18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

ZEbet betaling: wat kunnen we verwachten?

⚠️ Aanbieder ZEbet is niet actief in de Nederlandse markt op dit moment, maar de verwachting is dat het binnenkort een kansspellicentie bemachtigt. Tot die tijd is er geen aanbod beschikbaar voor Nederlandse spelers. ⚠️

ZEbet krijgt mogelijk in 2021 een Nederlandse vergunning voor online kansspelen. We gaan in deze review dieper in op wat we kunnen verwachten. We focussen hierbij op de ZEbet betaling en het ZEbet geld opnemen.

Leuk detail, de bookmaker is een van de weinigen die de optie ‘cash out’ heeft. Dat betekent dat je je weddenschap vroegtijdig kunt afbreken. Zal dat bij ZEbet Nederland straks ook zo zijn? Laten we eens even wat zaken op een rijtje zetten.

Handleiding voor ZEbet betaling

Ten eerste heeft de bookmaker ZEbet een registratieproces. Je kunt bij ZEbet geen weddenschap plaatsen, als je geen account hebt. Dat is algemeen bij ZEbet, het is daardoor aannemelijk dat dat straks in Nederland ook zo is. Hoe kun je bij ZEbet storten?

Een ZEbet betaling

zebet betalingWat kunnen we verwachten straks bij ZEbet Nederland? Hier even een opsomming van de vermoedelijke manier van een betaling op de Nederlandse site.

 1. Registreer jezelf bij ZEbet.
 2. Plaats vervolgens een storting en selecteer daarvoor je betaalmethode.
 3. Je komt in aanmerking voor een welkomstbonus die je als weddenschap kunt inzetten, vink dit dus aan.
 4. Er is ook een extension bonus, vergeet deze optie ook niet aan te vinken.
 5. Nadat je je registratie hebt voltooid, zal je account worden geverifieerd.
 6. Check je e-mail en bevestig de aanvraag.

Bovenstaand rijtje is de vermoedelijke manier van storten bij ZEbet met een ZEbet betaling. Vaak kan je na of voor je eerste storting een ZEbet promotiecode claimen.

ZEbet geld opnemen

Het is aannemelijk dat ZEbet verschillende opties voor geld opnemen zal hebben. We verwachten ook de ZEbet iDEAL betaal- en opneemmethode. Maar laten we eerst even op een rijtje zetten hoe je dit bij ZEbet Nederland geld kunt opnemen.

 1. Log in je account.
 2. Klik op mijn profiel.
 3. Ga naar betaalrekening.
 4. Voeg rekening toe.
 5. Vul gegevens in.
 6. Ga naar opnames en klik.

ZEbet Betaling

ZEbet betaalmethoden

Na het registreren op ZEbet kan er geld gestort worden. Vermoedelijk kun je met de volgende ZEbet betaalmethoden een ZEbet betaling doen. Hier zitten overigens naar verwachting geen transferkosten op vanaf de bookmaker gezien. We verwachten ook de ZEbet iDEAL betaalmethode.

Betaalmethode Minimum Duur
Skrill binnenkort binnenkort
ZEbet PayPal binnenkort binnenkort
ZEbet Paysafe binnenkort binnenkort
Creditcards binnenkort binnenkort
Moneyclic binnenkort binnenkort
Bankoverschrijving binnenkort binnenkort

Het is bovendien een plausibele gedachte dat je straks bij ZEbet Nederland je documenten moet opsturen om je Identiteit te verifiëren. Dit kan enkele dagen gaan kosten, verwachten we.

ZEbet geld opnemen

Na de registratie van de bookie kan er geld gestort worden. Vermoedelijk kun je met de volgende betaalmethoden een ZEbet betaling doen.

Geld opname methode Minimum Duur
Skrill binnenkort binnenkort
ZEbet PayPal binnenkort binnenkort
Bankoverschrijving binnenkort binnenkort

Bovendien is de kans groot dat de methode voor het opnemen hetzelfde moet zijn als de methode van de ZEbet betaling.

iDEAL betaalmethode, hoe werkt het?

