zijn de odds altijd goed te noemen. Op het gebied van paardenraces zitten ze consequent bij de beste odds die je op de markt kunt vinden.

De zorgt er in deze ZEturf review dan ook voor dat ze hier hoog op scoren. Bij ZEturf Nederland kun je dan ook over het algemeen hele goede odds op paardenraces vinden.

Streamen en live wedden bij ZEturf

Als je graag op paardenraces wed, dan wil je deze races vaak ook zien. Bij ZEturf Nederland is het mogelijk om de meeste races ook te bekijken. Indien dit het geval is, dan staat er een “play” knop achter de race. In deze ZEturf review merken we op dat dit iets unieks is voor op de Nederlandse markt. Er zijn weinig bookmakers die zo een groot deel van hun wedstrijden aanbieden

Daarnaast is het zo dat je in ieder geval een account moet hebben voordat je de races kan bekijken. Voor sommige races kan je ze ook alleen bekijken als je daadwerkelijk op de race hebt ingezet. Deze streams zijn over het algemeen erg goed.

Bij enige problemen met de stream kan ZEturf er vaak niet veel aan doen, aangezien ze afhankelijk zijn van derde partijen hiervoor.

ZEturf mobiele app

Misschien wel het grootste minpunt van alles waar we het over hebben in deze ZEturf review. Ze hebben namelijk geen mobiele app. Gelukkig hebben we nog wel de mogelijkheid om de website op je mobiel te zoeken. Deze is afgesteld dat alle mobiele apparaten hier normaal mee om kunnen gaan. En alle mogelijkheden die je hebt op de normale website, die heb je ook op de mobiele website.

ZEturf betaalmethoden

Heeft je bij ZEturf Nederland de mogelijkheid om geld te storten met de iDeal, credit cards en verschillende e-wallets.

Om het geld later weer uit te betalen, kan dit via credit cards en de verschillende e-wallets. Afhankelijk van welke betaalmethode je hiervoor gebruikt kan dit enkele werkdagen duren voordat je deze op je rekening hebt.

Klantenservice

Het volgende punt waar we naar kijken in deze ZEturf review is de klantenservice. Hoewel ze een groot voordeel hebben met het feit dat ze een Nederlandse klantenservice hebben. Is het wel een groot nadeel dat er geen live chat mogelijkheden zijn.

Ook hebben ze geen veelgestelde vragen pagina. Waardoor je bent aangewezen op het contactformulier of op telefonisch contact. Dit kan er voor zorgen dat sommige problemen wat langer dan verwacht kunnen duren.

ZEturf Klantenservice

Ons oordeel

Om deze ZEturf review te eindigen kijken we naar ons oordeel over de deze bookmaker. Ze staan jarenlang al bekend als een goede plek om te wedden op paardenraces. Dit kan je dan ook wel merken. Dit is geweldig uitgewerkt en als je wilt wedden op paardenraces, dan is er in Nederland geen andere plek die zo gespecialiseerd is.

Misschien wel het grootste nadeel is dat er geen live chat, of veelgestelde vragen pagina is. Dit zorgt er toch voor dat een hoop mogelijke problemen langer duren om opgelost te worden.

Wat we willen vinden:Wat we NIET willen vinden:
thumbs upNederlandse klantenservicethumbs downGeen live chat
thumbs upVeel paardenracesthumbs downGeen veelgestelde vragen pagina
thumbs upGoede odds
18+ | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | Commerciële inhoud