Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Een account aanmaken op Nederlandse Loterij: registreren en transactiemogelijkheden

Na een account aanmaken op Nederlandse Loterij kun je meespelen bij 7 verschillende kansspelen: Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en TOTO.. Lees meer over het registreren op Nederlandse Loterij, betaalmogelijkheden en meer.

Nederlandse Loterij Logo

Stap voor stap een account aanmaken op Nederlandse Loterij

Voor het account aanmaken op Nederlandse Loterij zul je enkele eenvoudige stappen moeten doorlopen.

 • Bezoek de website en klik op registreren op Nederlandse Loterij.
 • Vul je e-mailadres in en kies een wachtwoord, vul je gegevens in, je contactinformatie en IBAN informatie.
 • Let op dat je minimaal 18 jaar moet zijn om je te registreren op Nederlandse Loterij.
 • Bevestig de informatie en ga akkoord met de voorwaarden om je Nederlandse Loterij account te activeren.
 • Vervolgens is het mogelijk om geld te storten en Nederlandse Loterij uitbetalen te regelen via je wallet.

De aanbieder heeft regelmatig acties beschikbaar op de goksite voor klanten na het registreren op Nederlandse Loterij, bekijk onze Nederlandse Loterij promotiecode pagina door te klikken op de link.

Welkomstbonus op Nederlandse Loterij

Registreren kun je regelmatig een actie activeren om een Nederlandse Loterij welkomstbonus te krijgen. De aanbieder geeft regelmatig een gratis lot wanneer je automatisch mee gaat spelen met een loterij. Bij TOTO zou je kunnen denken aan free bets of boosts voor specifieke wed categorieën, na het account aanmaken op Nederlandse Loterij.

Aangezien de Nederlandse gokmarkt binnenkort flink zal worden opgeschud, omdat we verwachten dat vanaf oktober vele nieuwe aanbieders een licentie krijgen, zou je Nederlandse Loterij account wellicht ook zal veranderen. Dit weten we momenteel nog niet, maar het zou ons niet verbazen als we verdere uitbreidingen zullen zien in de toekomst.

Toch verwachten we van deze aanbieder bij het account aanmaken op Nederlandse Loterij geen bonussen zoals je vaak ziet bij andere goksites. Omdat de aanbieder door de staat gereguleerd is en zich inzet om bij te dragen aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Door te spelen met je Nederlandse Loterij account maak je niet alleen zelf kans op een prijs, ook steun je daarmee 18 goede doelen en de Nederlandse sport. Dat is wellicht de mooiste bonus.

Registreren op Nederlandse Loterij apps

Van de 7 kansspelen van de Nederlandse Loterij hebben er 5 een eigen mobiele applicatie. Deze zijn te downloaden voor iOS, Android en de meeste zelfs voor Huawei toestellen. Je kunt de app ook gebruiken voor het Nederlandse Loterij registreren. Om de apps te downloaden gelden de volgende stappen.

 • Bezoek de applicatie pagina op de website van de aanbieder (via je mobiele toestel).
 • Selecteer de gewenste app en je zal doorverwezen worden naar een aparte pagina.
 • Kies je besturingssysteem en volg vervolgens de stappen om de software te installeren. Bij Android kun je voor de meeste apps kiezen voor een lite versie of een full versie, let op dat je met de lite versie geen loten kunt kopen.
 • Lanceer de app en meld je aan met je Nederlandse Loterij account of doorloop de stappen voor Nederlandse Loterij registreren.

Algemene Voorwaarden

Let er op, voor het account aanmaken op Nederlandse Loterij, dat er voorwaarden gelden voor het deelnemen aan kansspelen. De aanbieder heeft 6 verschillende deelnemersregelementen voor de diverse kansspelen, deze kun je inzien op de website. We raden je aan deze voorwaarden door te lezen voor het Nederlandse Loterij registreren.

Over het algemeen moet je rekening houden met het volgende bij het account aanmaken op Nederlandse Loterij:

 • Je moet minstens 18 jaar of ouder zijn om deel te nemen.
 • Je mag slechts één Nederlandse Loterij account per persoon aanmaken.
 • Wanneer je buiten Nederland woont kun je niet meespelen.
 • Voor het Nederlandse Loterij uitbetalen moet het bedrag minstens €5,- of hoger zijn.

