18+ Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

ZEbet Review: Onze verwachtingen

⚠️ Aanbieder ZEbet is niet actief in de Nederlandse markt op dit moment, maar de verwachting is dat het binnenkort een kansspellicentie bemachtigt. Tot die tijd is er geen aanbod beschikbaar voor Nederlandse spelers. ⚠️

In deze ZEbet review gaan we dieper in op de komst van het nieuwe online platform voor sportweddenschappen binnen de Nederlandse gokmarkt. Binnenkort zal de website worden gelanceerd. Aan de hand van onze ZEbet opinie gaan we dieper in op wat we van een online bookmaker kunnen verwachten in Nederland.

ZEbet review

ZEbet welkomstbonussen

Veel gokwebsites verwelkomen nieuwe klanten met een welkomstbonus. Er zijn verschillende soorten bonussen die bookmakers kunnen aanbieden. We verwachten dat klanten bij ZEbet sports een speciale ZEbet promotiecode kunnen krijgen zodra de website van ZEbet Nederland online staat. In onze ZEbet review bespreken enkele veelvoorkomende bonussen bij online bookmakers en welke ZEbet bonus je kan verwachten.

ZEbet Review

Stortingsbonus

Een stortingsbonus is een extra bedrag wat een bookmaker kan toevoegen aan het gestorte bedrag in je account. Zo krijg je meer geld om in te zetten tijdens sportweddenschappen. In onze ZEbet opinie is een stortingsbonus een fijne bonus. Het geeft je de mogelijkheid om de website te verkennen zonder direct je eigen geld in te zetten. Denk er aan om de voorwaarden door te lezen die kunnen gelden voor bonussen.

Registratiebonus

Een goksite kan een bonus geven als bedankje voor het doorlopen van het registratieproces. Dit proces bestaat meestal uit een aantal verificatie stappen. Met deze bonus krijg je van een bookmaker speelgeld. Met dit speelgeld krijgen nieuwe klanten de kans om het online platform te verkennen. Het voordeel van speelgeld is dat je je eigen geld niet verspeelt maar wel een kans hebt om geld te winnen. Lees de voorwaarden voor bonussen goed door.

Cashback

Een cashback is een bonus in de vorm van speeltegoed dat wordt uitgekeerd om een deel van het ingezette geld te vergoeden. Zo krijg je als speler een deel van je ingezette geld terug, wat je vervolgens kunt inzetten bij andere sportweddenschappen.

Freebet

Een freebet is een bonus van een goksite die je kunt inzetten tijdens specifieke sportweddenschappen. Als je de weddenschap verliest blijft het saldo in je account gelijk. Bij winst wordt het gewonnen bedrag aan je saldo toegevoegd.

Promo codes

Veel bookmakers geven klanten de mogelijkheid om een promotiecode te claimen. Deze codes geven je meer voordelen. Denk bijvoorbeeld aan extra speelgeld of freebets. Bezoek de website voor meer informatie en een actueel overzicht van alle promoties voor een ZEbet bonus zodra deze in Nederland beschikbaar is.

De bovenstaande bonussen in het ZEbet review zijn voorbeelden die door goksites aangeboden kunnen worden. Waarschijnlijk worden dergelijke bonussen ook beschikbaar bij ZEbet Nederland. Ook verwachten we dat er regelmatig een speciale ZEbet bonus zal zijn voor bestaande klanten. Lees de voorwaarden die gelden voor het claimen van bonussen aandachtig door.

Sportweddenschappen bij ZEbet

In dit deel van onze ZEbet review bespreken we wat we van sportweddenschappen verwachten wanneer de website wordt gelanceerd. Het is nog te vroeg om het volledige aanbod te bespreken en we zullen onze ZEbet review updaten als er meer bekend is.

Tijdens sportwedstrijden is het mogelijk om bij gokwebsites voorspellingen te doen over het verloop en de uitkomst van de wedstrijd. Bij een juiste voorspelling win je je inzet vermenigvuldigd met de afgesproken quotering. In onze ZEbet review kijken we naar enkele populaire sporten waar online weddenschappen voor worden gehouden.

Tegenwoordig is er een ruim aanbod aan sportweddenschappen te vinden bij online bookmakers. Veelvoorkomende sporten waar online weddenschappen voor worden gehouden zijn:

 • Voetbal
 • (Ijs)hockey
 • (Tafel)tennis
 • Boxen
 • Volleybal
 • Handbal
 • Basketbal
 • Motorsport
 • Rugby
 • Wielrennen
 • Wintersport
 • Snooker
 • Darts
 • Golf
 • Waterpolo.

