Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Nederlandse Loterij Bonus Voor 2024: Wat Kan Je Verwachten?

Bij Nederlandse Loterij is het al lange tijd mogelijk om een gokje te wagen met diverse kansspelen. Als binnenkort de online gokmarkt de deuren opent en nieuwe licenties zal verstrekken verwachten we nieuwe concurrenten en zien we nieuwe kansen. Wat zou dit kunnen betekenen voor de Nederlandse Loterij bonus?

Nederlandse Loterij Bonus: Wat Te Verwachten?

De onderstaande tabel zal binnenkort worden aangevuld met details over Nederlandse Loterij bonussen. Aangezien de huidige Nederlandse Loterij welkomstbonus slechts af en toe voor enkele kansspelen beschikbaar is (bijvoorbeeld gratis staatsloten wanneer je automatisch gaat spelen of promoties bij TOTO), verwachten we dat daar wellicht verandering in zou kunnen komen. Vandaar stellen we deze tabel nu alvast op.

Nederlandse Loterij bonussenPromotie detailsClaim de bonus
LottoBinnenkortBinnenkort
Nederlandse StaatsloterijBinnenkortBinnenkort
EurojackpotBinnenkortBinnenkort
Lucky DayBinnenkortBinnenkort
TOTOBinnenkortBinnenkort
MiljoenenspelBinnenkortBinnenkort
KraslotenBinnenkortBinnenkort
Nederlandse Loterij Logo

Vergelijk andere promotiecodes en bonussen met Nederlandse Loterij hier.

Nederlandse Loterij bonus: Stappengids

Om de huidige Nederlandse Loterij welkomstbonus te claimen zal je de onderstaande stappen moeten doorlopen.

  • Activeer de Nederlandse Loterij welkomstbonus met de persoonlijke code en klik op “ik doe mee”.
  • Vul in de velden je gegevens in om een account aan te maken.
  • Ga automatisch meespelen met de Staatsloterij met een heel lot.
  • Mogelijk wordt u om een ​​Nederlandse Loterij promotiecode gevraagd om van de bonussen te profiteren

Dit zijn de stappen die momenteel gelden bij de actuele Nederlandse Loterij bonus, bonussen kunnen van tijd tot tijd verschillen, maar de stappen zullen waarschijnlijk vergelijkbaar zijn.

Nederlandse Loterij Bonus

Nederlandse Loterij Bonus Details

Voor de huidige Nederlandse Loterij bonus gelden de volgende voorwaarden.

  • De bonus is zowel voor nieuwe klanten als voor klanten die automatisch mee gaan spelen met een extra heel lot.
  • Je moet in Nederland wonen en minimaal 18 jaar of ouder zijn om mee te spelen en Nederlandse Loterij bonussen te kunnen claimen.
  • Het staat je vrij om het automatisch meespelen te beëindigen wanneer je wil.
  • Indien je cancelt voordat je de volledige Nederlandse Loterij welkomstbonus hebt ontvangen, of het de incasso niet is ontvangen, zullen de resterende loten komen te vervallen.
  • De bonus kan slechts 1 keer per persoon geclaimd worden.

Nederlandse Loterij Lucky Day bonus

Voor Lucky Day is momenteel geen actieve Nederlandse Loterij bonus beschikbaar. Maar van tijd tot tijd zou je soms gratis deel kunnen nemen aan een of meerdere trekkingen als je automatisch mee gaat spelen.

Nederlandse Loterij Staatsloterij bonus

Voor de staatsloterij vind je doorgaans een bonus in de vorm van gratis loten. Ook zie je er regelmatig extra prijzen voor speciale gelegenheden, bijvoorbeeld 295 extra prijzen ter ere van de 295ste verjaardag. Ook kun je punten verzamelen met Club Staatsloterij, waarover later meer.

Nederlandse Loterij Lotto bonus

Een Nederlandse Loterij bonus voor Lotto is momenteel niet te claimen, maar dat zou kunnen veranderen. Wel zien we dat Lotto regelmatig extra prijzen heeft, exclusief voor abonnees waarbij de winkans vergroot wordt naarmate je meespeelt met meerdere loten. Lotto zou bijvoorbeeld een Nederlandse Loterij welkomstbonus kunnen geven aan nieuwe abonnees in de vorm van een of meerdere gratis loten, maar dat is op het moment niet het geval.

Nederlandse Loterij Overige Promoties

Naast een Nederlandse Loterij bonus zou de aanbieder andere promoties beschikbaar kunnen stellen. Hieronder volgen enkele opties.

Extra prijzen

Naast geldprijzen onderscheid de Nederlandse Loterij zich door bij diverse spellen regelmatig extra prijzen aan te bieden, denk bijvoorbeeld aan auto’s.

Club Staatsloterij

Door mee te spelen met Staatsloterij kun je punten verzamelen, in het verlengde van de eerder genoemde extra prijzen gaat dit nog net een stapje verder. Met je verzamelde punten kun je jezelf aanmelden voor exclusieve prijstrekkingen waarmee je bijvoorbeeld elektronica, cadeau vouchers, luchtballonvaarten, circuit races en vele andere prijzen zou kunnen winnen.

Nationale Loterij Aanbod

Doordat de Nederlandse Loterij verschillende spellen en sportweddenschappen aanbiedt kun je er terecht voor verschillende loterij spellen, maar ook wedden op je favoriete sporten of evenementen. Zo kun je zelf kiezen of je met je wallet krasloten koopt, meespeelt met loterij spellen of inzet op je favoriete club.

Nederlandse Loterij Merken

De aanbieder biedt momenteel 7 verschillende kansspelen aan, we zullen ze hier kort toelichten.