De algemene voorwaarden van de Nederlandse Loterij verschillen weinig van alle goksites registratieprocessen en deze regels zijn vastgesteld door de Nederlandse Kansspelautoriteit.

Nederlandse Loterij Spellen

Momenteel heeft de aanbieder 7 kansspelen, waarvan 5 verschillende loterijen, krasloten en een sportsbook waar je na het account aanmaken op Nederlandse Loterij terecht kunt.

Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel en Lucky Day zijn loterijen waarbij de regels van elkaar verschillen, maar het principe van een loterij blijft in stand. Dit betekent in dat je, na het registreren op Nederlandse Loterij, loten koopt met getallen/lotnummers/letters/kleuren voor een trekking op een bepaalde datum. Hoe meer getallen/lotnummers/letters/kleuren overeenkomen, hoe groter de mogelijke prijs. Als alles op je lot overeenkomt met de trekkingsuitslag dan win je de Jackpot.

Op de Krasloten pagina kun je, na het registreren op Nederlandse Loterij, krasloten bestellen die thuis zullen worden bezorgd. Vervolgens kras je de vlakken volgens de regels open en als je voldoende symbolen hebt die matchen met een te winnen prijs, dan win je de waarde die vermeld staat op je kraslot.

Bij TOTO kun je inzetten op sportweddenschappen na het Nederlandse Loterij registreren. De aanbieder stelt odds vast voor sportwedstrijden waartegen je een inzet kunt doen. Als je de voorspelling juist hebt dan win je de inzet x odds.

Nederlandse Loterij Spellen

Transactiemogelijkheden

Voor het account aanmaken op Nederlandse Loterij zul je in elk geval een IBAN moeten hebben en invoeren tijdens het Nederlandse Loterij registreren.

Vervolgens krijg je toegang tot je wallet in je Nederlandse Loterij account waar je geld aan kunt toevoegen, Nederlandse Loterij uitbetalen wordt mogelijk vanaf €5,- en zal dan worden gestort op je bankrekening. Dit zijn de belangrijkste Nederlandse Loterij betalingsmogelijkheden:

iDEAL / iDIN

Je zult geld in je wallet kunnen storten met iDEAL na het registreren op Nederlandse Loterij. Hier log je in bij je eigen bank en maak je vervolgens een storting van minimaal €5,- of meer. Met iDIN kun je je identiteit en leeftijd verifiëren. Het Nederlandse Loterij uitbetalen zal gebeuren op je bankaccount.

Creditcard

Met een Visa of Mastercard kun je ook een bedrag storten na het account aanmaken op Nederlandse Loterij. Het bedrag waarmee je de wallet in je Nederlandse Loterij account wilt opladen moet minimaal €5,- zijn.

Let er op voordat je geld stort dat je voor jezelf bekijkt wat verantwoord is. Je kunt je inzet verliezen en daarom is het aan te raden tijdig te kiezen voor Nederlandse Loterij uitbetalen. Voor veilig je spelen kun je limieten instellen. Meer informatie over bewust spelen is terug te vinden op de website.

Nederlandse Loterij Klantenservice

Meer informatie over het account aanmaken op Nederlandse Loterij, de spellen, Nederlandse Loterij uitbetalen en meer is te vinden op de website. Als je in contact wenst te komen met de aanbieder dan kun je contact opnemen met de klantenservice op de volgende manieren:

 • Telefonisch via 070-550 08 52 (werkdagen: 9.00 – 21.00; weekend: 10.00 – 17.00)
 • Twitter (gemiddelde reactietijd: 6 uur)
 • Facebook Messenger (gemiddelde reactietijd: 24 uur)
 • TOTO klantenservice chat (dagelijks tot 23.00 uur)

Mocht je er niet uitkomen met de klantenservice dan kun je terecht bij de Ombudsman voor het onderzoeken, evalueren en beoordelen van eventuele klachten.

Dorine
34 artikelen
Dorine speelt graag gokspellen. Van bingo en gokkasten tot Roulette en loterijen, Dorine weet hier alles van!