Twee populaire soorten online sportweddenschappen zijn:

 • Fixed odds: De bookmaker stelt voor het begin van een wedstrijd een quotering vast, daartegen kunnen spelers geld inzetten. Bij een juiste voorspelling wint de speler de inzet vermenigvuldigd met de quotering.
 • Live betting: Tijdens een sportwedstrijd kan er geld worden ingezet. Tijdens het spel wordt de quotering constant aangepast.

Als je een fan bent van paardenraces, wil je misschien onze ZEturf review lezen, die al beschikbaar is in Nederland.

Streaming en live wedden bij ZEbet sports

Via de websites en apps van gokwebsites worden verschillende opties aangeboden om live te wedden tijdens sportwedstrijden. Vaak is de wedstrijd live te volgen via een stream. Ook is het mogelijk dat er live commentaar wordt gegeven. De live wedstrijden worden gedurende de hele wedstrijd voorzien van updates. Zo kun je de statistieken live volgen.

Denk eraan dat het erg belangrijk is om verantwoord te gokken, juist als de wedstrijd extra spannend wordt. Deze mogelijkheden om live te wedden tijdens wedstrijden en te volgen via livestreaming worden waarschijnlijk ook beschikbaar bij Nederland. Waarschijnlijk zal er een ruim aanbod komen van de meest diverse sportwedstrijden en competities. Zodra de website online staat of de eventuele ZEbet app beschikbaar is kun je er terecht voor het volledige ZEbet sports overzicht.

ZEbet mobiele app

Naast de nieuwe website van ZEbet Nederland zal er waarschijnlijk ook een ZEbet app komen voor smartphones en tablets. Voor onze ZEbet review en onze ZEbet opinie bekijken we de mogelijkheden die we verwachten van de ZEbet app.

Wij verwachten dat de ZEbet app eenvoudig te downloaden zal zijn zodra de app beschikbaar wordt in Nederland. Met de app verwachten we dat het nog eenvoudiger zal worden om deel te nemen aan sportweddenschappen en op de hoogte te zijn van live sportevenementen van ZEbet sports. Daarnaast zal er waarschijnlijk ook een mobiele versie van de website worden gelanceerd. Dit maakt de bookmaker nog toegankelijker.

Een mobiele app is bijna niet meer weg te denken. Nu we overal en altijd bereikbaar zijn verwachten wij dat het waarschijnlijk niet lang zal duren voordat de ZEbet app zal verschijnen in Nederland. Zo krijgen ook Nederlandse ZEbet sports liefhebbers de mogelijkheid om hun favoriete sportwedstrijden overal live te volgen. Dit is volgens onze ZEbet opinie onmisbaar.

ZEbet betaalopties

Online gokwebsites bieden klanten de mogelijkheid om via diverse betaalopties te betalen. Denk hierbij aan iDEAL / iDIN, PayPal, Paysafe, creditcards en nog veel meer.

Voor de diverse ZEbet betaalmethoden gelden verschillende voorwaarden. Zo kan het zijn dat er kleine toeslagen in rekening worden gebracht. Voor sommige transacties kan er een minimumbedrag gelden. Ook kan er soms een gewenste valuta worden gekozen.

Voor onze ZEbet review verwachten we dat ZEbet Nederland een ruime keuze aan betaalopties voor het storten en opnemen van geld zal bieden, eventueel voorzien van een mooie ZEbet bonus. De voorwaarden zullen deels afhankelijk zijn van specifieke wet- en regelgeving in Nederland. Bekijk alle betaalmogelijkheden met de bijbehorende voorwaarden op de website.

ZEbet klantenservice: verwachtingen

Er zijn verschillende manieren om antwoorden te vinden op je vragen en contact op te nemen met de klantenservice. Voor onze ZEbet review sommen we enkele contactopties op.

Waarschijnlijk worden de volgende contactmogelijkheden beschikbaar bij ZEbet Nederland:

 • FAQ (veelgestelde vragen en antwoorden)
 • Live chat
 • E-mail
 • Telefoon.

ZEbet review: ons oordeel

Op dit moment is het nog niet mogelijk om in Nederland te wedden via sports. Zodra we toegang krijgen tot de ZEbet app en website zullen we onze ZEbet opinie en oordeel baseren op alle criteria uit onze ZEbet review.

Het is erg belangrijk om online gokken leuk en veilig te houden. Hier is verantwoordelijkheid voor nodig. Om veilig en verantwoord te gokken is het belangrijk je grenzen te kennen en je bewust te zijn van de risico’s van online gokken. Lees de regels en de voorwaarden van de website, aanbiedingen en bonussen altijd zorgvuldig door. Deze objectieve informatie is belangrijk om te beslissen of je wilt inzetten en of dat het verantwoord is. Dit blijft uiteindelijk altijd je eigen keuze.