Omdat de site nog niet live is, kunnen we nog geen uitspraken doen over ZEbet iDEAL. Zodra we daar meer over weten, melden we het zo snel mogelijk.

PayPal betaalmethode, hoe werkt het?

De voorspelling is dat ZEbet PayPal een betaalmethode zal zijn. Als dit zo is hoef je alleen de optie ZEbet PayPal te selecteren en het geldbedrag in te vullen.

Paysafe, hoe werkt het?

Bij de bookie in Nederland hopen we dat ZEbet Paysafe betaalmethode aanwezig is. In de kassa van de operator bestaat de mogelijkheid met een 16-cijferige code de ZEbet betaling te doen.

Visa, hoe werkt het?

ZEbet Visa betaalmethode bestaat bij de aanbieder. Creditcards kun je bijna bij iedere bookmaker gebruiken en vermoedelijk dus ook in Nederland. Vul je kaartgegevens en CVV code in.

Creditcard, hoe werkt het?

De ZEbet Creditcard betaalmethode. We verwachten net als de ZEbet Visa dat de creditcard optie ook in de kassa aanwezig zal zijn. Vul hier ook de gegevens in en je CVV code.

Afterpay, hoe werkt het?

Tenslotte ZEbet Afterpay. De bookie kent deze optie momenteel niet. We zullen er verder op ingaan zodra de site live is op de Nederlandse markt.

Veelgestelde vragen

We vermoeden dat de aanbieder per 1 oktober een vergunning zal krijgen om kansspelen aan te bieden online in Nederland. Hier daarom even de te verwachten ‘Veelgestelde Vragen’ die misschien voor je interessant kunnen zijn. Lees even verder, misschien zit jouw vraag ertussen.

Zijn er kosten verbonden aan de betaalmethoden?

Nee, die zijn er waarschijnlijk niet.

Moet je je bij deze aanbieder identificeren?

Vermoedelijk wel, je zult documenten moeten aanleveren om je identiteit te verifiëren. Dit kan enkele dagen gaan duren, verwachten we.

Wat is het minimum bij een ZEbet Betaling?

De site is nog niet live, maar we verwachten dat het ongeveer 10 euro zal worden.. We wachten af wat ZEbet in Nederland gaat doen.

Hoe lang duurt een ZEbet betaling of geld opnemen?

Alleen via bankoverschrijving duurt dit langer, we vermoeden 3 tot 5 dagen. Andere betaalmethoden zoals bijvoorbeeld ZEbet Paysafe verwerken sneller, we verwachten 2-3 minuten. We wachten het opnieuw af hoe het bij ZEbet Nederland zal zijn.

Is het mogelijk een betaling te annuleren?

Daar komen we op terug zodra de site in Nederland online is.

In welke valuta kun je betalen bij ZEbet?

Omdat de bookmaker voornamelijk in Europa vergunningen heeft, zal een plausibel gevolg ervan zijn dat er straks de euro currency aanwezig is.

Zijn alle hierboven vermelde methoden van toepassing op internationale overschrijvingen?

Hoe het zit met overschrijvingen van niet SEPA-gebieden. We hebben nog geen vermoeden en komen hier later op terug.

Welke betaalmethoden zijn er?

De volgende methoden zijn er om een ZEbet Betaling te doen: Skrill, Visa, PayPal, Paysafe en bankoverschrijving.

Klantenservice van ZEbet

Tenslotte, mocht je toch nog meer vragen hebben, is er straks de klantenservice. Je zult je vermoedelijk kunnen melden door contactformulieren in te vullen. Andere mogelijkheden die we denken te vinden is e-mail, live chat of een ‘open community’ waar iedereen zijn vragen kan stellen. Het laatste is niet altijd privé, dan is de live chat beter die wellicht 24/7 te bereiken zal zijn.