18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Hoe je een Runnerz spelformulier moet invullen

Wil jij weten hoe je het Runnerz spelformulier moet invullen? Dan ben je hier alvast aan het juiste adres.

Hoe vul je een Runnerz spelformulier in

Runnerz biedt zijn spelers twee soorten spelformulieren aan: het reguliere spelformulier en een formulier voor de Zweedse V-spelen. Toch zijn beide wedstrijdbladen erg gelijkaardig:
Runnerz regulier spelformulier

  1. Je begint met het invullen van de baancode. Deze code vind je op de Runnerz Racecards. Heb je die niet, dan kan je ook de verkoper van je Runnerz spelformulier om hulp vragen.
  2. Op de volgende lijn streep je de dag van de race aan.
  3. Daarna streep je het nummer van de wedstrijd aan.
  4. Vervolgens bepaal je hoeveel je per combinatie wil inzetten. Je moet minstens €0,10 inzetten, en maximaal €50,-.
  5. Daarna kies wat voor weddenschap je wil spelen.
  6. Nu ben je klaar om je voorspelling in te vullen. Per kolom kan je de nummers van de paarden aankruisen waarop je wil wedden.
  7. Tot slot geef je aan op hoeveel paarden je gewed hebt.

Vergeet ook niet dat je de vakjes op het Runnerz spelformulier horizontaal moet aanstrepen!

 

Word een pro in Runnerz

Wil jij winnen bij Runnerz? Dan is het belangrijk om te weten wat de verschillende spelsoorten zijn. We onderscheiden twee grote groepen: de reguliere voorspellingen en het Zweedse V-spel.

Wedden op het reguliere Runnerz spelformulier

Een eerste weddenschap is het winnend spel (W). Voor de beginnende speler is dit het ideale spel. Hier voorspel je welk paard als eerste over de streep zal komen. Of drijf de spanning op door via het dubbel winnend spel (DW). Bij dit spel voorspel je voor twee opeenvolgende races wie er zal winnen. Vergeet niet om op je Runnerz spelformulier aan te duiden op welke paarden je wedt!

Runnerz spelformulier invullen

Speel je de spelsoort Plaats (P), dan kan je voorspellen welk paard in de top drie zal eindigen. Je kan ook voorspellen welk koppel paarden als eerste over de streep zal komen, ongeacht in welke volgorde (K). Of gok op twee verschillende paarden die in de top drie eindigen. Deze voospelling heet plaatskoppel (PK).

Runnerz spelformulier

Bij de spelsoort Duo (D) voorspel je welke twee paarden respectievelijk op de eerste en tweede plaats zullen eindigen. Of maak het nog wat spannender door op drie of zelfs vier paarden te wedden. Deze spelen heten respectievelijk Trio (T) en Kwartet (KW). Maak je keuze en streep de paarden aan waarop je wil wedden.

Runnerz spelformulier

De Zweedse V-spelen

Het V-spel is een variant op het ‘Winnend’ en ‘Dubbel Spel’. Je probeert voor verschillende opeenvolgende races de winnaar te bepalen. Je kan vier (V4) tot acht (V86) opeenvolgende races voorspellen.

Het tweede cijfer bij sommige V-spelen wijst op het minimum aantal voorspellingen dat juist moet zijn om te winnen. Zo kan je bij V64 al winnen als je vier van de zes races juist voorspeld hebt. Probeer zeker eens deel te nemen aan deze games, de jackpot die je kan winnen is erg hoog.

 

Runnerz v spelformulier

Verkooppunten

Beginnen jouw vingers al te jeuken na het lezen van dit artikel? Wil jij koste wat het kost een Runnerz spelformulier in handen te krijgen? Op onderstaande kaartje krijg je alvast een idee waar je zo snel mogelijk jouw Runnerz spelformulier kan vinden.

Runnerz spelformulier verkooppunten

Honger naar meer? Lees hier over je winstkansen bij weddenschappen of leer hoe je een Toto formulier kan invullen.

Willem Jan
Willem is redacteur bij Kelbet.nl en weet dankzij zijn ervaring in de gokwereld de beste legale bookmakers aan te bevelen en hun producten en aanbiedi ...

ZEturf artikelen

ZEturf review: ons oordeel over bonussen, app en odds

In deze ZEturf review kijken we naar wat je kunt doen bij deze bookmaker. We kijken naar hoe je hier…

Handleiding over een account aanmaken op ZEturf

Dit artikel is een handleiding over een account aanmaken op ZEturf Nederland. Sinds oktober 2021 is ZEturf in Nederland legaal…

ZEturf promotiecode Nederland – BCZTNL – krijg tot € 60 in bonussen

Als je wilt paardenwedden, dan kun je slechter doen dan registreren met een ZEturf promotiecode. Deze code zorgt ervoor dat…

Sportwedden artikelen

Hoe wedden op F1 werkt: Lees onze complete gids voor 2022 🏎️

We bereiden je met deze wedden op F1 gids voor op de komst van vele gokbedrijven naar Nederland. Vanaf oktober…

Paardenraces in Nederland: een gids voor beginners

Paardenrennen zijn al eeuwen lang een populair spektakel. Ook in Nederland weet de sport heel wat zielen te begeesteren. Maar…

Wat zijn odds in weddenschappen en waarom veranderen ze?

Veel weddenschapsites en wedkantoren adverteren met het feit dat zei ‘de beste odds’ hebben. Maar wat zijn dat nou precies?…