Staatsloterij

Bij de Staatsloterij speel je mee met een maandelijkse trekking. Er zijn 16 trekkingen per jaar, 12 reguliere trekkingen van 15 euro per heel lot, 3 speciale trekkingen voor diezelfde prijs en de Oudejaarsloterij voor 30 euro per lot.

Lotto

Bij lotto kies je 6 cijfers tussen de 1 en 45 en elke week op zaterdag wordt de uitslag bekend gemaakt. De trekking is live te volgen en abonnees die automatisch meespelen maken vaak extra kans als er speciale prijzen zijn naast de reguliere trekking.

TOTO

In het online sportsbook van TOTO kun je wedden op sportweddenschappen en evenementen. Er zijn regelmatig acties beschikbaar, zoals de boost van de dag, verhoogde odds 2 uur voor een wedstrijd, combi boosts en meer. Door gebruik te maken van de betbuilder zou je eenvoudig je ideale weddenschappen kunnen personaliseren.

Eurojackpot

Met dit loterijspel kun je iedere vrijdag deelnemen aan de trekking die live op YouTube beschikbaar is in heel Europa. Kies jij de juiste nummers? Dan zou je de miljoenenjackpot kunnen winnen.

Miljoenenspel

Voor 5 euro kun je op zaterdagen meedoen met het miljoenenspel. Hierbij worden combinaties van cijfers, getallen en kleuren getrokken. Elke trekking maak je kans op 3x 1 miljoen euro.

Lucky Day

Lucky Day is een loterijspel waarbij elke dag een trekking plaatsvindt. je kiest tussen 1 en 10 getallen tussen de 1 en 80 en bepaalt zelf of je voor €1,50, €3,- of €9,- inzet. afhankelijk van je inzet en het aantal geselecteerde nummers zal de mogelijke winst worden berekend.

Krasloten

Je kunt online Krasloten bestellen (gratis verzending vanaf €20,-) of aanschaffen in een verkooppunt. Er zijn vele verschillende versies met elk een eigen prijzenpot. Als je voldoende van de juiste symbolen open krast dan win je de hoofdprijs. Je kunt losse Krasloten selecteren of een Krasloten pakket kiezen.

Nederlandse Loterij App

Voor de Nederlandse Loterij op mobiel zijn er zijn vijf verschillende apps te downloaden voor Staatsloterij, TOTO, Lotto, Eurojackpot en Lucky Day. De meeste zijn beschikbaar voor iOS en Android toestellen (de Lotto app is ook beschikbaar voor Huawei toestellen). Waarmee je snel en eenvoudig uitslagen kunt checken, loten kunt kopen/inzetten op sportwedstrijden, gekochte loten uit verkooppunten scannen, indien beschikbaar een Nederlandse Loterij bonus claimen en meer.

Nederlandse Loterij transactiemogelijkheden

De Nederlandse Loterij werkt met een wallet waaraan geld kan worden toegevoegd via iDEAL of met een creditcard; dit zijn de belangrijkste betalingsmogelijkheden bij Nederlandse Loterij. Wanneer je geld wilt laten uitbetalen dan zal dit gebeuren via een bankoverschrijving. Het minimale bedrag is €5,-, zowel bij storten als opnemen.

Klantendienst

Voor vragen over een Nederlandse Loterij bonus, de spellen of verdere ondersteuning, zou je contact op kunnen nemen met de klantenservice. Dit gaat eenvoudig via Facebook Messenger, Twitter of Telefonisch.

Onze review de Nederlandse Loterij

De site van Nederlandse Loterij is eenvoudig te navigeren. Met één account kun je terecht bij alle 7 spellen en dat is wel zo praktisch. Het is ook heel gemakkelijk om je te registreren op Nederlandse Loterij. Liefhebbers van loterijen en sportweddenschappen zullen tevreden zijn met het aanbod en zouden de actiepagina met de laatste Nederlandse Loterij bonussen wellicht in de gaten moeten houden.

Liefhebbers van eindeloze online casino’s zullen wellicht minder tevreden zijn, maar als je opzoek bent naar een of enkele online spellen waar je dagelijks, wekelijks of maandelijks mee kunt spelen, dan denken we dat de Nederlandse Loterij een prima en betrouwbare aanbieder voor je zal zijn.

We hopen als straks de Nederlandse gokmarkt zal openen voor nieuwe aanbieders en daarmee de concurrentie waarschijnlijk zal toenemen, dat daar slim op zal worden ingespeeld met een nieuwe Nederlandse Loterij bonus, verdere uitbreidingen en nieuwe innovaties.

Nederlandse Loterij bonus F.A.Q.

We zullen hier enkele vragen over Nederlandse Loterij bonussen behandelen.

Waar kan ik de Nederlandse Loterij bonussen vinden?

Bekijk het actuele aanbod van Nederlandse Loterij bonussen op de actiepagina van de website.

Wie kan een Nederlandse Loterij bonus claimen?

Dit zou per bonus kunnen verschillen. De huidige Nederlandse Loterij bonussen op de actiepagina zijn echter voor nieuwe klanten en bestaande klanten die automatisch meespelen met een (extra) lot.

Is er een mobiele Nederlandse Loterij bonus?

Op dit moment vinden we geen specifieke Nederlandse Loterij bonus voor mobiel gebruik.

Ik heb mijn gratis lot niet ontvangen, wat kan ik doen?

Als je wel hebt betaald voor de trekking, maar je Nederlandse Loterij bonus lot niet hebt ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice.

Dorine
34 artikelen
Dorine speelt graag gokspellen. Van bingo en gokkasten tot Roulette en loterijen, Dorine weet hier alles van!