18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Een account aanmaken op ZEbet: onze verwachtingen

⚠️ Aanbieder ZEbet is niet actief in de Nederlandse markt op dit moment, maar de verwachting is dat het binnenkort een kansspellicentie bemachtigt. Tot die tijd is er geen aanbod beschikbaar voor Nederlandse spelers. ⚠️

Het is de verwachting, dat de website van ZEbet in de toekomst ook gelanceerd zal worden in Nederland. In dit artikel lees je onder andere waarmee je rekening moet houden als je je wil registreren op ZEbet. Je leest uiteraard ook wat je kunt doen met je ZEbet account, over ZEbet uitbetalen en wat de betaalopties zullen zijn.

zebet registren zebet

Stap voor stap: Hoe een account aanmaken op ZEbet

Als we kijken naar de bestaande sites van ZEbet, dan kun je vrij simpel een account aanmaken op ZEbet. Het enige wat je als eerst moet doen is surfen naar de startpagina van de site. Dat geldt overigens voor alle andere bookmaker gerelateerde sites. Op de startpagina van de site zal je verschillende mogelijkheden zien om je aan te melden voor een ZEbet account.

Hoe de dingen eruit kunnen zien als de website eenmaal live is?

    1. Als je op de startpagina het tabje registreren ziet, dan kun je daarop klikken om je te registreren op ZEbet. Je zal dan de mogelijkheid krijgen om je persoonsgegevens in te vullen. Denk maar aan je leeftijd, land van afkomst, een gebruikersnaam naar keuze, geldige e-mail adres, wachtwoord naar keuze en telefoonnummer.
    2. Na alle relevante gegevens verwerkt te hebben klik je dan vervolgens op het tabje ‘registreren op ZEbet’. Het is zeer raadzaam om de juiste persoonsgegevens in te vullen.Let wel, het gaat in deze om de registratieprocedure van een bestaande, actieve, ZEbet website. De verwachting is, dat hetzelfde registratieproces gehanteerd zal worden in Nederland om een ZEbet account te verkrijgen.
    3. Bij het registreren op ZEbet kom je ook te weten, wat het minimale stortingsbedrag is. Ook wat het minimale inzetbedrag is en de maximale ZEbet uitbetalen. Het laatste geldt ook voor prijzen, die je kunt winnen op een sportweddenschap ticket.

De meeste aanbieders van gokspelen bieden nieuwe gebruikers ook nog een ZEbet promotiecode bij hun eerste registratie op de site. Dit geldt ook voor ZEbet. Als je meer te weten wil komen welke promotiecodes de site ter beschikking heeft voor gebruikers, dan kun je gerust klikken op deze pagina/link.

Account Aanmaken op ZEbet

ZEbet Welkomstbonus

Het is te verwachten, dat ZEbet Nederland net als de meeste aanbieders van kansspelen ook een ZEbet welkomstbonus zal aanbieden. Als we kijken naar reeds actieve ZEbet sites, dan zijn er een aantal bonus modellen waarvoor gebruikers in aanmerking kunnen komen.

Je kunt met een nieuw ZEbet account, dus als nieuw lid, waarschijnlijk in aanmerking komen voor een welkomstbonus. Nieuwe leden ontvangen op bestaande ZEbet sites risicovrije weddenschappen tot een bepaald maximaal bedrag.Je kunt dus tot 50% van de eerste inzet terugkrijgen als jij deze verliest. Je ontvangt geen cash geld, maar freebets. Zo een welkomstbonus kun je ook verwachten op ZEbet Nederland, als deze eenmaal actief is.

Loyaliteitsprogramma voor trouwe leden

Naast de welkomstbonus zou je ook, net als ZEbet gebruikers in andere landen gebruik kunnen maken van het loyaliteitsprogramma voor trouwe leden. Met een ZEbet account doe je namelijk automatisch mee aan het loyaliteitsprogramma.

Door weddenschappen af te sluiten kan je namelijk punten sparen. Deze worden ook wel de ZePoints genoemd. Je kunt al punten sparen bij een inzet van één euro of meer. Hoe hoger de inzet, des te meer punten je kunt krijgen voor een enkele inzet.

ZEbet uitbetalen kan al bij 2000 punten of meer. Je kunt als speler je punten inwisselen voor gratis speeltegoed. Ook in dit geval verwachten wij, dat ZEbet Nederland een loyaliteitsprogramma zal aanbieden aan haar trouwe leden. Op dit moment weten we het echter niet zeker.

