Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

ZEbet heeft een Nederlandse gokvergunning

ZEbet is legaal in Nederland

Ja, belangrijk nieuws voor de Nederlandse gokmarkt; er komt weer een nieuwe bookmaker bij. ZEbet heet nu ook een gokvergunning ontvangen voor hun andere merken. Voorheen hadden zij enkel een vergunning voor ZEturf, een speciaal merk dat zich specialiseert op paardenraces, maar in de nabije toekomst zullen zij daar ook andere sporten aan gaan toevoegen.

ZEbet is van origine een Franse bookmaker en is sinds de jaren 90 actief. Het bedrijf begon met paardenraces, maar bereidde zich op een rap tempo uit naar andere sporten zoals basketbal, voetbal, tennis en nog veel meer.

Het is te hopen dat ZEbet al deze sporten en features meeneemt naar hun Nederlandse versie, want als dit het geval is dan komt er een zware speler bij op de Nederlandse gokmarkt. Zodra ZEbet actief is in Nederland zullen wij jullie voorzien van een ZEbet review, waarin een hoop interessante aspecten van de bookmaker behandeld en beoordeeld zullen worden. Ook verwachten wij een speciale welkomstbonus, die wel eens erg gunstig kan zijn voor gebruikers, om zo mensen te verleiden om over te stappen naar een nieuwe bookmaker.

Wij hebben in ieder geval veel zin in de toetreding van ZEbet en zien hier alleen maar positieve aspecten van in. 

Govert
36 artikelen
Onze expert op het gebied van legale zaken. Alles wat betaalmethodes, gokwetten en de legaliteit van aanbieders betreft heeft Ricardo goed op het oog.
Geplaatst in Gokken Nieuws, Nieuws, ZEbet