Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

De voordelen van een bet calculator

Met weddenschap calculators kun je eenvoudig jouw potentiële winst en quoteringen berekenen. Het is een handige tool, die het gebruik van fysieke rekenmachines en pen en papier overbodig maakt.

Wat is een weddenschap calculator?

Een weddenschap calculator is een handige tool, waarmee jij in een opslag kunt zien wat de quotering is voor jouw persoonlijke accumulator. Een weddenschap calculator biedt verschillende opties aan, die heel gemakkelijk zijn om te gebruiken. Je kunt eenvoudig de quoteringen van de losstaande weddenschappen invoeren en, op basis van jouw methode, zal de calculator jouw nieuwe quotering eenvoudig en overzichtelijk laten zien.

De populairste weddenschap calculators

Online kun je veel verschillende gratis calculators gebruiken, die niet heel veel verschillen qua functies. Het basisprincipe blijft namelijk hetzelfde; een simpel overzicht bieden voor gebruikers om zo het keuzeproces dat komt kijken bij het maken van een accumulator te vereenvoudigen.

Ook wij van Kelbet bieden een eenvoudige calculator aan. Hierin kun je de verschillende odds van jouw weddenschappen invoeren, om te kijken wat jouw eindquotering wordt. Hiervoor worden misschien wat lastige termen gebruikt, die wij hieronder haarfijn zullen uitleggen.

Bet Calculator

Single en double bets

Voor single en double bets kun je eenvoudig jouw quotering(en) invullen in de simple bet calculator of double bet calculator. Vervolgens, wordt er onderaan de acca calculator ook gevraagd naar je inzet en wordt aan de hand van die informatie jouw winst berekend.

Accumulator
Odd 1

Lucky 15 bet

Ook heb je de optie om een Lucky 15 bet in te vullen. Hiervoor moet je 4 weddenschappen uitkiezen, en al hun quoteringen invullen. Evenals bij de single en double bets moet je ook jouw inzet invullen onderin. Hoe jouw potentiële winst en eindquotering wordt berekend is echter iets anders als bij een traditionele accumulator.

Een Lucky 15 bet bestaat uit 4 single bets, 6 double bets, 4 triple bets en 1 quad bet. Je zet met de Lucky 15 dus als het ware op alle mogelijke combinaties van deze weddenschappen in.

Lucky15 Calculator

System bet

Met de system bets kun je in een ogenblik zien wat de precieze quoteringen zijn, als je één specifieke weddenschap niet mee wilt nemen in jouw accumulator.

Evenals bij een normale bet calculator moet je beginnen met het invullen van alle quoteringen in de systeemweddenschap calculator. Vervolgens moet je ook jouw inleg invullen, helemaal beneden aan de website.

Stel je hebt drie wedstrijden met quoteringen van 1.30, 1.50 en 2.00, kun je dit invullen in onze calculator en zal je te zien krijgen wat jouw eindquotering is als je een wedstrijd niet mee neemt en dus gaat voor een combinatie van twee wedstrijden.

Laat je de wedstrijd van 1.30 achterwege, krijg je een eindquotering van 3.00 (1.50 x 2.00). Ben je niet zo zeker van de wedoptie met 1.50, eindig je met een quotering van 2.60 (1.30 x 2.00). Al deze opties worden overzichtelijk gegeven in de system bet calculator.

System Bets Calculator
Total Stake
Odd 1
Odd 2
Odd 3

Accumulators

Een accumulator is een bekend begrip in de gokwereld. Het is een combinatie van verschillende wedopties waar je veel vertrouwen in hebt. Als alle opties goed blijken te zijn krijg je een hogere quotering terug, dan wanneer je er los op in zou zetten.

Je kunt onze acca weddenschap calculator ook gebruiken om de quotering van jouw accumulator weddenschap te berekenen. Hiervoor kun je eenvoudig alle quoteringen invullen, van de wedopties die jou interessant lijken en met onze acca calculator kun je dan eenvoudig knopen doorhakken over sommige twijfelgevallen. Om jouw totale mogelijke winst te achterhalen, moet je als laatste ook nog even jouw inzet invullen, onderaan de pagina van de acca weddenschap calculator.

Waarom zou je een bet calculator gebruiken?

Er zijn verschillende voordelen aan bet calculators, die allemaal een beetje op hetzelfde neerkomen. Het belangrijkste voordeel van een bet calculator is namelijk het gebruiksgemak. Bet calculators zijn namelijk een erg snelle en precieze manier om jouw mogelijkheden op een rijtje te zetten.

Het gebruiken van een rekenmachientje en een A4tje is verleden tijd dankzij de bet calculators. Het is onmogelijk voor online bet calculators om een menselijke fout te maken en je kunt eenvoudig opties toevoegen en verwijderen zonder dat dit veel tijd of moeite kost.

Andere bet calculators

Als je meer wilt weten over andere weddenschappen en rekenmachines die je kunt gebruiken, check dan ons andere bet calculator artikel. Hier vindt je een uitgebreid overzicht van onze verschillende calculators en hoe je deze moet gebruiken.

Zo vind je bij deze uitgebreide bet calculator meer informatie over uniekere weddenschappen zoals, Asian handicap, value bet en Each way weddenschap. Ook leggen wij van Kelbet je haarfijn uit wat deze verschillende weddenschapsoorten betekenen en geven we je ook meer informatie over de Betting exchange.

Veelvoorkomende vragen

Natuurlijk zullen bet calculators wat vragen met zich meebrengen, zeker als je het voor de eerste keer gebruikt. Daarom hebben we wat veelvoorkomende vragen op een rijtje voor je gezet.

Zijn bet calculators gratis?

Ja, bet calculators zijn geheel gratis. Het kan echter wel eens zijn dat je een reclame te zien krijgt.

Kan ik mijn voortgang ook bijhouden via mijn weddenschap calculator?

Helaas is dat momenteel nog niet mogelijk, wellicht dat dit in de toekomst een mogelijkheid wordt. Wij raden aan om zelf jouw voortgang bij te houden in de wedgeschiedenis van jouw bookmaker of door hiervoor een persoonlijk Excel-bestand aan te maken.

Wat is het verschil tussen een bet calculator en handmatig mijn quoteringen berekenen?

Dat is er niet. Het scheelt jouw alleen wat tijd en moeite en geeft je zo meer bedenktijd voor je weddenschappen.

Kan ik de quoteringmethode veranderen?

Nee dat is helaas niet mogelijk, de quoteringen worden enkel weergeven in de decimale methode, die je bij alle Nederlandse bookmakers tegen zult komen.

Jan
51 artikelen
Jan is redacteur bij kelbet.nl en publiceert maandelijks sportweddenschappen- en casinoartikelen. Tevens is Jan een groot fan van voetbal en tennis en deelt zijn expertise en wedtips met onze lezers.