Registreren op ZEbet Mobiel

De meeste bookmakers hebben tegenwoordig ook een mobiele app waarmee ze hun diensten aanbieden. Bij de lancering van ZEbet Nederland verwachten wij, dat de ZEbet mobiele app van deze bookmaker ook geïntroduceerd zal worden. Hierdoor kun je met je mobiel, internet en je ZEbet account overal en altijd een gokje online wagen. Het aanmelden op de site via de mobiele app zal niet veel verschillen met het registratieproces van de website zelf.

Wij onderstrepen evenwel, dat het hebben van plezier met wedden verantwoord gedrag vereist. Het is aan te bevelen je goed te laten inlichten met betrekking tot de regels voor verantwoord gokken. Zorg er bij het wedden altijd voor, dat je alle algemene voorwaarden van de site en de aanbiedingen, die daarmee verband houden, leest.

Onthoud verder, dat verantwoord gokken en het hebben van alle noodzakelijke informatie terwijl je objectief blijft, essentieel voor je is om te beslissen of je wilt wedden of niet. Of je nu een gokje wil wagen of niet hangt tenslotte volledig van jou af.

Registreren op ZEbet: Terms and Conditions (Algemene Voorwaarden)

Net als alle andere bookmakers heeft ZEbet ook Algemene Voorwaarden welke gelden voor alle deelnemers op de site. Het is altijd raadzaam om wel eerst de Algemene Voorwaarden van deze sportweddenschappensite door te nemen. Hierdoor weet je altijd waar je aan toe bent als je een gokje wil wagen op ZEbet. In de algemene voorwaarden kom je onder andere meer te weten over ZEbet uitbetalen, je account en waarmee je rekening moet houden bij het registreren op ZEbet.

ZEbet sports aanbiedingen

We verwachtendat de sports aanbiedingen voor ZEbet Nederland hetzelfde zullen zijn als in andere landen.

Uit onze ZEbet review is gebleken, dat de site vele sportevenementen biedt waarop gebruikers kunnen wedden. Onder de sporten vallen onder andere voetbal, tennis, basketbal, rugby, rugby, volleybal, hockey, Amerikaans voetbal, zeilen, motorrijden, honkbal, golf, snooker, biatlon.

Bij ZEbet vindt je niet alleen een groot aanbod aan sportweddenschappen, ook worden er verschillende streaming mogelikheden aangeboden. Hiermee kun je live een wedstrijd volgen en er gelijk op inzetten. De verschillende weddenschappen per wedstrijd zijn ook nog eens zeer uitgebreid met onder andere Asian Bets en verschillende handicaps.

ZEbet betaalmethoden: hoe je stortingen en opnames kunt doen

We verwachtendat de betaalopties voor ZEbet Nederland hetzelfde zullen zijn als in andere landen. Denk maar aan ZEbet betaalopties zoals Mastercard, Visa, Paysafe, Neosurf, Paypal en Skrill. Daarnaast denken wij, dat iDEALook een betaalmethode zal zijn. We verwachten dat ZEbet zal uitbetalen via de gekozen betaalmethode.

iDEAL/ iDIN

Het is te verwachten, dat als de website van ZEbet Nederland eenmaal gelanceerd is, iDEALook een betaalmethode zal zijn. Middels het Nederlandse online identificatiemiddel (iDIN) zal je dan in staat moeten zijn om betalingen te verrichten via iDEAL.

Paypal/ Paysafe

Als we kijken naar de bestaande websites van ZEbet, dan valt het ons op, dat deelnemers ook betalingen kunnen verrichten via Paypal en middels een Paysafe kaart. Wij verwachten, dat deze betaalmethode ook geboden zal worden als deze goksite eenmaal actief is in Nederland.

Creditcard

Op bestaande ZEbet websites kun je met je ZEbet account ook betalingen verrichten middels een credit card. Denk maar aan de Visa en Mastercard kredietkaarten. Wij verwachten, dat deze betaalmethoden ook aangeboden zullen worden op de ZEbet Nederland website.

ZEbet zal in Nederland ook uitbetalen op dezelfde wijze als op de reeds bestaande ZEbet sites, via dezelfde gekozen betaalmethode.

ZEbet klantenservice

Net als vele andere bookmakers verwachten wij, dat ZEbet Nederland ook een klantenservice zal hebben waar je terecht kan voor al je vragen en of opmerkingen. Op reeds actieve ZEbet sites bieden gebruikers de mogelijkheid om een online contactformulier in te vullen. Er is echter nog geen chat optie beschikbaar, maar je kan een medewerker bij dringende vragen wel telefonisch spreken. Dit zal volgens ons ook het geval zijn als ZEbet eenmaal gelanceerd is in Nederland.